محمد عزیزاسمشون رو نمیدونم چیه والا دوست عزیز نتیجه رو من نباید بگیرم نتیجه رو مخاطب باید بگیره
به رسم معمول اکثر دوستان اسم خودشون رو پایین امضا قید می کنند، من هم پیام هستم، از آشنایی شما خوشبختم، به جمع ما هم خوش آمدید.
اولا اینکه نه من و فکر می کنم نه هیچ کدام از بچه های اینجا به دوستان تازه وارد به چشم تازه کار نگاه نمی کنند. فرضا اگر همین جناب کن راکول امروز اینجا عضو شود، می شود عضو تازه وارد. من نه عکاس هستم نه هنرمند، ماها فقط شاگردان قدیمی هستیم.
بنده منظورم این نیست که عکسها چون ارزش هنری ندارند، بی ارزشند. برای دیدن نمونه عکس یک دوربین جدید، جهت بررسی، اتفاقا کسی دنبال عکس هنری نیست. جنبه زیبا شناشانه و یا مفهوم عکس متعلق به عکاس است نه دوربین.فروم هم بعضی دوستان هر از چندگاهی یک عکس قرار میدند - لزوما هم نباید یک معیار
زیبایی شناسانه در عکس بکار رفته باشد یا مفهومی را بخواهد به بیننده برساند چون
اصولا هدف از نمایش دادن این عکسها به جنبه دیگری از عکاسی که همون از دید صنعتی
و تکنولوژیک نگاه کردن به قضیه است همانطور که دوستان معمولا دوربینها را از لحاظ علمی
دنبال میکنند و بحثهای در مورد : ایزو - سنسور و.
اصولا برای بررسی عکس یک دوربین، بهتر این است که مبنای سنجش را در روی فایل خام، در اندازه اصلی قرار داد. دیدن فایل یک دوربین 16 مگاپیکسلی، که در اندازه زیر یک مگا پیکسل ارائه شده است، Picture style های مختلف به سلیقه عکاس در آن به کار رفته است، به صورت jpg هم ذخیره شده باشد، ارزش چندانی برای قضاوت ندارد. از آن گذشته اصولا دیدن عکس یک دوربین در مانیتور فقط یک نمای کلی از خروجی دوربین می دهد.
از آن مهمتر عوامل بسیار زیادی برای ارزیابی یک دوربین وجود دارد. نوع بدنه و آرگونومی، سیستم فوکوس، سیستم نورسنجی، نوع سنسور، امکانات دیگر دوربین و ده ها مورد دیگر که اهمیت زیادی دارند. ضمن اینکه دوربینهای کنون و نیکون، آن هم در این سطح، چنان به بلوغ رسیده اند که تقریبا از قبل می شود مطمئن بود که نمونه عکسهای بسیار خوبی خواهند داشت.
هر چند به عنوان نظر شخصی، چندان اعتقادی به بررسی اینگونه دوربینها (از روی فایل JPG) حتی در اندازه اصلی هم ندارم. فرضا اگر من بخواهم این دوربین را بخرم، دیدن عکسهای آن آخرین کاریست که انجام خواهم داد، تازه آن هم عکس خام در اندازه اصلی.
به خاطر همین هم عرض کردم که عکسهایی که شما لینک دادید را می توان با هر دوربینی گرفت. اصلا وزنی برای ارزیابی یک دوربین ندارد.
شکی نیست که قصد و غرض بدی در کار نبوده، غرض بنده هم از مطرح کردن سئوالات این بود که توجه شما را برای انتخاب یا بررسی دوربین، از دیدن عکسهایی با این مشخصات (قطعا منظور کیفیت هنری آن نیست) به موارد مهمتری ارجاع دهم.در ادامه حرفهای بالا این را هم اضافه کنم البته نظر نظر شخصی بنده است
دلیلی ندارد ما حتما در اول یک تاپیک عکس و اطلاعات را عنوان کنیم بعد در آخر مثلا حق نداریم
عکس قرار بدیم همین یکی دو عکس من به این تاپیک یک جان تازه ای داد و کاربران را به کنکاش طلبید
و همین موضوع فکر کنم بهانه ای بود برای بالا رفتن طالعات عمومی کاربران
و بخصوص اینکه این دوربین آخرین dslr مطرح
بازار هست و در فرومهای خارجی بحثش جزو داغ ترین تاپیکهاست
بقول یکی از دوستان فرمودند هدف پربارتر کردن تاپیک بود و قصد و غرضی درکار نبود
با این حال اگر مدیرها خواستند میتوانند آن عکسها و این اطلاعات بنده را هم پاک کنند
اما امیدوارم تونسته باشم پاسخ سوالات دوستان رو بدم
اون شوخی پسر کن راکول هم برای این بود که از بدو تولد ایشون کلی عکس ازش منتشر کرده، اینه که دیدن این عکسهای جدیدش برام جالب بود.