دوستان کسی میدونه سرعت عکاسی پی در پی d7000 با گریپ چقدر افزایش پیدا میکنه ؟
اگر منبع هم در دستری بود معرفی بفرمایید.
دوستان کسی میدونه سرعت عکاسی پی در پی d7000 با گریپ چقدر افزایش پیدا میکنه ؟
اگر منبع هم در دستری بود معرفی بفرمایید.
FD master
امیر جان 100% مطمئنید؟
آخه 7d که 8fps عکس میگیره، به کمک گریپ اگه اشتباه نکنم 10fps عکس میگیره . یعنی d7000 هیچ افزایشی ندارد؟
دوستان آدرسی سراغ دارند که گریپ اختیاری دوربینهای مختلف رو لیست کرده باشه که چه قابلیتهای بیشتری به دوربین میدهند؟
FD master
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
شاهین جان درست میگن، تو دوربین های کلاس بالاتر، استفاده از گریپ تو سرعت عکاسی تاثیر داره... چند سال پیش شنیدم که D300s هم همینطوره (۷ فریم بدون و ۸ فریم با گریپ).
اما در مورد D7000 اون اوایل که امومده بود و دنبال خریدش بودم فکر کنم یه جایی خوندم که گریپ تو سرعت عکاسی پیاپیش تاثیر نداره ولی یادم نیست کجا بود که دوباره مراجعه کنم و مطمئن بشم
سلام :)
بحث افزایش عکاسی پیاپی با اضافه کردن گریپ یک قاعده کلی نیست.
در D7000 و 7D که افزایشی در کار نیست ولی مثلا در دوربین D300 با نصب گریپ مدل MB-D10 عکاسی پیاپی از 6 فریم بر ثانیه به 8 فریم و در D300s از 7 فریم به 8 فریم ارتقاء می یابد .
دلیل این بحث می باید در محدودیت قرار داده شده در دوربین و به علت عمر بیشتر باطری خود دوربین باشد.
ویرایش توسط Miri : Monday 1 August 2011 در ساعت 01:35 دلیل: اضافه کردن اطلاعات D300s
ممنون از رضا و امیر عزیز و جناب میری عزیز
رضا جان بله. همانطور که آقا امیر هم گفتند به کلیت موضوع کاملا اطمینان دارم. من هم یکی دوسال قبل که سر تو همه سایتها میکردم این موضوع رو میدیدم . کمی شک کردم این موضوع مربوط به 7d بود یا d300s یا هر دو... اما از بودن هست.
کمی پیدا کردنش سخته اما سعی میکنم جوابش رو پیدا کنم. از دارندگان 7D , d300sدوستانی هستند که اگر مسیرشون به این تاپیک بخوره به راحتی پاسخگو خواهند بود.
یک زمان بود فکر میکردم 8fps با 9fps زیاد فرقی نمیکند اما مدتیست به عینه میبینم تفاوتشان گاهی به اندازه بودن یا نبودن است!!!
جناب میری خط رو خط شدیم - واسه 7D ناراحت شدم فکر میکردم به 10fps میرسه ...
ویرایش توسط شاهین اکبری : Monday 1 August 2011 در ساعت 01:40
FD master
سلام
تا جاییکه من میدانم فقط دوربین D300 و احیانا D300s ( با تردید ) با گریپ سرعت عکاسی پیاپی آنها بالا میرفت در حالت 12 بیت در حالت 14 بیت هر دو بین 2 تا 3 فریم در ثانیه بودند.
این سرعت عکاسی پیاپی فقط مربوط به گریپ نیست به عوامل دیگری هم بستگی خواهد داشت فرضا D3s در DX مد قادر به ثبت 11 فریم در ثانیه است آن هم L/F JPEG اگر فرمت خام با کادر فول فریم باشد سرعت حدود 9 فریم خواهد بود بحث buffer هم به جای خود
D7000 ظاهرا اینگونه نیست برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سرعت میتوانید به این لینک ( قبلاً در همین تاپیک ارسال شده بود ) قسمت Performance رجوع کنید بررسی هر دوربین مد نظرتان قرار گرفت در همین قسمت Performance به این نکات اشاره شده
موفق باشید
دوستان در مود A این دوربین چگونه باید به دوربین حالی کنیم که مقدار نوری که فلاش ها میزنن چند ژول است
یعنی در یک محیط تاریک دو تا فلاش 160 ژول دارم وقتی دیاف را رو 4.5 یا پایین تر میگذارم چون محیط در ابتدا تاریکه سرعت شاتر میره رو چند ثانیه در حالی که اگه بدونه فلاش هست سرعت شاتر این قدر کم نمیشه راه حل چیه؟
البته من اماتورم و اگه سوال را در جای اشتباهی پرسیدم به خوبی خودتون ببخشید
سک سوال دیگه دارم اونم اینکه در مود S یا A اگه فلاش روش وصل باشه چجوری باید رو تنظیمی بگذاریم که فلاش نزنه