_DSC1374.jpg این نمونه عکس با تن رنگی سبز
_DSC1374.jpg این نمونه عکس با تن رنگی سبز
به نظرم ته رنگ خیلی کمی وجود داره که میتونه از وایت بالانس نامناسب باشه... تنظیمات اون رو چک کردید؟
در قسمت دستگیره دوربین یا همان گریپ دکمه ای با نام FN وجود دارد که اگر اشتباه نکرده باشم در D7000 دو تا FN وجود دارد حالا باید برای دوربین تعریف کنید که با فشردن FN دوربین چه کاری انجام دهد.
من D90 دارم از روی منوی D90 توضیح میدهم که فکر میکنم به D7000 خیلی نزدیک باشد
ابتدا وارد منو شده سپس وارد F Controls شده و در این قسمت وارد گزینه Assign FUNC.Button شوید در همین قسمت گزینه Flash off را انتخاب کنید و تمام.
حالا هر وقت که احساس کردید به فلاش نیاز ندارید دکمه FN را نگه دارید و شات بزنید دیگر فلاش زده نمیشود و هر وقت دکمه را رها کنید فلاش فعال میشود.
سلام وایت بالانس auto بوده و وایت بالانس های دیگری رو هم انتخاب کردم همینطوره . بیشتر عکسها بی رنگ و لا آب هستند بعضی از عکسایی که با vrII 70-200 گرفتم و بخاطر نور خیلی زیاد روز و استفاده از f 2,8 فیلتر ND8 بستم خوب هستند وگرنه با لنز 85 فیکس و 18-135 و 70-200 بدونه فیلتر ND همه بی روح هستند .
سلام دوستان
توی ویزورم یه نقطه خیلی ریز سیاه هست..
اما توی عکسای که میگیرم نیست.. کسی میتونه کمک کنه چیه جوری تمیزش کنم؟
ج.ابراهیمی
در مورد تنظیمات ریموت و سلف تایمر لازمه که به موارد زیر توجه بشه :
remote.jpg
امیدوارم به کار بیاد خالو امید
از دوستان گرامی که این دوربین دی 7000 رو دارن تا حالا کسی مشکل نشت گریس شاتر روی سنسور رو داشته؟
این نشت باعث ایجاد نقاط ریز سیاه رنگ توی عکسها میشه که با تعویض لنز جاشون ثابت میمونه. اما اگه سنسور رو تمیز کنید بعد از مدتی دوباره ظاهر میشن. کسی تا حالا به این مشکل خورده؟