شرمنده اخلاق ورزشیتون دوستان که این شور و ولوله با حرفم ایجاد شد. راستش من میخواستم یک دی 7000 بخرم اما این مسئله عین خوره افتاده به جونم. بنظرتون باز هم ارزش داره با وجود این اشکال که ظاهرا عمومی هم هست این دوربین رو خرید؟
شرمنده اخلاق ورزشیتون دوستان که این شور و ولوله با حرفم ایجاد شد. راستش من میخواستم یک دی 7000 بخرم اما این مسئله عین خوره افتاده به جونم. بنظرتون باز هم ارزش داره با وجود این اشکال که ظاهرا عمومی هم هست این دوربین رو خرید؟
سلام
منم تازگي اين لكه ها رو ميبينم بيشترش هم سمت راست عكسها ديده ميشه، تو فرومهاي خارجي هم كه ميديدم بقول دوستان زياد شايع بوده، بعضي ها عقيده داشتن كه بخاطر سرعت 1 به 8000 از گريس استفاده شده و اين مشكل تو دوربينهاي حرفه اي ديگه مثل d700 و d300 ديده شده، ظاهرن مشكل از قاب آينه هست و بعضي گفتن كه بعد از تعويضش مشكل حل شده، حالا معلوم نيست كه در آينده بازم مشكل بوجود بياد يا نه،
دوستاني كه ميتونن، از نمايندگي بپرسن كه مساله چيه و آيا عوض كردن قاب آينه را به گردن ميگيرن يا نه.
اگه مشكل از همين قاب آينه و دايمي باشه، فكر كنم بايد برم تميز كردن سنسور را ياد بگيرم
راستي معلوم نيست كه اين مشكل برطرف شده يا نه؟؟ و اگه شده از چه سريالي به بعد يا چه تاريخي؟
چون من زياد لنز عوض ميكنم و شايد هم اثرات همون باشه، هرچند نشونه ها(لكه هاي سمت راست و بالاي تصوير ) شبيه همونهايي هست كه همه ميگن.
ساوالان
دارندگان این دوربین وقتی دوربین را تکان میدهید صدای ضعیفی مانند خوردن دو تکه شیشه از داخل بادی خارج نمیشود؟البته صدای خیلی ضعیفی است مانند صدای لرزش گیر لنزها.
این صدا از بعضی از بدنه های D7000 میاد. چند نفر از ساپورت نیکون در مورد صدا پرسیده اند، در جواب به آنها گفته شده که دوربینشان مشکلی نداره. احتمالا سنسور تعیین جهت بدنه هست که صدا میکنه.
در جواب به شما باید بگم که بدنه بنده هم صدا میکنه. وقتی به آرامی بدنه را می چرخانم این صدا میاد.
تجربه جالبی که با این بدنه داشتم این است که وقتی بهمراه لنز 90 تامرون که لرزش گیر ندارد عکاسی میکنم به راحتی میتوانم با سرعت شاتر 1/60 لرزش دست را فریز کنم اما وقتی D90 داشتم با شاتر 1/160 هم به زور فریز میشد! دوستان چنین تجربه ای نداشتن؟دلیل آن چیست؟