NIKON D7000 PHOTO GALLERY
http://blog.chasejarvis.com/blogpics...Photo-Gallery/
میگم یه دفعه دکمه تشکر رو نزنید ها جیزه !!!
NIKON D7000 PHOTO GALLERY
http://blog.chasejarvis.com/blogpics...Photo-Gallery/
میگم یه دفعه دکمه تشکر رو نزنید ها جیزه !!!
سلام
سنسور این بدنه را خود نیکون ساخته ؟
وضعیت داینامیک رنج انگار نسبت به D90 تغییری نکرده :(
از نظر من در سمپلها یک نوع رنگ خاصی دیده میشه که برام تازگی داره ...
به نظرتون چشم پزشک لازم دارم یا این بدنه خروجیش یجوریه ؟
این عکسها هیچ ارزشی نداره. با هر دوربینی میشه گرفت. فقط جنبه تبلیغاتی داره. اکثرا هم از cross processing استفاده شده
یک سوالی برای من هست
واقعا این نمونه عکسها (با این سایز کوچک و ادیت واضح) چطور می خواد به من نوعی بفهمونه که مثلا خروجی این بادی نسبت به D90 یا بادی های سطح پایینتر بهتره؟
به شخصه فکر می کنم این عکسها را برای عوام قرار می دهند وگرنه بعید می دونم کسی از روی این عکسها متوجه ضعف یا نقاط قوت دوربین بشه
موقع ورود d300s به بازار قیمت حدود 2 میلیون تومان بود ولی الان به قیمت حدود یک میلیلون و ششصد هزار تومان رسیده ...
قطعا بعد از چند ماه تولید قیمت کمی واقعی تر خواهد شد و البته در رقابت با محصولات همسایگان شرور شاید این اوضاع قیمت همچنان بهتر نیز بشود ... ;)
باید دید کنون چه در استین دارد :biggrin: شاید با ورود 7DII همه چیز به نفع ما تمام شود و ما هم صاحب D7000 .
سلام به همه
این قسمتی از Preview سایت دی پریویو هست من تا امروز ندیده بودم فکر نکنم دوستان هم توجه ای بهش کرده باشن
Although ergonomically, the D7000 is a very close match for the D90, its overall 'feel' is considerably more serious, thanks to a magnesium alloy body shell and thicker rubber coating on the hand grip and rear of the camera. In terms of its specification, the D7000 actually outguns the D300S in many respects, and at 16.2Mp it offers the second highest resolution of any Nikon DSLR, behind only the 24Mp D3X. All of these pixels are packed onto a newly developed CMOS sensor, which is almost certainly the same or very similar to that in the Sony Alpha SLT-A55. As well as extra resolution, the new sensor also offers a higher 'standard' ISO span of 100-6400, expandable up to the equivalent of ISO 25,600.
ترجمه او قسمت قرمز میشه :
تمامی این پیکسل ها بر روی سنسور CMOS به تازگی توسعه یافته ، که اغلب یکسان و یا بسیار شبیه به آنچه که که در سونی آلفا SLT - A55 بسته بندی شده
جالب اینجاست که این مدل سونی هم 16.2 مگاپیکسل و چگالی 4.4 MP/cm² هست واقعا بهم شبیهند