نوشته اصلی توسط
jebrahim
دوست عزیز همه دارن سعی می کنند یه جوری اشتباه شما رو تصحیح کنند اما شما همچنان اصرار داری که حرف اشتباه خودت رو تکرار می کنی؟! دوربین شما اصلا امکان فوکوس اتوماتیک در مود فیلمبرداری نداره. یا دوربین شما 550 دی نیست. یا اینکه منظور از فوکوس اتوماتیک رو درست متوجه نشدید. دوست عزیز دوربین های کنن هیچ کدوم در حالت فیلمبرداری, فوکوس اتوماتیک ندارند.
:confused:
سلام جناب ابراهیمی
با این حساب فکر میکنم در تعریف معنی فکوس اتوماتیک با دوستان اختلاف نظر داشته باشم. بنده به وقتی که از رینگ فکوس لنز برای فکوس استفاده میکنم و فکوس را با چشم تشخیص میدهم میگم فکوس دستی و به وقتی که دوربین خودش این کار را با موتور داخل لنز انجام میدهد فکوس اتوماتیک میگم. اگر چیز دیگریست ممنون میشوم که من را از اشتباه در بیاورید.
اما کاری که دوربین در حین فیلم برداری انجام میدهد و من شاید به اشتباه به اون فکوس اتوماتیک میگم این است که درست مثل مد Live View با فشار دکمه * و یا شاتر تا نیمه دوربین روی Focuse Area فکوس میکند.
توضیح بیشتر از Dpreview
AF during video shooting is disabled by default, and the reason for this is obvious as soon as you start to use it. The EOS 550D's contrast-detection AF might be fine for capturing still images in live view mode, but it is still too hesitant (and too noisy, if you're shooting with the built-in mic) to be of any great use during video shooting.
به همین دلیل چیزی که بهش Continous AF گفته میشود در این دوربینها (5ِِدی، 7دی،500دی و 550دی) قرار نگرفته و به AF اکتفا شده است. دلیل عدم تمایل به استفاده از آن هم همین است. به هر حال امیدوارم فکوس اتوماتیک موجود در 7000دی چیز متفاوتی با فکوس کنتراستی دوربینهای موجود باشد. :)