سلام
اینجا چند تا عکس RAW با ایزو بالا است که میتونید دانلود هم بکنید:
ISO 25.600 f/10 1/1000s Hi ISO NR: Normal Download RAW .NEF
سلام
اینجا چند تا عکس RAW با ایزو بالا است که میتونید دانلود هم بکنید:
ISO 25.600 f/10 1/1000s Hi ISO NR: Normal Download RAW .NEF
در این که d7000 دوربینی با امکانات و قیمت معقول است شکی نیست و مطمئنا درست یا غلط با 60d
کنون مقایسه میشود ! برای شخص من هر چه سعی میکنم منطقی فکر کنم و احساسی نباشم
می بینم که ویژگی هایی که این دوربین رو نسبت به 60d متمایز کرده برای من اونقدر کاربردی نیست در عوض
فیلمبرداری و lcd چرخان خیلی کاربردی است از طرفی وقتی احساسی فکر می کنم با خودم میگم
کی هست که از امکانات بیشتر و بهتر مثل بدنه ضد گرد و غبار بدش بیاد که شاید به ندرت برای شخص
من کاربردش رخ بده با این تفاسیر باید صبر کنم تا هر دو دوربین در کارزار عمل خودشون رو نشون بدن و
بعد با تصمیم قاطع نسبت به خرید اقدام کنم
علی اسلامیان
سلام دوستان
در فروم DPReview یک گفتگو در باره همین عکس های RAW باز شده. با یک مرور خلاصه که انجام دادم بیشتر افراد اعتقاد داشتند که در ایزوهای بالا نویز زیاد هست و برای کم شدن نویز جزییات تصویر از بین رفته. بعضی ها هم خروجی D90 رو ترجیح دادند (با توجه به اینکه D90 تکنولوژی 3 سال پیش رو داره)
البته دوستان زیاد به حرف من اعتماپ نکنند و خودشون مقایسه کنند بهتره. چون من خیلی وفت برای مطالعه نداشتم و سرسری یه نگاهی کردم
این هم لینک
پویا پریدل
از همین مجموعه عکس زیر با ایزوی 800 گرفته شده:
http://www.hwupgrade.it/i.php?img=DSC_0633.JPG
برای ایزوی 800 زیادی نویز نداره؟
با توجه به موی سر فکر می کنم از جزییات تصویر هم چیز زیادی باقی نمونده. البته همونطور که دوستان گفتند باید در شرایط یکسان با دوربین های دیگه مقایسه بشه.
بنظر می رسه مگاپیکسل بالا برای نیکون هم دردسرساز شد.
پویا پریدل
سلام
یه سری عکس جدید با ایزوهای بالا و البته نقض کننده 2 پست قبلی دوستان
http://picasaweb.google.com/11643090...Photokina2010#
همیشه وقتی یه بدنه جدید معرفی میشه یه عده هستن که بدون اینکه خودشون هم بدونن چرا بیخودی شروع به کوبیدن میکنن...مثلا حرفهایی مثل بازی مگا پیکسل...عوام فریبی و یه مشت حرف عجیب غریب دیگه.امروز دی7000 از دی 90 پایینتر میاد فردا لابد از دی5000. باید منتظر بود تا تستهای دقیق و معتبر در شرایط شانه به شانه انجام بشه.برای من که کنونی هستم اجالتا مشخصات این بدنه که خیلی جذابه.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
در مورد داینامیک رنج انگار هنوز هم بدنه های فوجی قدیمی از همه جلو ترند ... البته با توجه به سمپلهایی که تا الان منتشر شده اند ، نظر بنده اینگونه است :cool:
سلام،
یک First Impressions ریویو دم دستی از این دوربین:
چند سمپل در ایزوهای مختلف با نویز ریداکشن روشن:
و در نهایت یک تست ویدیویی با فوکوس دستی:
انتقال ویدیوی HD به صورت وایرلس به کامپیوتر: