بدنه d7000 یک ساعته خریدم هنوز باتریش شارژ نشده حتی firmware up date کنم دوستان هر تست یا سوالی داشتن بگن تا جای امکان انجام میدم از فردا :cool:
بدنه d7000 یک ساعته خریدم هنوز باتریش شارژ نشده حتی firmware up date کنم دوستان هر تست یا سوالی داشتن بگن تا جای امکان انجام میدم از فردا :cool:
خوب بعد ۲ ساعت باتری شارژ کامل شد firmware پنج دقیقه طول کشید update شد به صورت کلی بعد چند ساعت کار با این دوربین و مقایسه با دوربینها یکه باهاشون زیاد کار کردم(d90 d300s)
با اینکه اختلاف وزن کمی با d90 داره کاملا سنگینیش محسوسه فرم قرار گیری انگشت شصت تو d90 خیلی بهتره (شاید هنوز عادت نکردم)سرعت فوکوس تو حالت لایو ویو خیلی بیشتر شده از d90-d300s
سرعت جواب گویی شاتر خیلی بیشتر شده صدای شاتر از هردو دوربینه دیگه کمتره تو حالت q کمتر هم میشه که برای من خیلی کار آمد هست با فلاش ستودیو من سینک d90 ۱۲۵-۱۶۰ d300s ۱۶۰ ۲۰۰
d7000 ۱۶۰-۲۵۰ که از ۲ بدنه دیگه بهتره با فلاش من، lcd کمی بهتر از d90 به نظرم میاد d300 دم دست نیست مقایسه کنم حالت تو دست گرفتن d300 خیلی بهتره حتی d90 هم به نظر بهتر تو دست میشینه
تو حالت عادی تو عکسها کیفیت چندان متفاوتی با d90 d300s d7000 ندیدم حجم عکسها تو حالت raw14bit 22meg بعد تبدیل به tif16 با نرم افزار نیکون 95meg شد ویو nx فرمت raw میشناسه ولی کپچر nx
نمیشناسه فتوشاپ من هم update نشد پس نمیشناسه !خروجی hdmi در حد d90 d300s هست حالته پروگرسیو نمیشه حتی ۲۴ فریم هم نمیده برای استفاده و دیدن کیفیت اصلی باید از hdplayer استفاده کرد که فرقش خیلی بود تو lcd ۴۰ , فرمت qtime هم که usb بلوری و usb lcd سامسونگ نمیشناسه مجبور به تبدیل به mpeg4 شدم ۲ برابر زمان کلیپ تبدیل طول کشید
اتو فوکوس تو حالت فیلم خیلی صدا میده تقریبا کارامد هم نیست تنظیمهای فیلم خیلی بهتر شده و قابل دسترسی خوشبختانه hot پیکسلی هنوز کشف نکردم فعلا در همین حد و غیر منظم مقایسه کلی کردم دوستان تو مورد
خاصی شک داشتن بپرسن امتحان کنم در ضمن زمانی شایعه مانت جدید نیکون بود رو در مانت d7000 هم ف مانت نوشته نمیدونم شایعه به کجا رسیده بود
بالاخره چراغ D7000 تو این فروم روشن شد آقا مبارکه.
یه سوال در مورد mode dial داشتم:
تو رویو ها نوشته بود که تغییر حالتهای عکاسی مثل burst , Q , ...یه خرده بد دسته و همچنین گردونک(! )تغییر مد ( M-A-S... ) اونجوری که باید سفت نیست و ممکنه ناخواسته بچرخه! شما آیا همچین احساسی داری و درسته ؟
ممنون
با سلام و تبریک
اگر امکان دارد از سرعت فکوس با لنزی که دارید و اینکه تفاوتی با دی 300 و دی 90 از لحاظ سرعت و ... دارد یا خیر؟
ممنون
درود
مبارک باشد قربان انشا الله دوربین دومادی! ( وقتی کسی لباس نویی میخرد میگویند انشاالله لباس دومادی بخری )
البته نمیدانم شما چه لنزی دارید اما یک سوال که مهمترین سوالی است که میتواند برای D7000 مطرح باشد ، از آنجایی که فرمودید D90 هم الان در دسترس دارید همینطور 18-105 هم حدس میزنم داشته باشید ، میخواستم لطفا تست شارپنس انجام بدید از یک شیء که در سطح آن بافت و دیتیل وجود دارد در شرایط برابر هم با D7000 هم با D90 با یک لنز با یک فاصله کانونی مشخص یک کادر مشابه عکس بگیرید و کراپ صد در صد آن را ( البته قسمتی از عکس را چون سایز بزرگی پیدا میکند ) برای مقایسه بگذارید و تنظیمات برابر دیافراگم ، روی سه پایه که لرزش دست هم وجود نداشته باشد تا مشخص شود و مگاپیکسل بیشتر D7000 برای استفاده از لنز های قبلی همان شارپنسی رو که D90 میداد میدهد یا نه بخاطر چگالی پیکسل بر اینچ بیشتر باعث سافت شدن خروجی با لنز هایی که برای سنسور های مگاپیکسل بالا مناسب نیستند میشود ، مثل همان مورد سنسور 18 مگاپیکسلی 7d
اگر قبول زحمت بفرمایید ممنون میشوم.
با سپاس
انوش
ممنون در مورد مددیال عادت میکنید اول به نظر بد میاد قفل داره حرکت نمیکنه الکی
گردونک ۱۰% از d90 نرمتر هست مشکلی نداشتم فقط بدیش اینه من از lcd بالایی خیلی استفاده میکنم و حالت s-cl-ch-remote-timer اصلا نشون نمیده وفقط تو lcd اصلی نشون میده البته دلیل اینه که این حالاتو به صورت فیزیکی تو مددیال میشه دید
و به جاش تو lcd بالایی وضیت 2ta کارت حافظه نشون داده میشه
تا جایکه میشد شرایط یکسان کردم سعی میکنم نمونه های بهتری بزارم
علی اقا مبارک باشه.
هنوز فکر میکنم برای بررسی زود باشه.یکم بیشتر کار کنید هم با دوربین هماهنگ میشید و هم توی دستتون بهتر قرار میگیره!
درهرصورت دی7000 از همه مدل های نیکون جدیدتره و باید امکانات بهتری ارائه بده.
منتظر بررسی های بیشتر شما هستیم.
Nikon D90 l 18-105 l 105f2.8 l 50 f1.8D l SB700