نتایج تست دی 7000 توسط DXO
فایل پیوست 13312
ویرایش توسط Mehdi Rojaie : Thursday 14 April 2011 در ساعت 17:23
مهدی روجایی
سلام
سایت فتوزون تا حالا تست لنز برای بدنه کراپدار نیکون را روی بدنه D200 داشت اما الان نوشته: Test at 16mp (D7000) coming soon
لینک
Fujifilm X-E3, 18-55mm F2.8-4
سلام دوستان
من تازه واردم . نه فقط به این سایت بلکه به دنیای عکاسی هم تازه وارد شدم. امیدوارم از شما مطالب زیادی یاد بگیرم
این شاهکار نیکون (ِd7000) به من هم رسیده میخواستم بدونم راهنمای فارسی براش هست یا یک آموزش تصویری از همونایی که ایده آل تهیه کرده. ممنون میشم راهنمایی کنید
با سلام و خوش آمد
به این سایت سری بزنید شاید بدردتون بخوره
موفق باشید....
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
سلام به همگی منم با اجازتون این جیگره نیکون خریدم و دارم واقعا ازش لذت می برم(خدا برای همه قسمت کنه)
یه سوال داشتم می خواستم بدونم بقیه هم حین اتو فوکوس ای صدای قرچ قروچو دارن یا من خیلی حساس شدم لنزمم 18-105 .ممنون اگه جوابمو بدین.
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
درود
این دوستمون اشاره نکردن که حین عکاسی این صدا رو می شنوند یا حین فیلمبرداری این صدا در فیلم رکورد میشود !
هر دو طبیعی است و دلائلی دارد:
1- در حین عکاسی همانطور که دوستان فرمودند صدای لرزه گیر لنز هست که خیلی خفیف هست اگه همه جا ساکت باشد خواهید شنید
2- در حین فیلم برداری به شرطی که فوکاس روی اتو باشد صدای موتور فوکاس لنز از طریق ارتعاشی به بدنه منتقل میکنه توسط میکروفون داخلی دوربین رکورد میشه که اگر سکوت باشد این صدا ملموس است میتوانید با استفاده از میکروفون جداگانه این مشکل را نداشته باشید.
اگر موردی غیر از اینها دارید پی گیری کنید.
موفق باشید
انوش
خیلی خیلی خیلی از جواباتون ممنونم واقعا فکر نمیکردم اینقدر دلسوزانه جواب آدمو بدین.
درسته صدای ویژ ویژه فکر نمیکنم مشکلی باشه منم یه خرده چون تازه خریدمش نسبت بهش حساسم (آخه اولین DSLR منه)
در هر صورت از ممنون از توجهتون