حدود 8 ماه است که برای خریدن اولین DSLR خودم تحقیق می کنم.یک زمانی عاشق 500D کنون بودم تا اینکه با D90 آشنا شدم و تصمیم نهایی خودم رو برای خریدنش گرفتم.اما با اومدن D7000 و امکانات بیشترش فکر کنم ارزش انتظار بیشتر رو داشته باشه
ضمنا این اولین پست من بعد از 8 ماه آشنایی با این سایت است
سلام.شکی نیست که دی7000 دوربین ارزنده ای است.اما شما که اولین خریدتان است:
نقل قول از دکتر روشن در جواب عزیزانی که 30دی خریده بودند و 40دی معرفی شد!
البته اینکه 8 ماه صبر کرده اید جای تشکر دارد!و اگر بیشتر میتوانید صبر کنید چه بهتر.اما شخصا جای شماتعویض سریع بدنه DSLR ها اشتباه است. 40D که هیچ، حتی با آمدن 50D و 60D نیز کمبودی نباید احساس کنید.
در پیغام خصوصی نیز خدمت یکی از دوستان گفتم که هنگام خرید و نیز پس از خرید DSLR ، باید تفکرتان نیز SLRی شود و از تفکر دوربینهای کامپکت خارج شود و گرنه تعویض مکرر دوربین، شک موقع خرید دوربین و پشیمانیهای بیجا پس از خرید دوربین، تنها جزئی از مشکلات خواهد بود. چیزهایی که اخیرا نیز در صحبتهای دوستان بسیار شنیده شد و همچنان خواهد شد.
بودم عکاسی را با دوربین ساده تری شروع میکردم و زمانی که یک یا چند لنز خوب داشتم بدنه ی مناسب و
به روزی را میخریدم.شاید اصلا به بدنه بهتر احتیاج پیدا نکنم.
شکی نیست که هر کس نیاز خود را بهتر میشناسد و شاید کسی بخواهد بدنه را در الویت قرار دهد.اما
شخصا سعی میکنم از تجربه عزیزان استفاده کنم.
موفق باشید
6D | Canon 35 f2 IS | Canon 70-200 f2.8 IS II | Canon 100 f2.8 macro
چند نکته:
- فکر کنم کسی سئوال کرده بود که AF fine tuning دارد یا خیر، که بله دارد.
- سازگاری این دوربین با لنزهای قدیمی سری AI, AI-S هم مزیتی است. هر چند در ایران کمتر کسی از این لنزها استفاده می کند اما در بلاد کفر کلی طرفدار دارند.
- مدیر بخش نیکون فتو دات نت گفته بوده که این دوربین جایگزین D90 شده است. از نیکون باهاش تماس گرفتند که خیر این دوربین جایگزین دی 90 نیست و محصول جدیدی است و تولید دی 90 فعلا ادامه دارد.:cool:
سلام سهیل عزیز از پاسخ سریعتان ممنونم فکر نمی کردم به این سرعت کسی جوابمو بده
یه سوال دارم آیا دوربین D7000 و یا حتی D90 برای شروع عکاسی دوربین های بزرگی هستند آیا نمی توان با این دوربین ها عکاسی را یاد گرفت؟
اگه جای این پست اینجا نبود معذرت می خوام
آیا معلوم است کی قراره به بازار جهانی عرضه بشه؟
کی ممکنه توی ایران بشه خرید؟
سلام
داشتم D90 رو ميخريدم!
ظاهرا مصلحت اين است دو سه ماهي صبر كنيم (منظورم افرادي مثل من كه قصد خريد اولين DSLR شون را دارند)
خريد D90 الان نميتونه صحيح باشه؟
يه سوال:
اگه دي7000بياد قيمت دي 90از ايني كه هت هم افت ميكنه؟اگه بله ميه بگيد تا چند تومن امكان كم شدن داره؟