آقا من این دوربین را بدون لنز در خارج از کشور 1200 دلار قیمت کردم
بگیرم از خارج از کشور ؟ می صرفه ؟
آقا من این دوربین را بدون لنز در خارج از کشور 1200 دلار قیمت کردم
بگیرم از خارج از کشور ؟ می صرفه ؟
درود
مسلما !
اینجا زیر 1450 هزار تومان فکر نمیکنم بشود پیدا کرد ، تازه بدون خدمات وارانتی کمپانی اصلی . چون این خدمات در ایران قابل ارائه نیست
و نمونه هایی که برای ایران خریداری میشوند بدون این خدمات هستند به همین دلیل ارزانتر هم خریداری میشوند ،
نمیدانم در چنین شرایطی که کمپان هیچ مسولیتی در قبال جنس خود ندارد ، چگونه جنسی را اصلا تحویل خواهد داد!
انوش
آخه مشکل اینه شاید این دوربین ژاپنی نباشه و چینی یا تایوانی باشه
سلام
در صورتي كه ميتوانيد حتمن اين كار را انجام بدهيد
ضمنن اگه خودتون يا كسي كه ميخواد دوربين را بياره، مقيم اون كشور نباشه احتمالن موقع برگشت در فرودگاه با نشان دادن بليط و پاسپورت و همچنين فاكتور خريد ميتونه ماليات بر مصرف كننده را هم پس بگيره، براي انگلستان كه مطمئن هستم و مقدارش هم حدود 16 درصد فكر كنم باشه كه باز هم خيلي ارزانتر از اون چيزي ميشه كه فكر ميكنيد، به علاوه اينكه گارانتي بين المللي هم داره.
ساوالان
درود
دوست عزیز نیکون دوربین های فول فریم خود را در ژاپن تولید میکند و دوربین های کراپدار خود را در تایلند.
هیچ فرقی هم با هم ندارند. قبلا راجب این موضوع صحبت شده و تا کنون ورژن دیگری هم در هیچ کجای دنیا رویت نشده
که با نمونه اصلی تفاوتی داشته باشد. پس در هر کجای دنیا که خرید کنید D7000 فقط در شعبه تایلند کمپانی نیکون ساخته شده است
تصویری از زیر یک دوربین D90 :
تصویری از زیر یک دوربین D300 :
تصویری از زیر یک دوربین D3100 :
و گذشته از اینها اولین بار است که میبینم کسی نگران باشد که در خارج از ایران خرید کند
و فکر میکند خرید در داخل مطمئن ترخواهد بود !
موفق باشید
انوش
اولا كه قطعا تايلندي هست نه تايواني يا چيني يا ژاپني
اما اونچه كه بارها اشاره شده و جناب انوش خان هم به تازگي اشاره كردن هيچ تفاوتي بين اينكه كجا مونتاژ كرده باشه وجود نداره، نيكون نيكونه چه آمريكا توليد بشه و چه در افغانستان!
شايد تو بعضي اصناف محل مونتاژ جنس مهم باشه ولي در مورد دوربين عكاسي اين مرد صدق نميكنه دوست عزيز
قيمت واقعيش همونه ما داريم گرون ميخريم و بدون هيج امكانات يا خدماتي پس حق داريم تعجب كنيم
درد من تنهايي نيست بلكه مرگ ملتي است كه گدايي را قناعت و بي عرضه گي را صبر و با تبسمي بر لب اين حماقت را حكمت خدا ميدانند
اقا دست همگی درد نکنه
فقط اگه میشه یک لنز واید هم واسه کار معماری پیشنهاد بدید که بگم با اون واسم بخره تشکر
با سلام
دوستان میشه این سیستم اتوفوکوس در فیلم برداری رو در دی 7000 به نحوی خاموش کرد و به صورت دستی در فیلم برداری به روی اشیا فوکوس کرد مثلا چیزی شبیه 60دی کنون؟