سلام احمد جاناولا! اینکه مگه نیکون امکان عکاسی HDR توو دوربیناش گذاشته؟
بله ، در D5100 حالت عکسبرداری HDR قرار داده شده ،
سلام احمد جاناولا! اینکه مگه نیکون امکان عکاسی HDR توو دوربیناش گذاشته؟
بله ، در D5100 حالت عکسبرداری HDR قرار داده شده ،
چشمپ.ن : بد نیست قبل از پرسیدن سوالاتی که جواب همشون در دفترچه راهنمای دوربین پیدا میشه،یه نگاهی بهش بندازید
بله قربان گذاشتهاولا! اینکه مگه نیکون امکان عکاسی HDR توو دوربیناش گذاشته؟
این جوری هم نبود چک کردمدوماً تنظیماتتون رو چک کنید،فقط در حالت عکسبرداری متوالی هست که با یه بار شاتر زدن و البته نگه دادشتنش پشت سر هم عکس گرفته میشه ( در مورد برکتینگ هم اگر باشه با یه بار فشردن شاتر یه عکس میگیره،مگه اینکه بذارید توو سلف تایمر یا همون عکسبردای متوالی)
ولی یه بار که باتری دوربین رو درآوردم گذاشتم واسه شارژ ، دوباره که روشن کردم ، درست شدش
سپاس
Nikon D5100 + AF-S Nikkor 18-105mm 1:3.5-5.6 G ED + AF-S Nikkor 50mm 1:1.8 G + 8mm + Nissin Di622 M2 + Vanguard Alta 233 AP
دوستان
ببخشید 2تا سوال داشتم
به خدا کلی توی دفترچه گشتم ، توی منو هم گشتم ولی پیدا نکردم
سوالم اینه
دوربین بعد از چند ثانیه میره توی حالت استندبای
چیکار کنم که این چند ثانیه رو بتونم طولانی تر کنم؟
سوال دیگه هم این که وقتی اتوبراکتینگ رو on میکنم مثلا روی AE2.0 قرار میدم ، چند تا شات با نوردهی متفاوت انجام میده؟
یعنی چندبار شاتر رو فشار بدم برای این که تمام نور دهی هارو انجام بده؟
Nikon D5100 + AF-S Nikkor 18-105mm 1:3.5-5.6 G ED + AF-S Nikkor 50mm 1:1.8 G + 8mm + Nissin Di622 M2 + Vanguard Alta 233 AP
پاسخ سوال دوم: معمولا چون با چند بار فشاردن دکمه شاتر امکان لرزش و تکان خوردن دوربین بیشتر می شود، روی ریموت 2 ثانیه و مد عکاسی پیاپی می توانید با یک بار فشردن شاتر موفق به ثبت سه عکس سری شوید.
تو منو C2 این گزینه ها هست:
آخرین گزینه زمان خاموش شدن سیستم نورسنجی رو تعیین میکه که فکر کنم مورد نظر شما باشه...• Short
• Long
• Normal
• Custom
Playback/menus
8s - 10 min
• Image review
4s - 10 min
• Live view
3 min - 15 min
• Playback/menus
8s - 10 min
• Auto meter-off
4s - 30 min
با سلام
از دوستانی که با مدل 5100 Nikon کار کردن میخواستم بپرسم مدت زمان کوتاه فیلم برداری full HD این دوربین که 5 دقیقه ذکر شده ، آیا تمهیدات ویژه ای برای این نقص هم وجود داره یا نه؟
همه دوربینها همینطور هستند دوست عزیز؛یعنی بصورت ممتد تا یه مدت زمان مشخصی میشه فیلم گرفت...شاید شما فکر کردید که کلاً 5 دقیقه فیلمبرداری میکنه!درست فهمیدم؟
در واقع اینطوری که فایلهای فیلمبرداری این دوربین یه حداکثر زمانی داره(که خودتون گفتید 5 دقیقه است) و بعدش باید یه فایل فیلم جدید ایجاد بشه (یعنی مجدداً کلید رکورد فیلم فشرده بشه و فیلم جدید روی یه فایل جدید ثبت میشه)
بهرحال فراموش نکنیم که دوربین عکاسی دست داریم نه یه دوربین فیلمبرداری...
استفاده پست سر هم از امکان فیلمبرداری،بدلیل روشن بودن یکسره نمایشگر،جریان زیادی از باتری میکشه و باعث داغ شدن دوربین میشه و یه جایی به بعد،دوربین پیغام میده که زیادی گرم شده و باید خنک بشه و خاموش میشه!
خلاصه اینکه بیشتر به عکاسی به این دوربین فکر کنید تا به فیلمبرداری...
فک نمیکنم هیچ جور فیلم برداری بیشتر از 5 یا 10 دقیقه زمان لازم داشته باشه البته بجز ممتد
منبع
ویرایش توسط S_Neyshaburi : Tuesday 9 August 2011 در ساعت 21:36
با عرض تقصیر!
در بعضی از سایت ها (معتبر) اعلام شده که این دوربین دارای gps داخلی هست و حتی قید شده مدت زمان لازم برای اتصال حدود 20 ثانیه است
اما با این وجود بعضی از دوستان و برخی سایت ها این امکان رو رد میکنن
اگه gps داخلی داره پس پورت gps چه نقشی داره اگر هم نداره بفرمایین خیال ما راحت بشه
خیر نداره...