ایا لنز کیت این دوربین ارزش داره که نگه داشته بشه؟ یا خیر با توجه به خرید 105-18. { از نظر خودم یکم این سوال مورد داره اما همچنان مردد هستم.}
ایا لنز کیت این دوربین ارزش داره که نگه داشته بشه؟ یا خیر با توجه به خرید 105-18. { از نظر خودم یکم این سوال مورد داره اما همچنان مردد هستم.}
رامتین
مسعود بیرامی
Jhowan photography
با سلام خدمت اساتید
بنده مدتیه قصد خرید یک SLR رو دارم بعد خوندن مطالب انجمن و در نظر گرفتن انتظاراتم و بودجه ام و همچنین علاقه ام به برند نیکون d5100 رو انتخاب کردم.
اما چیزی شنیدم که حسابی نا امیدم کرده و اون این هست که نیکون در شب و نور کم نمیتونه فوکوس کنه. آیا درسته و اگه هست مربوط به مدل خاصیه یا همه مدلها.
امیدوارم پاسختون منفی باشه چون به من به غیر از نیکون نمیتونم به برند دیگه ای فکر کنم.در ضمن اگه اینطوریه راه حلی داره یا نه.
پیشاپیش از کمکتون ممنونم.
جل الخالق...آدم چه چیزها میشنوه که به نیکون نسبت میدن
دوست عزیز
یه چراغی رو بدنه دوربین هست که کمک کننده فوکوس (focus assistant) بهش میگن و زمانی که فعال باشه ، چنانچه نور محیط کم باشه روشن میشه تا با روشنایی خودش به سیستم فوکوس کم کنه
در مورد نیکون یا در مورد هر دوربین دیگه چنانچه محیط خیلی تاریک باشه و سوژه دور،انقدری که با نور کمکی فوکوس روشن نشه،امکان فوکوس اتوماتیک وجود نداره و این به نحوه عملکرد اتوفوکوس برمیگرده که بر اساس اختلاف کنتراست در نقطه فوکوس استواره...اگر محیط انقدری تاریک باشه که اختلاف کنتراستی قابل تشخیص نباشه،هیچ دوربینی نمیتونه اتوفوکوس کنه
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
Nikon D5100 + AF-S Nikkor 18-105mm 1:3.5-5.6 G ED + AF-S Nikkor 50mm 1:1.8 G + 8mm + Nissin Di622 M2 + Vanguard Alta 233 AP