زمانی که شاتر رو کامل فشار بدین دیافراگم به اندازه ای که تعیین کردید بسته میشه و پس از بالا رفتن آینه و باز شدن شاتر،عکس ثبت میشه!همه این اتفاقا در کسری از ثانیه می افته.بعد از ثبت عکس هم همین مراحل برعکس رخ میده!
اینکه بخواین بسته شدن دیافراگم رو قبل از برداشت تصویر ببینید،نیازمند این هستید که روی دوربینتون این امکان تعبیه شده باشه و معمولاً کلیدی برای اینکار در نظر گرفته میشه که بعد از فشرن اون کلید،دیافراگم به اندازه تعیین شده بسته میشه و میتونید عمق میدان رو بررسی کنید.... بهش امکان یا کلید "بازدید عمق میدان" میگن
D5100 این امکان(کلید) رو نداره
شما منظور منو کامل متوجه شدین
پس هیچ عمل کردی نمیتونه عمل دکمه depth of field proview رو انجام بده؟
حتما باید دی 7000 خرید
بدنه های جدید نیکون کی قراره بیاد؟
جایگزینهای دی 90 و دی 7000 ؟؟؟
نمیشه پین پشت لنز رو خم کرد تا دیافراگم به اندازه تنظیم شده بمونه؟ هرچند کار معقول نیست ولی جهت اطلاع میپرسم
مسئله اینه که دیاف به اندازه تنظیم شده در همین شات باز میمونه یا به اندازه شات قبلی؟ (منظورم اینه که بعد از فشرده شدن کامل دیاف ریفرش میشه یا همون زمان تنظیم)
هر چند جای این سوال اینجا نبود
در مورد آپدیت بدنه های نیکون شنیدم بزودی قراره آپدیت بشه یا شاید جایگزین های دی 300 اس و دی 700 فراره آپدیت بشه
نمی خواهم بگویم که کار بنده درست است یا نه، اما در طول دو سال و اندی ... فکر کنم مجموع دفعاتی که دکمه depth of field proview را زده باشم به تعداد انگشتان یک دست نرسیده باشد، آن هم محض کنجکاوی! نمی فهمم چه اصراری از سوی شما وجود دارد. می توانید روی لایو ویو عکسی که خواهید گرفت را با کادر کامل، اکسپوز واقعی و عمق میدان نهایی چک کنید.
دوست عزیز حرف شما کاملا صحیح و متینه
اما از اونجایی که بنده به ماکرو گرافی از موجودات زنده علاقه وافری دارم و از اونجایی که اکثرا" لحظات اتفاقی زیاد برام پیش میاد این کمبود خیلی احساس کردم البته با کامپکت!
واسه همین هم اینقد حساس شدم نمیدونم شاید بدون دلیل باشه این حساسیت و بیشتر بخاطر این باشه که واسه در اومدن از آماتوری عجله دارم یا اینکه حساب و کتابم ضعیفه یا روش کار نکردم
این انتخاب دوربین منو پیر کرده الان حدود یه سالی هست که میخوام از کامپکت کوچ کنم و یه دلیل تاخیرش عدم انتخابمه
از دوستان ماکروگراف می توانید اطلاعات کامل تر را بگیرید. اما تا انجا که می دانم، عمق میدان ماکروگرافی آنقدر کم هست که از درون ویزور نتوان نقطه دقیق فوکوس رو تشخیص داد. ال سی دی می تواند با زوم بالاتر دقت بالاتری هم به عکاس بدهد. در مورد لحظه های اتفاقی هم فکر نمی کنم کسانی که از حشرات ماکروگرافی می کنند، دوربین را بردارند، دنبال یک پروانه باشند تا جایی بشیند و عکس بگیرند. حتی در آن صورت اتفاقی هم، فکر می کنم چک کردن عمق میدان با دکمه depth of field proview آخرین کاری باشد که یک عکاس ماکروگرافی انجام دهد!
باز دوستان متخصص هستند و می توانند دقیق تر راهنمایی کنند.
سلام دوستان عزیز
این اولین پست من در این فروم هست
میخواستم ببینم دوستان نظرشون درباره خرید از دیجی کالا چیه ؟
معتبره ؟
گارانتیش جواب میده ؟