دوست عزیز چرا این همه راهتو دور میکنی؟دوستان در مورد دانلود راهنمای قابل چاپ D5100 از سایت نیکون.........
با نرم افزار های پی دی اف پسورد ریموور در عرض چند دقیقه فایل غیر قابل چاپ تبدیل به فایل قابل چاپ میشه(اسم نرم افزار تو چند پست قبل موجوده)
شاید از صد نفر فقط یک نفر بخواد اون راهو بره و معمولا تو کشور ما راهای تقلب بهتر جواب میده!!!(البته امیدوارم به اساتید جسارت نشه)
سلام
احتمالا نرم افزار ایراد داشته
من خودم با نرم افزار PDF Password Remover v3.0 اینکار انجام دادم و مشکلی نداشتم
آدرس دانلود نرم افزار:(حجم برنامه : 887 KB)
یادتون نره که زبون فارسی به هیچ وجه پشتیبانی نمیشه یعنی مسیری که برای انتخاب فایل انتخاب میکنید وخود فایل پی دی اف نباید کلمه ویا حرف فارسی داشته باشه.
با سلام.
دوستان من چند روزیه که یه D5100 خریدم. امروز متوجه یه مشکلی شدم و ازتون کمک فوری میخوام. تا حالا حدود 200 شات بیشتر با دوربین نزدم ولی امروز متوجه شدم وقتی تصویر رو lcd هست سرعت شاتر در عمل ثابته و چه در نور آفتاب چه در داخل خونه چه با فلاش یا بدون فلاش صدای شاتر یکسانه در حالیکه رو lcd سزعتهای شاتر متفاوت نشان داده میشه. حتی در حالت تقدم شاتر هم وضعیت همینطوره ولی وقتی روی live view میذارمش این مشکلات نیست و سرعت شاتر بسته به نور محیط متفاوته.
حالا من موندم مشکل از کجاست؟ لطفا کمکم کنید که بدجوری حالم گرفته اس!
ممنون
یعنی وقتی شما داری از توی ویزور عکاسی میکنی (مود M)
چه روی سرعت شاتر 1/4000 باشی چه روی سرعت شاتر 30 ثانیه ، بازهم یه عکس العمل از دوربین میبینی؟؟؟
اگه آره فورا دوربین رو ببر بده نمایندگی که ازش خریدی و یه دوربین دیگه ازشون بگیر (حتی اینکه بخوان برات تعمیر هم بکنن رو قبول نکن)
ولی اگر مشکل این نیست بیشتر توضیح بده
در ضمن صدای شاتر اصلا مهم نیست
شما به اصل عکس نگاه کن ، بین از لحاظ نوری مشکل داره یا نه
Nikon D5100 + AF-S Nikkor 18-105mm 1:3.5-5.6 G ED + AF-S Nikkor 50mm 1:1.8 G + 8mm + Nissin Di622 M2 + Vanguard Alta 233 AP