ممنون از راهنمایی دوستان عزیز. خوشبختانه مشکل از تازه کار بودن خودم بوده! وقتی عکسها رو تو کامپیوتر چک کردم دیدم خروجیها تقریبا مثل هم هستن و همونطور که فرمودین نباید به صدای شاتر اهمیت میدادم. از توضیحات انوش عزیز هم ممنونم. باز هم ببخشید!
ممنون از راهنمایی دوستان عزیز. خوشبختانه مشکل از تازه کار بودن خودم بوده! وقتی عکسها رو تو کامپیوتر چک کردم دیدم خروجیها تقریبا مثل هم هستن و همونطور که فرمودین نباید به صدای شاتر اهمیت میدادم. از توضیحات انوش عزیز هم ممنونم. باز هم ببخشید!
سلام
من به تازگی یه d5100 خریدم و زیاد با تنظیماتش آشنا نیستم.اگه ممکنه تنظیمات af-area mode یه توضیحی بدین.
کلا تنظیماتش 4 تا هست:
single-point af
dynamyc-area af
3d tracking
auto-area af
ممنون
نبود کسی؟راستی می شه دفترچه راهنمای اینو گیر آورد البته فارسیشو من هر چی گشتم نبودسلام
من به تازگی یه d5100 خریدم و زیاد با تنظیماتش آشنا نیستم.اگه ممکنه تنظیمات af-area mode یه توضیحی بدین.
کلا تنظیماتش 4 تا هست:
single-point af
dynamyc-area af
3d tracking
auto-area af
ممنون
ویرایش توسط Navid7h : Friday 14 October 2011 در ساعت 19:25
با سلام
یه سوال داشتم از دوستانی که این دوربین رو دارند میشه در ایزو 400 یا 800 noise reduction رو روی حالت High گذاشت ؟ یا فقط از 1600 به بعد این امکان هست ؟
ظاهرا این دوربین قفل آینه به طور مستقیم ندارد (Mup) .آیا به شکل دیگری قرار دارد؟در برخی موقعیتها مثل عکاسی ستارگان یا ... چگونه باید با کمبود آن عمل کرد؟
مرسی.
بنده قصد خريد اين دوربين را دارم اما نداشتن موتور فوكوس روي بدنه كمي مرا مردد كرده است
آيا با داشتن لنزهاي موتور دار اين كمبود كاملا مرتفع خواهد شد ؟
سوال ديگر : آيا باطري گريپ براي اين دوربين در بازار پيدا مي شود ؟
قيمت آن حدودا چند است ؟
ویرایش توسط M.Moghadam : Wednesday 9 November 2011 در ساعت 18:37
d5100+18-105 nikon+sb800+190xprob+804rc2
سلام
تا اونجایی که من میدونم دوربین های این level هیچکدوم موتور فوکوس توی بدنه شون ندارند. در ضمن خیلی هم نقص مهمی نیست.
D810 -- 24-120 -- Tamron 15-30 -- Tamron 150-600 -- 20 f/2.8 -- 70-300 VR -- 35 f/1.8 -- Tamron 19-35علیرضا اخلاقی
سلام
اولین دوربین دیجیتالی که داشتم یک کمپکت 7 مگ بود و عمده عکسایی که میگرفتم چون رنگ مرده بودن میبردمشون تو فتوشاپ و به رنگ و رو میاوردم بعد یه دوربین که فرمت RAW و زوم 20 داشت گرفتم ولی کیفیت عکس (غیر RAW) فرقی نکرد تا این دوربین رو که بدنه و لنز جدا هستن گرفتم با لنز Nikkor AF-S 18-105mm f/3.5-5.6 G ED DX VR بیرون شهر رفتم و چون خورشید به سرعت پایین میرفت و فرصت تنظیمات در P, S و M نداشتم در مود Autumn colors ( که معمولاً بهترین تنظیمات پیش فرض رو برای وضعیت مورد نظر داره)عکس مقابل رو گرفتم :
و بعد بردمش تو فتوشاپ
میدونید انتظار داشتم با این دوربین دیگه کمتر سراغ فتوشاپ برم نمیدونم شاید توقع بجایی نیست . بعداً از تنظیمات در P, S و M استفاده کردم تغییر خاصی ندیدم .
ویرایش توسط mahdiidham : Thursday 10 November 2011 در ساعت 20:21