نه بابا مطمعنم تا دیروز اینجوری نبود
1/4000 یه صدای تق سریع می اومد
اما الان رو 1/4000 میگه تق یکم بعدشم باز میکه تق
رو فلاشم قبلا رو 1/4000 1 دونه قلاش میزد الان 2 تا میزنه
نه بابا مطمعنم تا دیروز اینجوری نبود
1/4000 یه صدای تق سریع می اومد
اما الان رو 1/4000 میگه تق یکم بعدشم باز میکه تق
رو فلاشم قبلا رو 1/4000 1 دونه قلاش میزد الان 2 تا میزنه
البته صدای اینه هست اگه اشتباه نکنم
ولی خوب تا دیروز چرا اینحوری نبود
اوکی متوجه شدم مشکل از کجا است قفل آینه دوربین شما روشن است وارد منوی دوربین شوید و دنبال گزینه Expose Delay بگردید و آنرا خاموش کنید مشکل حل میشود اگر نتوانستید آنرا پیدا کنید بفرمائید تا بیشتر کمکتان کنم.
آها متوجه قسمت فلاش شدم احتمالا نورسنج دوربین چیز دیگری متوجه میشه!
اگر دوبار فلاش زد یک بار با شاتر بالا میگیرد یکبار دیگر با شاتر پایین بعد ترکیب میکند و به این شکل شما یک عکس با منظره ی روشن که تاریک گرفته شده دارد و یک عکس با شاتر گایین برای سوژه نزدیک
بعد ترکیب شما هر دو رو با هم دارید!
سلام
سه تا سوال از دوستان گرامی داشتم :
1- میخواستم تو نور کم سرعت رو بیارم پایین حدود 10 ثانیه ، ولی دیدم تو نور کم نمیتونه فوکوس کنه و شاتر عمل نمیکنه ! چکار کنم الزام فوکوس رو در نور خیلی کم حذف کنم ؟
2- در فیلمبرداری با دوربین فیلمبرداری روی یه صحنه کلی فوکوس میکنم و فیلمبرداری میکنم بدون اینکه حرکت من یا حرکت افراد خللی در کیفیت تصویر بوجود بیاره ولی در فیلمبرداری با این دوربین اگر چه حالت واید رو انتخاب کنم همواره چهار خانه قرمز به علامت نبود فوکوس ظاهر میشه ! چکار کنم ؟ استفاده از قفل فوکوس رو هم یا بلد نیستم یا چاره نشد !!
3- سعی میکنم همواره در عکاسی از Viewfinder بجای Live view استفاده کنم که بیشترین مزیت اون برا من صرفه جویی در مصرف باطریه ولی ظاهراً این کار رو برای فیلمبرداری نمیشه انجام داد چون مثلاً میخوام دوربین رو رو یه صحنه ثابتش کنم و LCD رو ببندم و از پشت دوربین برم تو صحنه ولی به محض بستن LCD فیلمبرداری متوقف میشه !! برا صرفه جویی در مصرف باطری موقع فیلمبرداری چکار کنم ؟
ممنون.
پشت این پنجره جز هیچ بزرگ ، هیچ نیست!
canon Eos 6D +canon ef 17-40 f4 L+ canon ef 50 f1.8 stm+canon ef 100mm f2.8 L macro+ avanar 135 f2.8+ zenitar 50mm f2
درود
بنظرم شما این دوربین رو برای فیلم برداری نیز خریداری کردید که در این مورد تهیه ی 600D معقول تر هست (گرچه داینامیک رنج از بین میرود ولی دیگر موارد برتری با کنون هست)
1-موردی که جناب خادمی اشاره کردند بهترین راه هست / کافیه شما چراغ قوه رو به کادر ببرید و سعی کنید روش فوکوس کنید!
2-اگر دوربین رو روی فوکوس ممتد گذاشتید مسیر زیر رو طی کنید
Menu>Custom Setting Menu>Contorols>Assign AE-L/AF-L button>AF Lock Only
حالا با زدن کلید کنار لغزنده میتونید فوکوس اتوماتیک رو متوقف کنید!
دوستان لطفا من را راهنمایی کنید
من میخوام با این دوربین فیلمبرداری کنم
اول اینکه نمیدونم چرا هنگام فیلمبرداری اتوفوکوس انجام نمیشه در صورتی که روز اول میشد فکر کنم تنظیمات رو بهم زدم
دوم اینکه وقتی در live view نگاه مینکم در هنگام فیلمبرداری تصویر شفاف نیست آیا باید تنظیم خاصی انجام داد تا بهترین کیفیت رو بشه در فیلمبرداری داشته باشم ؟
سلام. اول چک کنید که اوتو فوکس لنزتون روشن باشه، بعد اگر روی مود AF-S بذارید با تا نیمه فشار دادن شاتر می توانید فوکس کنید و در مود AF-C خودش فوکس می کنه.اول اینکه نمیدونم چرا هنگام فیلمبرداری اتوفوکوس انجام نمیشه در صورتی که روز اول میشد فکر کنم تنظیمات رو بهم زدم