D7100 - Sigma 10-20 F/3.5 - 18-55 Afp - 70-200 F/4 VR - 50 F/1.8G
dpreview در رابطه با كيفيت خروجي عالي اين دوربين تعبير جالبي كرده و اونو " گرگي در پوستين ميش" توصيف كرده :
In general though, judged on its own merits the D5100 is a satisfying camera, and as far as image quality is concerned it is most definitely a wolf in sheep's clothing. Both in still imaging and video, the detail resolution and noise performance are up there with the best of its competition
پي نوشت : اين ضرب المثل مال ما بوده رفته تو فرهنگ اونا يا برعكس؟
سلام
ریویویی دیگر:
http://www.photographyblog.com/revie..._d5100_review/
سلام
مدیریت محترم
سوای بحثها و ارائه مشخصات و امکانات ، همونطور که دوستان گفتن باید عکساشو ببینیم
خب من هم یه عکس گذاشتم ، عکس رو برداشتید !! ، و تو پست بعدیم که گفتم مشخصاً در ایزو 800 نویز داره ، این پستم رو هم حذف کردید !!! خب تاپیک 5100 تنها برا تعریف کردن که نیست ! اگه اشکالاتی هم هست باید معلوم بشه .
امیدوارم که برداشتم ازین حذفها اشتباه باشه .
هر چقدر دوست دارید از دوربین انتقاد کنید اما نه با روشهای غیر علمی. رویکرد این تالار گفتگو، حرفهای و جدی است.
اگر با روش علمی و دقیق بررسی دوربین آشنایی ندارید، فعلا بجای نوشتن، بیشتر بخوانید و بیاموزید.
تمام پستهای غیر فنی، غیر دقیق و غیر علمی بدون تذکر حذف می شوند. در صورت تکرار، کاربر از تالار اخراج خواهد شد.
خودتونم میدونید که هیچ چیز جای تجربه رو نمیگیره .
فروشنده قبل از اینکه دوربین 5100 رو بهم تحویل بده چند تا عکس گرفت و وبیشترشم فلاش زد و ساعت 1:20 ظهر بود و چراغهای داخل مغازه هم روشن بود فروشنده چک قبول نکرد و من هم حافظه رو بردم تا سه روز دیگه با پول نقد بیام ، تو خونه دیدم عکسها همشون( بجز یکی که ایزوش 100 بود) نویز دارن و یکیشو اینجا گذاشتم بقیه هم ببینند و اظهار نظر کنند .
حالا نمیدونم غیر علمی چیه ؟! من حدود دو ماه منتظر این دوربین بودم و چون از اومدنش ناامید شده بودم بچه های تاپیک "چه دوربین و لنزی بخرم" رو با مشاوره هام خسته کردم .
ما اگه با راهنمائیهای دوستان اهل فن دوربین مناسبی بخریم با دیدن هر عکسش دعاشون میکنیم ولی البته عکس این قضیه هم صادقه !
من عکس رو گذاشتم مشخصاتشم که هست ، بذارید متقاضیان این دوربین ببینند ، چرا حذفش میکنید ؟ چرا ناراحت میشید ؟ این دوربین هنوز هم جزء اولویتهای خریدمه !
درود
شما رو ارجاع می دم به نظر استاد عزیزم جناب کاوه قبادی :
امیدوارم حالا که با چند و چون مقایسه و نیز با کیفیت مراجع مختلف آشنا شدین ، از این به بعد پست های معتبر تری رو از شما شاهد باشیم .ببینید تست های که اغلب ارائه می شوند هیچ کدام در شرایط یکسان نیستند و سندیت ندارند.یک سری تست ها که توسط نرم افزار های شرکت imatest انجام می شود تا حدود زیادی به واقعیت نزدیک تر هستند مثل فتوزون و .... .هر سایتی که یک سری سمپل در شرایط نوری و تجهیزات غیر یکسان قرار دهد قابل استناد نیست.
www.imatest.com
اکثر سایت های معتبر از نرم افزار های imatest استفاده می کنند که تا حدودی علمی و کاربردی است.برخی هم که لابراتوآر های اختصاصی دارند ( مثل DP ) و برخی هم که یک سیستم دیگر دارند مثل DXO که واقعا تست های علمی و مستندی انجام می دهند.چرا که تاثیر نور محیطی و ابزار های جانبی ( لنز و ...) را به حداقل می رسانند.
مقایسه ابزار شرایط و مراحل بسیار پیچیده ای دارد و به راحتی نمی توان قضاوت کرد.
با آرزوی بهترین ها
پسر پارسی
ممنون پسر پارسی
پستهای من اعتباری به سایت نمیده اما بعنوان یک شنونده خوب میتونم سخنور و عکاسی چون شما رو بر سر شوق بیارم ، من فکر میکنم کلاً کسائی که به این سایت مراجعه میکنند دوستدار هنر عکاسی هستند و من به چشم یک هنرمند بهشون نگاه میکنم و بهشون احترام میگذارم ، اگه اشکالی نداره عکس رو تو پیغام خصوصی براتون میفرستم .
متشکرم.
سلام
این سایت مقایسه همه جانبه و جالبی رو بین D90 و D5100 انجام داده ، خوبه که ببینید http://snapsort.com/compare/Nikon-D5100-vs-Nikon_D90
با همین سایت EOS 60D و حتی D7000 رو هم با D5100 مقایسه کنید ، فکر میکنم نتایج ، مشتاقان 5100 رو ارضا میکنه.