جسارتا با قیمت 900 دلار با a800 کنون میخواد رقابت کنه؟!به همین دلیل حتی اگه توانایی رقابت با دوربین های نکس و میکرو 4/3 رو نداشته باشه، باز هم بازار خوبی خواهد داشت.
فلاشش جالبه
جسارتا با قیمت 900 دلار با a800 کنون میخواد رقابت کنه؟!به همین دلیل حتی اگه توانایی رقابت با دوربین های نکس و میکرو 4/3 رو نداشته باشه، باز هم بازار خوبی خواهد داشت.
فلاشش جالبه
ویرایش توسط M.Moghadam : Wednesday 21 September 2011 در ساعت 12:01
d5100+18-105 nikon+sb800+190xprob+804rc2
اگر ۹۰ دلار باشه یکی میخرم.
بیشتر نه!
چرا عکاس باید برای همچین سیستمی و چنین سنسور سایزی پول لنز حروم کنه؟
اگر عمق میدان مهمه؟ فول فریم، اگر نیست؟ g12 و یا x10!
اینم بگم:
به نظرم خوشگله!
اما به درد زندگی نمیخوره
لنزهای این رده هم اونقدرها کوچک نیست.برای منی که احتمالا هرگز به فکر بستن تله های بلند بر روی بدون آینه ها نیافتم استفاده از دوربینی مثل نکس5 ان با 55-18 یا 16مم تقریبا همینقدر فضا اشغال میکنه.
برای اظهار نظر قطعی بسیار زود هست و اصلا غیر منطقی ولی به نظر من این دوربین با این سیستم نمیتونه به عنوان رقیبی برای اس100 یا جی12 در نظر گرفته بشه.در اینصورت باید فاتحه نیکون رو خوند که با این محصول قرار هست به رقابت کامپکتهای کنون بره!
هدف اصلی نیکون یا پنتاکس رو از تولید این محصولات دقیقا درک نمیکنم که کدوم قشر بازار رو هدف قرار داده؟
از یک طرف بعید میدونم با نکس توانایی برابری داشته باشه و از جانب حرفه ای ها که به دنبال دوربین دوم کوچک هستن مورد استقبال قرار بگیره یا ترجیح داده بشه.از طرفی هم دست کم اطراف خودم کمتر غیر حرفه ای رو دیدم که از دردسرهای شبیه به اس ال آر ها مثل تعویض لنز و این موارد استقبال کنه.تا نظر دوستان در این موارد چی باشه.
فکر میکنم بسیاری از حرفه ای ها در این رده حتی به دنبال معرفی فول فریم باشن،نه اینکه سنسورها روز به روز کوچکتر بشن!
بند آخر خیلی جالب بود جناب عاشوری نیا
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
سلام
معرفی مبدل لنزهای مانت F برای مانت جدید CX:
product_01.jpgکد:http://imaging.nikon.com/lineup/acil/accessories/mount_adapter_ft1/
img_01.jpg
همچنین معرفی لنز 10mm f2.8پرایم با وزن 77g:
product_011.jpgکد:http://imaging.nikon.com/lineup/acil/lenses/1_nikkor_10mm_f28/
جالبه یعنی اگر یک لنز تله کوتاه مثل 200 مم را روی این دوربین ببندیم فاصله کانونیه 200*2.7 خواهیم داشت. که تله بسیار بلندی خواهد بود. منتها به شرطی که لنزهای نیکون که عمدتا برای ریزولوشن پایین بدنه های نیکون طراحی شده اند بتوانند ریزولوشن مورد نظر را ایجاد کنند. برای مشخص شدن موضوع درنظر بگیرید که سنسور فول فرم از نظر سطح تقریبا 7.5 برابر این سنسور است. به عبارت دیگر اگر با یک فول فرم مقایسه شود سنسور مشابه فول فرم ریزولوشنی معادل 7.5*10 مگاپیکسل خواهد داشت. این ریزولوشن برای لنزهای موجود اندکی زیاد نظر میرسد.
از طراحی و سایز سنسور نکس بیشتر خوشم میاد باید ببینیم این شتر مرغ جدید نیکون چه جایی برای خود باز خوهد کرد. اما بنظر من بجز نام نیکون که یدک میکشد جاذبه زیادی برای افراد آشنا به عکاسی نداشته باشد.
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
کاوه!
[EYES] [576 Megapixel Retina] [2 x Natural 22.3mm F3.2] [ISO 1 -800]
در این مورد هم که جای بحث هست. یعنی اینجوری حکم دادن منبع میخواد.نزهای نیکون که عمدتا برای ریزولوشن پایین بدنه های نیکون طراحی شده اند بتوانند ریزولوشن مورد نظر را ایجاد کنند.
سلام مجدد
از القاب این تازه از راه رسیده ها :
Nikon 1 J1 is the world’s smallest mirrorless camera (as of August 5, 2011)
Nikon 1 V1 is the world’s smallest and lightest mirrorless camera with an EVF (as of August 5, 2011)
Nikon 1 has the world’s shortest shooting time lag (as of August 5, 2011)
Nikon 1 has the World’s fastest continuous shooting at 10 fps (as of September 5, 2011
چه كساني ميخرند ...
يك تب همه گير بين عكاسان با سابقه آنالوگ كار درگرفته ... اونهايي كه تعداد زيادي لنز آنالوگ با ارزش تو كلكسيونشون دارند: خريد بدنه هاي ميرورلس پاناسونيك و نكس.
فكر ميكنم اكثر اونها اين دوربين رو ميخرند و اين كراپ جديد رو با لنزها شون تست ميكنند. خوشبختانه من هم در همين شور گرفتارم و با همين بضاعت روزگار شيريني دارم با عمق ميداني كوتاه. قيمتها تعديل ميشود اينگونه نميماند.
اما در مورد تبديلي كه آقا فرهاد گذاشتند : نيكون گفته كه با AF/AE و VR سازگاره و از اونجايي كه ضريب بزرگنمايي براي آن ذكر نشده فكر ميكنم خوشبختانه اين تبديل ، يك تيوب خالي بدون عدسي است.
FD master