در مورد ظاهر که من فکر میکنم کاملا زیباتر و به روز تر شده
در مورد ظاهر که من فکر میکنم کاملا زیباتر و به روز تر شده
با توجه به چگالی پیکسل برابر با دی7000 انتظار میره نتایج خوبی داشته باشه.اگر وضعیت نویز و داینامیک رنج در حد دی7000 هم باشه به نظر من باز هم چیزی کم نداره و یک خروجی عالی محسوب میشه.
البته باید به فکر سیستمهای قدرتمندر هم باشن خریدران این بدنه...حجم فایل خام این دوربین باید چیزی در حدود 100 مگ باشه!!!
همین الان سیستم من برای درست کردن یک پانوراما با 7دی تا مرز انفجار میره وای به حال فایلهای 100 مگی این دوربین.
فکر هم نمیکنم لنزها مشکلی داشته باشن.مگر الان با دی7000 مشکلی هست؟!...
ویرایش توسط lamagra : Tuesday 7 February 2012 در ساعت 11:40
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
فراموش نکنیم که شاید یکی از مهمترین قابلیت های این دوربین در فیلم برداری باشد و نیکون تلاش کرده است که بازاری را که 5DII به خوبی بر آن سلطه پیدا کرده بود به سمت خودش متمایل کند. احتمالا تجهیزات جانبی برای فیلم برداری هم به زودی وارد بازار میشود.
نمیدانم با ورود این دوربین بازار D3X چه تغییری میکند و ایا 8000 دلار برای D3X در برابر قیمت 3000 دلاری این دوربین قابل توجیه هست یا نه.
با توجه به مشخصات و ویژگی هایی که در این دوربین ارائه شده ،
تنها نکته ای که در راس توجه قرار خواهد گرفت ، و در صورت مناسب نبودن یکی از ضعف های این دوربین به حساب خواهد آمد ، وضیعت نویزی
تصاویر ثبت شده ( با توجه به رزولوشن بالا ) ، به خصوص در ایزوهای بالا می باشید ،
اگر دوستان سمپل هایی در ایزو های بالا از این بدنه سراغ دارند ، لطفا رو کنند ، تا ببینیم وضعیت نویز هم همانند مشخصات دیگر این دوربین
جذاب هست یا نه ؟؟
با سلام
بلاخره تشریف آوردن!اما چه اومدنی؟به قول شاعر : آمدی و خوشم آمد از آمدنت!
فقط میتونم بگم خیلی مشخصات خفنی داره!
وسوسه کننده است!
در مورد ایزوهای بالا هم بنظر من نباید زیاد سخت گرفت!اگر به قول فرمایش دوستان این دوربین برای عکاسان طبعیت و استدیو ساخته شده که معمولاً خیلی مشکل نور ندارن،دیگه چه باک از نویز؟!تا ایزو 640 رو هم که سمپل گذاشته رو سایت و نتیجه اش هم بد نبوده!
خدا واسه همه بخواد انشالله D800 بدست بشن!
زیبایی نزدیک ماست فقط باید آن را ببینیم.
omid360.com
با این خیز مگاپیکسلی امیدوارم نیکون هوس نکند سنسور 24 مگاپیکسلی نکس 7 را در داخل D400 بگذارد همان سنسور 16 مگاپیکسلی دی7000 با رفتار بهتر در نویز بالا برای D400 به نظرم کفایت میکند. خلاصه کسی نمیداند در بخش R&D نیکون چه اتفاقی در حال رخ دادن است. هر دوی این سنسورهای 16 و 24 کراپ دار اماده و حاضرند. تا کشتی بان را چه سیاستی اید.
سلام
از توضیحات نیکون، (البته نه چندان قاطع) اینطور بنظر میرسه که این سنسور ساخت خود نیکونه و نه ساخت سونی
The new Nikon developed 36.3-megapixel FX-format (35.9 x 24mm) CMOS sensor realizes Nikon’s highest resolution yet, and ...اگر چنین باشه، لزومآ این سنسور را بر روی جانشین آلفا900 نخواهیم دید و همینطور ممکنه لزومآ سنسور نکس 7 و حتی نکس 5 ان را در جانشین دی300 نبینیم بلکه شاهد استفاده از سنسوری متفاوت و ساخت خود نیکون در دی400 احتمالی باشیم.Nikon engineers have created innovative ways to manipulate light transmission to the sensor’s photodiodes...
بهین ناظم رعایا
www.prophotocom.com
اینهم دوربینی برای عشاق مگاپیکسل!
امیدوارم لذتش رو ببرند.
متاسفانه دی ۸۰۰ ربطی به دی ۷۰۰ نداره.
یعنی نیکون دست مشتریان دی۷۰۰ را در پوست گردو گذاشت و دی۷۰۰ رو آپدیت نکرد.
دی ۷۰۰ دوربین بسیار مناسبی برای عکاسان خبری و عکاسان عمومی بود. دوربینی که در زمان خودش قیمت مناسب، سرعت قابل قبول، نویز کم و داینامیک رنج مناسب رو چاشنی تصاویرش کرده بود. اما این دوربین در همان وضعیت ماند و به سنسور و خروجی دی۳اس و حال دی ۴ مجهز نشد.
نیاز به دوربینی همانند ۵دی مارک دو کانن، در برند نیکون وجود داشت. دوربینی با مگاپیکسل بالا، قیمت ارزان، برای عکاسان منظره، عکاسان صنعتی و پرتره استودیو و ...
۳۶ مگاپیکسل عدد قابل تحملی برای لنزهای فعلیست. یعنی چگالی این سنسور تقریبن با دی۷۰۰۰ برابر است. پس اتفاق عجیبی برای لنزهای قدیمی نیکون، به خصوص سری N و گلدرینگها نخواهد افتاد.
در مورد وضعیت نویز و داینامیکرنج، میشه تصور کرد از دی ۷۰۰۰ بدتر نباشه! اما دوستانی این وسط این دوربین رو برا کار خبری پسندیدند(با توجه به کراپ) که به گمانم استفاده از این دوربین به این منظور چیزی شبیه به "خود زنیست!"
بطور کلی دوست دارم این دوربین رو یه دوربین تخصصی برای عکاسی طبیعت، عکاسی صنعتی و پرتره استودیویی داشته باشم. گمان نکنم هیچوقت این دوربین رو هنگام گردش و تفریح با خودم ببرم. در خیابان استفاده کنم و یا...
فایلهای بزرگ این دوربین بیش از حد نیاز و تحمل کارهای عمومیست. امیدوارم نیکون فکری به حال دوربینی فول فریم، کم نویز و سریع با این بدنه و قیمت، در حدود ۱۵ تا ۲۰ مگاپیکسل بکند.