سلام
دوستان عزیز دو تا سوال داشتم فقط خواهشا پیشاپیش خدمتتون عرض کنم که اونایی که صاحب این دوربین هستند و یا به این موردی که میخوام اشاره کنم بر خوردن پاسخ بدن
ممنون میشم
میخواستم بپرسم که راهی نداره که بشه به دوربین فرمان داد که بصورت اتوماتیک مثلا 6 عکس با اکسپوژر های متفاوت بگیره که بعدا با نرم افزار باهاش عکس اچ دی آر بسازیم؟
گویا این دوربین برای این کار حداکثر 3 شات عکس میگیره(اتو براکینگ)
و سوال دوم اینه که برای فیلمبرداری قطعا باید آینه بالا بره تا بشه فیلم گرفت و هر موقع که دکمه ی ظبط فشار داده بشه این دوربین بطور خودکار آینه رو بالا میبره و شروع میکنه به ظبط فیلم....در مدتی که داریم فیلم ظبط میکنیم آیا برای بالا نگه داشتن آینه انرژی ای صرف میشه یا بعد این که بالا رفت همونجا قفل میشه و دیگه انرژی ای برای نگه داشتن آینه صرف نمیشه؟
امیدوارم که متوجه منظورم شده باشین
پیشاپیش از بابت پاسخ هاتون ممنون
موفق و پایدار باشید
دوست عزیز در مورد auto bracketing دوربین شما محدودیت سه شات رو داره و نمی شه اون محدودیت رو دستکاری کرد یا افزایش داد. مگر اینکه به صورت دستی این کار رو انجام بدید که توصیه نمی کنم، چون در حین انجام این کار، احتمال اینکه دوربین تکون بخوره خیلی خیلی زیاده حتی روی سه پایه بنابراین عکس HDR تون درست از آب در نخواهد اومد.
در مورد آینه چون یک قطعه مکانیکی هست قطعا وقتی بالا رفت، همونجا قفل میشه و کوچکترین انرژی صرف نگه داشتن اون نمیشه. الیته فرمانهای پایین آوردن و بالا بردن آینه از طرف دوربین بصورت سیگنالهای الکترونیکی صادر میشه و میشه گفت که مصرف انرژی در این باره در حد صفر هست.
سلام دوست عزیز
ممنون از پاسختون
بصورت دستی راه های بهتری وجود داره اما بصورت اتوماتیک میخواستم خودش این کارو انجام بده ک ظاهرا نمیشه
بصورت دستی بهترین راه اینه که دوربین را بر روی سه پایه محکم سوار کرد و بعد از طریق ریموت عکاسی کرد
راجب آینه هم خدمتتون عرض کنم که بالا برنده آینه قطعا یه موتور الکتریکی هستش
بعد این که بالا رفتش برای پایین اومدن هم یا باید فنر باشه یا همون موتور آینه رو بجای اولش برمیگردونه
با این اوصاف وقتی آینه بالا رفت همونجا قفل میشه یا اون موتور تعبیه شده برای این کار از انرژی باطری کم میکنه و همچنان آینه رو بالا نگه میداره؟
شما راجب گزینه دوم مطمئن هستید؟
اگر مطمئن نیستین بنظر شما بهتر این نیستش که قبل از شروع فیلمبرداری گزینه قفل آینه رو فعال کرد؟
این دوربین قفل آینه داره؟
موفق و پایدار باشید
چرا روی حالت auto نمیشه hdr گرفت در ضمن بعضی وقتها hdr درست رو هم سوار نمیشه ؟؟
دوست عزیز با سلام،
بله در مورد عکاسی با ریموت بنده حواسم نبود، به شرط اینکه با ریموت بشه exposure compensation یا همون جبران نوردهی رو کم و زیاد کرد.
بله همونطور که عرض کردم خود آینه یک قطعه مکانیکی هست و بالا رفتن و پایین رفتن اون به صورت مکانیکی انجام میشه اما فرمان یا دستوری که به آینه میرسه به صورت الکترونیکی هستش. بنده فکر نمی کنم که فنری در کار باشه و همون موتور کار پایین آوردن آینه رو انجام میده. چون چند بار که اقدام به تمیز کردن سنسور دوربین کردم و آینه رو بالا بردم صدایی از آزاد شدن فنر نشنیدم.
در مورد آینه فقط دستورات بالا بردن و پایین آوردن اون به صورت الکترونیکی هست و باعث مصرف جزیی باتری میشه و چون خود آینه مکانیکی هست طبیعتا وقتی بالا رفت تو همون جای خودش قفل میشه و هیچ انرژی برای نگه داشتن اون مصرف نمیشه.
در هنگام فیلمبرداری دوربین خودش آینه رو بالا نگه میداره و نیازی به قفل آینه نیست.
موفق باشید.
سلام دوستان
سوال من در مورد دکمۀ Fn یا همونFunction دوربین هست.
میخوام بدونم وقتی اون دکمه رو روی ISO تنظیم می کنی و وقتی میخوای عکس بگیری اونو فشار بدی مستقیما Iso رو تغییر میده یا وارد منوی ایزو میشه و از اونجا باید تغییرش بدی؟
Enjoy My Flutes Sounds
http://www.noteahang.com/M_T/Works