nikon D5200+18-55+50/1.8 G+ 18-105
سلام
ارادت مند همگی دوستان هستم
من تازه اینجا عضو شدم ؛ گفتم اولین سوالم را از اساتید بپرسم
نزدیک به 1 سال قبل یک دوربین کنون 600 دی خریدم ؛ و عکس های زیادی باهاش انداختم
3 ماه پیش یک دوربین نیکون 5200 خریدم ؛ و ازش راضیم
فقط 2 تا مشکل با نیکون جدیدم دارم ؛ گفتم شاید کسی از دوستان براش راه حلی داشته باشه
دوربین کنونی که قبلا داشتم وقتی به صورت دستی روی سوژه فکوس میکردم ؛ در صورت موفقیت فکوس چراغ فکوس مورد نظر روشن میشد و یک بوق هم میزد
ولی دوربین نیکون فعلی ؛ در حالت فکوس دستی روی یک نقطه خاص در صورت موفق شدن فکوس نه بوق میزنه نه رنگ نقطه فکوس تغییر میکنه ؛ فقط یک چراغ سبز ریز گوشه لیو ویو روشن میشه که اکثر مواقع دیدنش سخت هست ؛ یعنی توی چشمی خوب مشخص نیست وقتی دارم بقیه قسمت هارو نگاه میکنم
آیا راهی نیست که بشه در حالت فکوس دستی هم مثل فکوس خودکار بوق بزنه دوربین یا اینکه رنگ نقطه فکوس تغییر کنه ؟ من همه تنظیماتش را زیر و رو کردم ولی چیزی نیافتم
مشکل دوم هم این بود که با دوربین قبلی وقتی میخواستم تو شب و شرایط نوری ضعیف به صورت دستی فکوس کنم ؛ اگر دکمه شاتر را به صورت نیمه نگر میداشتم و دکمه زوم (+) را فشار میدادم ؛ در صورت باز بودن فلش دوربین به صورت خودکار یک فلش کوچیک میزد و باعش میشد محیط برای یک لحظه روشن شه و من بتونم فکوس بهتری کنم ؛ اما در نیکون فعلی وقتی میخوام در شرایط نوری ضعیف به صورت دستی فکوس کنم نه لامپ کمک فکوس رو میتونم روشن کنم نه میتونم فلش بزنم ؛ آیا راهی هست ؟ یا تعبیه نشده ؟
ارادت مند همه دوستان
امیدوارم روزی انقدر یاد بگیرم که بتونم مثل شما جوابگوی سوالات باشم
با تشکر
بیپ را باید در منوی d1 فعال کنید .
در حالت Q ( سایلنت مد ) هم بیپ عمل نمیکند .
در صفحه نمایش ، اگر بیپ فعال باشد یک علامت نت گوشه سمت راست بالا می بینید و در صورت غیرفعال یک دایره و خط روی آن است
دوستان ما هر کاری میکنیم نمیتونیم فوکوس ناحیه مرکزی رو فعال کنیم.لنز هم 55-18 هست.کسی راه حلی داره؟
فوكوس دستي بيپ ندارد. بلكه فقط چراغ راهنما در ويزور روشن مي شود.
متشکرم ؛ این یک ضعف محسوب نمیشه ؟
شما اکثرا دستی فکوس میکنین یا آتوماتیک ؟
البته فکوس آتوماتیکش خیلی دقیق و سریع هست
سلام
دکمه I رو اگر فشار بدین اون پایین گذینه مترینگ و منطقه فکوس داره ؛ میشه نقطه فکوس رو اگر بین تک نقطه یا 9 یا 21 نقطه انتخاب شده باشه ، با کلید های جهتی موقعیت دقیق فکوس رو انتخاب کنین تا براتون فکوس کنه
حالا در مرکز یا جای دیگه ؛ البته اگر منظورتون همین هست
خیر ضعف نیست ...
چون در حالت منوال ، این خود عکاس است که باید مهارت فوکوس کردن را داشته باشد و خود او ، تشخیص اینکه چه چیز را میخواهد در فوکوس قرار دهد ، بر عهده میگیرد ...
انجام فوکوس منوال ، هم مگر شرایط خاص ، ضروری نیست وقتی فوکوس خود دوربین تا این حد سریع و قابل اطمینان است ...