درود
با نگهداشتن دکمه Fn و همزمان چرخاندن دکمه کنترل چرخشی میتوان ایزو رو عرض کرد :
download.jpg
پاینده باشید
درود
با نگهداشتن دکمه Fn و همزمان چرخاندن دکمه کنترل چرخشی میتوان ایزو رو عرض کرد :
download.jpg
پاینده باشید
سلام
آقا خواهشا کسایی که این دوربین رو دارن یه نگاه به باطریشون بندازن ببینن شببیه این عکسها هست یا نه؟ خصوصیات ظاهری شبیه باتری های اصلی هست ولی نوشته های پشت باتری کلا با اون چیزی که توی اینترنت هست فرق میکنه. امروز زنگ زدم ایده آل درست و حسابی جواب آدم رو نمیدن یعنی تو کشور ما گناهی بالاتر از شهرستانی بودن نیست. این آقای قاسمی هم که دیر به دیر به تاپیک پرسش و پاسخ سر میزنن.
70IMG5304.jpg
70IMG5304.jpg
سلام .برای من با شما فرق داره . من از شارژ دهیش راضی هستم
IMG_20140621_194149.jpg
[QUOTE=mohammad-q;377308]سلام .برای من با شما فرق داره . من از شارژ دهیش راضی هستم
[QUOTE]
داداش واقعا دستت درد نکنه. فردا باید بیفتم دنبال شکایت از این دیجیکالای بی همه چیز.
[QUOTE=mostafa_1366;377313][QUOTE=mohammad-q;377308]سلام .برای من با شما فرق داره . من از شارژ دهیش راضی هستم
داداش واقعا دستت درد نکنه. فردا باید بیفتم دنبال شکایت از این دیجیکالای بی همه چیز.
درود
چرا مگه چه مشکلی از نظر مدت استفاده با هر بار شارژ دارین؟
سری ساخت باتری هم میتونه دقیقا با هم یکسان نباشه
خصوصا اینکه باتری شما ساخته پاناسونیک هست اما باتری دوستمون ساخت خود نیکون گاهی اوقات باتری ساخت سونی هم میتونه باشه
بسته به اینکه دوربین برای مصرف در چه بازاری در نظر گرفته شده باشه میتونه فرق کنه همه دوربین ها از یک مرجع وارد نمیشوند!
پاینده باشید
[QUOTE=mostafa_1366;377313][QUOTE=mohammad-q;377308]سلام .برای من با شما فرق داره . من از شارژ دهیش راضی هستم
همونطور که انوش عزیز گفتن این تفاوت دلیل بر قلابی بودن باطری شما نیست .دیجی کالا هم فروشنده معتبری هست .
مشکل باطریتون چی هست ؟
[QUOTE=Anoosh-Em;377314][QUOTE=mostafa_1366;377313] [QUOTE=mohammad-q;377316][QUOTE=mostafa_1366;377313] با شارژ کامل حدودا 100 شات بیشتر دووم نمیاره. تمام موارد رو هم رعایت کردم از لایو ویو استفاده نمیکنم-لرزشگیر رو بیشتر اوقات خاموش میکنم- فکوس بی مورد نمیکنم- عکسهارو هم در حد معمول باز بینی میکنم و...
در مورد سری ساخت هم ممکنه حق با شما باشه ولی من نمونه این باتری رو تو هیچکدوم از سایتا ندیدم. اگه همچین باتری وجود داشت حداقل یه عکس از اون توی اینترنت می دیدیم.
[QUOTE=mostafa_1366;377317][QUOTE=Anoosh-Em;377314][QUOTE=mostafa_1366;377313]
[QUOTE=mohammad-q;377316] فریمور دوربین رو آپدیت کن . تو آخرین فریمور5100 باتری فیک باشه خود دوربین پیام میده 5200 هم صد در صد داره
مگه اینکه باتری معیوب باشه 100 شات خیلی کمه !! با این کارای که شما کردین من تا 600 شات هم زدم !! تازه با لرزشگیر روشن
D5100 was left but still in my heart
Canon 650D +18-135 STM
سلام
دوست عزیز چنانچه مطمئن هستین مشکل از باتری یا ... نیست، ظاهرا گرفتار شدین؛ 2تا کار بنظر من میتوانید انجام دهید؛ یا حضورا به آدرس شرکت و در صورت عدم حصول نتیجه، به شرکت گارانتی کننده مراجعه کنید که کلی وقت گیر و هزینه بر است برای شما(اگر زمان زیادی از تاریخ خرید نگذشته باشد شاید با اصرار زیاد زیر بار بروند)
یا اینکه از طریق این لینک شکایت کنید:
http://www.enamad.ir/Opinions.aspx
این هم جمله ای که زیر همه ی محصولات سایت مذکور نوشته شده:
Untitled-1.jpg