Canon 6D + 19-35 + 50 F/1.8 + 150 F/2.8 macroInstagram
به گفته نیکون ، این دوربین از موتور فوکوس جدیدتری استفاده میکنه ...
در مورد لکهها هم بارها در همین فروم و چند پست قبلی توضیح داده شده است .
جنس این لکهها که در برخی از این بدنهها _ و نه همه _ بر روی سنسور ، از نوع خشک و گردوغبار هستند که به سادگی قابل پاک شدنهستند . از طریق دمنده ، و یا در مواردی اگر نشد ، پاک کردن سنسور .
و این موضوع کاملن فرق میکند با لکههای دوربین D600 نیکون که هم روغنی بودند و پاککردن آنها مشکلتر و هم به دلیل نشط دوباره گریس از شاتر ، بعد از پاک کردن دوباره احتمال کثیف شدن سنسور وجود داشت ...
این موضوع خیلی مهمی نیست ...
شما اگر چند بار هم لنز دوربین رو عوض کنید ، در هر بدنهای، با چنین گردوغبارهایی روبرو خواهید شد و جای نگرانی نیست .
این نیکون گویا خیلی ثبات نداره
توی d90 غربیلک تنظیم سرعت شاتر معکوس عمل میکرد. ( در حالت دیفالت ) یعنی برای رفتن به سمت + باید غربیلک رو به سمت چپ میچرخوندیم.
در دی 7000 به صورت دیفالت درست عمل میکرد و در دی 7100 مجددا معکوس شده
بازم خدا رو شکر که امکان معکوس کردن اون وجود داره و گرنه تا بخوایم دوباره عادت کنیم کمی طول میکشید
NIKON D810- FUJI X-A1 nikon 14-24 + fotodiox wonder pana66 filters - nikon 24-70 nikon 70-200 f2.8 vrII-nikon 50 mm f 1.8- - - cokin z GND kit
http://www.omidmohebbi.com/
اینکه زیر بار برن خیلی بعیده (اگه واقعت ناتو باشه!) ولی کاری که میتونید بکنید اینه که بخواهید کتبا توی فاکتور ذکر کنند اصل بودن ِ باطری و قطعات جانبی رو و زیر همون نوشته رو مهر و امضا کنن.
و اینکه خسارن رو قبول کنن یه بحث حقوقی ِ و برای من پیش نیومده تابحال و امیدوارم براتون پیش نیاد
در ضمن جایی که معتبر باشه کم پیش میاد یه همچین کارایی بکنن
سلام برای دوستانی که تازه این دوربینو گرفتن یک کم هم حوصله انگلیسی دارند به این صفحه یک سری بزنید ، جای هر جور راهنمایی را پر می کنه ! من که خیلی چیز یاد گرفتم. امیدوارم به در بقیه هم بخوره
Nikon | Imaging Products | Digitutor | D7100
امروز دوربین دستم رسید
راهنماش آلمانی بود :(
ممنون میشم یکی مردونگی که راهنمای فارسی 7000 رو بزاره برای دانلود
یه سوالی دارم
میخوام مثلا روی برکتینگ 5 فرم بگریم با استپ های مختلف..
با این شرایط که به محض زدن شاتر هر 5 استپ گرفته شه
توی دوربین چیزی پیدا نکردم که این کارو بکنه
اگه میشه دوستان راهنمایی بفرمایند ..
اینکه 5 بار شاترو بزنی ظلمه ...
از شما پوزش ميخوام اشتباه از بنده بوده که بايد منوال رو چک ميکردم و بعد پاسخ ميدادم. چون سالها همين روش رو استفاده کردم فکر کردم روي D7100 هم بايد مشابه همان بادي ها باشه. فقط اينکه آيا تعداد شات ها رو 2 يا 3 تعيين کرده ايد ؟ با نگه داشتن دکمه BKT روي بدنه دايال هاي جلو و عقب هر دو بايد گردانده بشه تا مود براکتينگ انتخاب و تنظيم بشه. روي D7000 که اينطوره.