نوشته اصلی توسط
MEHRDAD.D
اظهار نظر های شما هم بسیار تخصصی و بجاست.
اگر مشکل شما آزمایشگاه است باید عرض کنم که من آزمایشگاه ندارم ولی برای خاطر جمع شدن شما عرض میکنم که آزمایشگاهی هستم و نصف عمر خودم رو در حال حاضر در یکی از پیشرفته ترین آزمایشگاههای ایران سپری میکنم.و این رو خوب میدونم که هیچ آزمایشگاهی هم در دست جای نمیگیرد. هیچ کسی هم برای خرید یک دوربین آزمایشگاه با خود حمل نمیکند که بنده برای اثبات حرف هایم باید آزمایشگاه داشته باشم.
قضاوت با دوستان.
خدمت دوستان عرض شود که این دوربین یک D600 کوچک شده هست و از نظر منو بسیار به D600 نزدیک هست. کسانی که یک D7000، D600 یا D800 داشته اند و اکنون به سراغ دوربین D7100 می روند از نظر ظاهری تمامی کنترل ها و کلیدها را در جای قبلی خود میبینند و میشه گفت که دوربین D7100 تا حدی برشی از دوربین نیکون D600 می باشد و برای اولین بار نیکون در D7100، فیلتر اپتیکال نور کم را به طور کامل حذف کرده است. دوربین نیکون D800E که یکی از با کیفیت ترین DSLR کمپانی نیکون می باشد،دارای قابلیت کنسل کردن فعالیت این فیلتر بود اما دوربین D7100 درست به مانند پنتاکس K-5 IIs این فیلتر را به طور کامل حذف نموده که نتیجه این کار عکسهای با کیفیت تر خواهد بود.
همینطور یک ارتقاء منطقی صورت گرفته در D7100 نسبت به D7000 هم برنامه Auto ISO می باشد که اولین بار آن را در D800 داشتیم.
یک ویژگی کوچک و بسیار رضایت بخش که در دوربین عکاسی نیکون D7100 مشاهده میشه قابلیت دکمه ok جهت بزرگ نمایی تصاویر هست. و این امر واقعاً در هنگام مرور تصاویر به مانند دوربین های D800 و D4 باعث صرفه جویی در وقت خواهد شد.
صفحه بالایی دوربین عکاسی نیکون D7100 هم بسیار مشابه دوربین نیکون D600 می باشد و حالت کنترل live view در D7100 درست مانند دوربینهای D600 و D800 می باشد.
میبینیم که عرض های بنده بر اساس علاقه شخصی نبوده.خیلی هم این دوربین رو دوست ندارم که در وصف اون شروع به نوشتن کنم ! فی س ب وک ی هم نیستم (محض اطلاع)
قعطا یکی از عوامل تعیین کننده در انتخاب هر وسیله ای بودجه هست. تنوع مدلها و امکانات هم بر همین اساس تعیین شده.توانایی پوشش دادن هر رنج بودجه ی افراد.وگر نه همه مایل به خرید فول فرم هستیم . هر چند در حال حاضر هر کسی از پس هزینه های آن بر نمی آید.در غیر این صورت چه دلیلی داره که شما 6D بخری و سراغ MK3 نری ؟