دوستان من این دوربینو چند روزه که جایگزین دوبین قبلیم یعنی D90 کردم
یه سوالی داشتم
انتخاب دستی نقطه فوکوس چطوریه؟
دوستان من این دوربینو چند روزه که جایگزین دوبین قبلیم یعنی D90 کردم
یه سوالی داشتم
انتخاب دستی نقطه فوکوس چطوریه؟
دوست عزیز بنده تجربه ی زیادی در این خصوص ندارم و هنگام خرید سعی بر خرید از یک فروشنده با انصاف، قابل اطمینان و جای معتبر و قدیمی داشتم که در نهایت به این بررسی ها هم اکتفا نکرده و پس از خریداری، با فاکتور مهر شده و ذکر اینکه تمامی لوازم و ادوات موجود در جعبه اصلی میباشد به نمایندگی برای تایید این مهم مراجعه کردم.
ولی اگر چند نکته رو بخوام بگم اینا هستند
- روی باطری رو بررسی کن خط و خش نداشته باشه (باطری اصلی EL-15 بقیمت 150 هزار میباشد)
- بررسی هات پیکسل
- وجود هود لنز
- به پلمپ جعبه با برچسب گارانتی اعتماد نکن چون همه ی جعبه هایی که دیدم باز و در صورت لزوم یه برچسب میزدن روش که جلوی مشتری بی نجربه بگن پلمپ ِ
ویرایش توسط peymandz : Monday 23 December 2013 در ساعت 17:01
شرکتهای معتبر مثل نورنگار،افرنگ،پیکسل، مطمعن تر از بازار هستن و مطمعن باشید که جنس تقلبی بهتون نمیدن
مشکل لکه ها چیزی نیست که بر طرف نشه و اگه گارانتی ایده آل باشه به صورت رایگان براتون سنسور رو تمیز میکنه
فقط نکته ای که تو این دوربین هست اینه که منو فارسی داره و اگه براتون مهمه حتما اول طی کنید که با منو فارسی باشه چون بعضیهاشون نداره
اگر مدت زيادی نيست از دوربين استفاده ميکنيد اين قضيه نرماله
باتری برای اينکه به حداکثر ظرفيت خودش برسه بايد چند بار شارژ و دشارژ بشه
شارژ اوليه هم تأثير زيادی روی عمر باطری داره و اگر کاتالوگ دوربين رو نگاه کنيد احتمالاً راجع به اون توضيح داده باشه
هميشه هم باطری رو اگر امکانش هست تا آخر خالی کنيد و بعد شارژ کنيد
سلام
بنظر من این قضیه ربطی به شارژ و دشارژ برای رسیدن به حداکثر ظرفیت باتری نداره.این درسته که باتری های لیتیومی بعد از چند بار پر و خالی شدن به حداکثر ظرفیت خود می رسند ولی دیگه نه تا این حد . بنظر من تعداد شاتها نمی تواند ملاک سنجش سلامت باتری باشد , عوامل دیگری مانند بازبینی عکسها و میزان روشنایی صفحه نمایش و میزان استفاده از منوها و لایو ویو و حتی دما و رطوبت محلی در ان عکاسی میشود نیز در نظر گرفته شود.
علی مهدی زاده
اون حالتی که کارخونه اعلام ميکنه تو بهينه ترين شکل ممکنه و ممکنه اصلاً بهش نشه رسيد
درسته حتی دمای هوا هم تأثير داره
حالا اين دوستمون چند بار اين شارژ و دشارژ رو انجام بده ميتونه بگه چقدر تأثير داشته براش
من روی باطری های فلشم تست ميکنم حدود 2 برابر بهتر شارژ نگه ميدارن نسبت به سری های اولی که ازشون استفاده کردم