ویرایش توسط Shafy : Saturday 8 February 2014 در ساعت 14:37
دوستان!
کسی دفترچه راهنمای فارسی D7100 رو پیدا کرده؟
هر کی داره یا ترجمه شو گیر آورده، در اسرع وقت در اینجا مطرح کنه، تا عده ای را از گمراهی و سردرگمی برهاند!
D7100 واقعا امکانات عکاسیش خععلی زیاده! پیچیدگی منو ها، توجه به جزئیات تنظیمات واقعا زیاده!
منم دنبالشم فعلاکه نیست
با جستجو تو نت یه پی دی اف پیدا کردم که نقد مفصل dpreview رو زحمت کشیدن ترجمه کردن و از اونجت نسبت یه منو ها استفاده از تنظیمات هم اظلاعاتی خوبی بدست میاد
یه پی دی اف حدود 5مگابایتیه
وقتی تو گوگل بزنی nikon D7100 بررسی فارسی اولین جستجو همونه تو سایت مرکز تجهیزات عکاسی حرفهای فروشگاه مرکزی نیکون(نیکونگرش) Iran Nikon Centre هست من لینک دانبود همونجاروهم میذارم فکر کنم با لینکش مستقیما هم بشه
https://www.google.com/url?sa=t&rct=...60983673,d.Yms
البته فارغ از بحث زبان فارسی یا هر زبان دیگری، دفترچه و منوآل دوربین اطلاعاتی بسیار با ارزش و مفید در اختیار شما قرار میدهد و منوها امکان تغییر تنظیمات مختلف را برای شما فراهم میکند.
برای انتخاب بهترین تنظیمات در هر مورد خاصی اول نیاز به تسلط کامل و کافی به جزییات دوربین است که راهنمای دوربین یکی از بهترین کمکها در این راه است.
خلاصه اینکه منوی فارسی کار راهنمای فارسی (یا در واقع همان تسلط به راهنما) را نمیکند (بگذریم از خطاهای بسیار در ترجمه چه در منو و چه در راهنما)
دست رو دلم نذار که خونه!
داداش، يه توضيحى هم ميدادى! دروبينو تازه گرفتى؟ چطور شد که اينطور شد؟
واسه من از روز اول کثيف بود، من نمى دونم شرکت نيکون سنسوراشو کجا مونتاژ مى کنه! فکر کنم تو همين ناصر خسروى خودمون مونتاژ کنن!
دوربين فوق العاده ست، ولى اين سهل انگارى در مونتاژ حاله آدمو مى گيره!
مگر دستم به ايده آل نرسه!