اون L از Lock میاد و شما رو این حالت نقاط فوکوس انتخاب شدتون قفل میشه و اگه اشتباها دستتون خورد نقاط جابه جا نمی شه.
برای افزایش زمان سلف تایمر باید برین تو منو دوربین. حالا دفترچه انگلیسی رو براتون میذارم اونجا
D7100 Manual - Nikon
اون L از Lock میاد و شما رو این حالت نقاط فوکوس انتخاب شدتون قفل میشه و اگه اشتباها دستتون خورد نقاط جابه جا نمی شه.
برای افزایش زمان سلف تایمر باید برین تو منو دوربین. حالا دفترچه انگلیسی رو براتون میذارم اونجا
D7100 Manual - Nikon
درباره ات و اشغال من دیروز دوربینو خریدم .موقع خرید تو فروشگاه یکی دوبار لنز رو از بدنه جدا کردن و اونجاهم بارفت امد بود و خیلی نگران بودم نکنه همینجا گرد غباری بره چون خودم محعمولا تو اتاق با ملاحظات بیشتر باز لنز رو باز میکنم .خلاصه دوربین رو اوردم وواسه همین موضوع از اسمون با اف های متفاوت عکس گرفتم و دیدم تو اف های بالا مثلا22 قسمت نسبتا وسطا چپ دوتا گرد سیاه رنگ وجود داره که تو اف های پایین نیس و باید مربوط به لنز باشه ولی رو اف پایین هیچی نیست.پس سنسور پاکه
تو پست قبلی هم گفتم دفترچه دوربین المانیه و تو بعضی تنظیمات سردرگم هستم
مثلا وقتی چرخونه واسه عکاسی پی در پی یا سلف تایمر رو انتخاب میکننم خیلی گشتم نتوستم زمان سلف تایمر رو کاهش یا افزایش بدم
از دوستان اگه کسی اشنایی خوبی با اینا داره توضیحاتی از روال منو بده لطفا
درباره باز شدن فایلها خام این دوربین توسط فتوشاپ سی اس 6 با کمرا راو 7.1 هم بگم که کلا بازش نکرد
ویرایش توسط vahidshah : Wednesday 8 January 2014 در ساعت 16:04
من تو لایت روم 4 هم براحتی استفاده میکنم عکس های raw رو
ممنون دفترو دانلود کردم و اطلاعاتم زیاد شد لاقل فهمیدم افکت ها فقط تو حالت لایو ویو قابل تنظیمه و چون نمیدونستم فکر نمیکردم که بایدم اونجورباشه که بشه گفت فلان رنگ رو بگیر و..
و جالبه با سرچ تو گوگل یه پی دی اف نقد 7100 پیدا کردم دیدم همون نقد دی پریو هست که نسیتا هم کامله و به فارسی ترجمه شده والبته ترجمه با گوگل ترنسلیت نه!
اما فعلا با براکتینگ و سلف تایمر مشکل دارم.براحتیتنظیمات براکتینگ رو انجام میدم اما تو عمل فقظ یه فریم عکس میگیره
یا واسه سلف تایمر میدونم که تو تنظیمات داخل کزینه های زیادی واسه حالات سلف تایمر هست .اما وقتی رو حالت سلف تایمر هست ختما بیاد تنظیماتی واسه دسترسی سریع به تغییر مدت زمان سلف تایمر باشه که پیدا نمیکنم مثل دگمه i که با زدنش تنظیمات مهم سریعا دسترسن
از تنظیمات داخلی براکتینگ رو فعال کردم یعنی باید اول تو منو قسمت مداد!!که کلی حالات واسه هرچیزی هست رفت و ازاونجا یه کارایی کرد.براکتینگ رو جی پی جی فعاله و تو راو نه
باتوجه به اینکه براکتینگ از همون شات 3 خروجی با تراز های متفاوت که میشه رو فایل خام هم اعمال کرد میده.ایا گزینه ای هم داره که 3 شات جداگانه بگیره و اون شات ها رو بده؟
کماکان واسه دسترسیی سریع بع تنظیمات سلف تایمر راهی پیدانکردم
دوست عزیز برای تنظیمات سلف تایمر به بخش Custom settings menu یا به قول خودتون همون علامت مداد برین و برین تو بخش Timers/AE Lock
از اونجا گزینه C3 مربوط به سلف تایمر هست و به همین نام هم نامگذاری شده.
برای براکتینگ هم من متوجه نشدم منظورتون رو که میگین برای RAW فعال نمیشه!
شما دکمه BKT کنار دوربین رو نگه دار و با دیال های جلو و عقب تعداد شات و اختلاف نوردهی رو تنظیم کن.
چه تو حالت خام باشی و چه JPEG عکس ها رو میندازه.
فقط روی مود CL یا CH برو و تا زمانی که 3 یا 5 عکس مورد نظرت رو بگیری دستت رو روی شاتر نگه دار.
در غیر اینصورت 5 بار باید شاتر رو فشار بدی (یا 3 بار بسته به تنظیمات براکتینگت)
موفق باشی :)
مازیار میرالی
اهان خیلی ممنون از راهنمایی
تصور من این بود وقی تنظیمات براکتینگ رو میدی که مثلا 3دهم کم نورتر یا وایت بالانس و... باید با زدن شاتر3 شات بگیره که نمیگره چون در حالت S(single) هست وباید رو شوت پیاپی نتیجه گرفت اخه رو بدنه کونیکا مینولتام فکر کنم براکتینگ رو که فعال میکردی خودش باهربار شات زدن 3تامیگرفت
واسه سلف تایمر میدونمکه از قسمت مداد!! تنظیمات بسیار متونوعی داره.منظورم بفرض موقع عکاسی درجا بخایم زمان سلف تایمرو از 10 ثانیه به 20 افزایش بدیم ایا راه نزدیک تری هست ؟مثل دگمه i که دسترسی سریع میده