دوست عزیز. من نزدیکه دو ساله این دوربین را دارم و تعویض لنز هم میکنم و فقط یکبار تاکنون ( چندهفتهپیش) سنسور آن را به صورت تر تمیز کردم.
به هر حال هر دوربینی را بخرید که به دلتان بد نمیافتد.
دوست عزیز. من نزدیکه دو ساله این دوربین را دارم و تعویض لنز هم میکنم و فقط یکبار تاکنون ( چندهفتهپیش) سنسور آن را به صورت تر تمیز کردم.
به هر حال هر دوربینی را بخرید که به دلتان بد نمیافتد.
با سلام خدمت دوستان محترم . من به تازگی نیکون 7100 خریده ام و قبلا هم dslr نداشته ام . یک سوالی برایم پیش آمده که اگر پاسخ آن ساده و ابتدایی میباشد پیشاپیش عذرخواهی مینمایم . لنز دوربینم 140-18 با دیاف 5.6- 3.5 میباشد در حالی که با خود بادی و با استفاده از همین لنز میتوان دیاف را بیش از 5.6 هم تنظیم نمود . آیا تنظیمات دیاف بادی نباید مطابق امکانات لنز باشد ؟ ضمنا من بین نیکون 7100 و کنون 70D مردد بودم و نهایتا نیکون خریدم و از خریدم هم اصلا پشیمان نیستم لازم به ذکر است که از ابتدا هم نیکون را بیشتر دوست داشتم . با تشکر.
پس از سالها عکاسی دریافتم هنرمند واقعی خداست. چرا که او خلق میکند و ما ثبت!
آری اوج هنر ما، ثبت هنر اوست! www.tabarpix.ir
درود بر شما
مبارکتان باشه دوست عزیز
دوربین بسیار خوب و با کیفیتی رو انتخاب کردید
دیافراگم این لنزی که شما در اختیار دارید در فاصله کانونی 18 میلیمتر 3.5(بازترین دیافراگم این لنز) و در 140 میلیمتر 5.6 هستش
شما در 18 میلیمتر اگر اشتباه نکنم(عددش درست یادم نیست) بسته ترین دیافراگمتون 22 و در 140 میلیمتر هم بسته ترین دیافراگم 32 هستش
برای تغییر دیافراگم هم از گردونه ی جلویی(دیال جلویی بدنه زیر دکمه شاتر) متیونین دیافراگمتون رو تغییر بدین
اگر ابهام دیگه ای وجود داشت بفرمایید.
پ.ن:
دفترچه دوربین و لنز رو حتما مطالعه کنید تا ابهامات ابتداییتون رو کاملا از بین ببرید
با آقا مهدی خط رو خط شدیم
موفق باشید
Canon 6D + 19-35 + 50 F/1.8 + 150 F/2.8 macroInstagram
اساتید یه نظر کلی میدین به نظرتون ارزش داره 7200 بگیرم ؟ واقعا برام وایرلس و .. مهم نیس ولی expeed 4 خیلی تاثیر داره ؟