سیاست مسخره ای هستش چرا باید نرم افزراش رو عمومی نکنن.
اره دنبال این ماجرا میگشتم دیدم تعدادی کنونی هم این مشکل رو داشتن
این برنامه رو پیدا کردم علاوه بر اینکه رایگان نیست d5xxx رو ساپورت نمیکرد
fully-auto.png
ویرایش توسط sinasignal : Sunday 12 July 2015 در ساعت 01:06
به همان علتی که باید رده های بالاتر برخی امکانات را داشته باشند و رده پایینی ها خیر. اگر همین موارد ریز رو در دسترس همه بگذارند که یک بخشی از گرانتر بودن رده های بالاتر و نیز مانورهای مارکتینگی بی معنا میشود. چون اصولا تفاوت اصلاح در بدنه در رده 7000 و اصلاح نرم افزاری مبتنی بر کامپیوتر در رده پایینتر صرفا کمی زمانبر تر بودن دومی است و خروجی هر دو یکسان خواهد بود.
آره فکر میکنم سیاستی هست برای جذب مشتری به سطح بالاتر
مثلا در بحث باتری تا حدی این اخلاف از بین رفته و مدل D5500 فکر کنم 850 عکس میگیره
کلا برای من نه موتور فوکوس ،نه سرعت شاتر 1/8000 ، نه کمی سرعت عکاسی پیاپی بیشتر در سری بالاتر و نه بدنه محکمتر ، هیچ کدوم برام مهم نیست.
ولی همین یه مورد شاید مجبورم کنه یه روزی سری D7XXX یا D6XX رو بگیرم با اینکه اصلا دوست ندارم پولم رو خرج بدنه کنم و لنز در اولویتم هست.
مهدی
بلاخره از لج کمپانی معظم نیکونم هم که شده بود دست به آچار شدم (ترجیح میدم دوربین نداشته باشم تا دوربین معیوب داشته باشم) بعد از شاید 150 شات و 20 بار باز و بسته کردن لنز تونستم به حدی برسم که تفاوت چندانی بین فوکوس live view و فوکوس ویزور نداشته باشم.
اینم نتایج سه حالت تست: (دومی و سومی: یک بار دوربین زاویه دار گذاشتم یک بار سوژه. بخاطر نور نامناسب)
سلام!
یک سوال دارم از اعضای محترمی که از این دوربین استفاده می کنند؛
چند تا عکس از چهره که در زمینه روشن ( آسمان روشن پشت سوژه ) در محیط بیرون گرفتم، از چشمی بسیار خوب دیده میشد، یعنی بر خلاف تئوری های موجود، نورسنجی چهره به ظاهر خوب بودند، ولی وقتی عکس ها رو رو صفحه نمایش یا کامپیوتر مرور کردم، چهره کاملا تاریک بود.؟؟!!
چرا این حالت اتفاق افتاده؟
راه حلش چیه؟
با تشکر !
درود،
دوست عزیز تصویری که شما از ویزور میبینید تصویر بدون نور سنجی هست. در واقع شما چیزی رو میبینید که لنز میبینه و تصویری هست که حاصل عبور نور از داخل لنز و گذشت از عدسی های متفاوت و در نهایت برخورد به آینه و منشور پنج وجهی و سپس دیده شدن تو ویزور هست.
نور سنجی زمانی انجام میشه که شما دکمه شاتر رو تا نیمه فشار بدید در اینصورت اگه نور سنجی روی چهره افراد انجام بشه، چهره افراد مشخص اما آسمون بی رنگ و سفید خواهید داشت اگه هم نور سنجی روی آسمون باشه، آسمون بسیار خوب ثبت میشه اما چهره افراد تاریک و فاقد جزئیات، چیزی شبیه به حالت سیلوئت.
راه حل این موضوع تکنیک پردازش دو گانه هست که بحث مفصلی هست، ولی یه راه ساده هم داره به این صورت که یک بار نور سنجی رو برای آسمون انجام میدید و عکس میگیرید و بار دوم هم نور سنجی رو بر روی چهره افراد انجام میدید و باز هم عکس میگیرید، این دو تا عکس رو در فتو شاپ با هم ترکیب می کنید. لازم به ذکره که دوربین حتما باید روی سه پایه باشه و افراد هم حداقل تحرک رو داشته باشند.