با سلام
فرمایش دوستان صحیح شماره سریال را چک می کنیم و مشخص میشه .ولی مشکلی که در حال حاضر هست بعضی از بدنه ها شماره سریالشون 8 رقمیه ( چند جا استعلام گرفتم و شماره 8 رقمی به من دادند) که به گفته فروشنده ها تولید جدید هستند و شماره سریال لنز هم نیست ( با تاکید) .در سایت نیکون هم این شماره سریال 8 رقمی را قبول نمی کنه و در ایران هم کسی پاسخگوی این مورد نیست.حال با این شرایط می فرمایید چه باید انجام داد تا با خرید این دوربین به مشکل برنخوریم.چون بنده تصمیم دارم هر طوری شده فردا 1394/12/24 این دوربینو تهیه کنم.
اساتید و دوستان صاحب نظر عاجزانه درخواست دارم راهنمایی کنید.با تشکر فراوان
سلام
دوستان همه ی توضیحات رو دادن ، ولی به این نکات توجه کنید :
روی جعبه ی دوربین دو تا برچسب میزنن که اگه دوربین با لنز کیت باشه هم برچسب دوربین موجود هست و هم برچسب لنز . گاها ممکنه برچسب یکی باشه و اونیکی نباشه یا اصلا برچسبی نباشه . (دوستان در این مورد صحبت کردن ) .
D3S_1372-box-end.jpg
شماره ی سریال دوربین در زیر خود بدنه موجوده ، اما چون فروشنده از خرید شما مطمئن نیست در نتیجه پلمپ جعبه ی دوربین رو باز نمیکنه که شماره سریال زیر دوربین رو برا شما بخونه . برا همین میگه که کد موجود روی جعبه کد دوربینه! و توضیح این موردم بهتون نمیده ! شایدم نمیدونه !
D3S_1384-bottom.jpg
در نتیجه برا اطمینان شخصا برید اونجا و با فروشنده شرط کنید که اگه جعبه رو باز کردی و کدش رو بررسی کردم و مشکل دار باشه نخواهم خرید . همین ! فروشنده های مطمئن راحت قبول میکنن .
مثال ملموس تر :
http://8pic.ir/images/bo0kb82b1ue2atexwo0i.jpg
ویرایش توسط So heil : Sunday 13 March 2016 در ساعت 16:58
با تشکر از پاسخگویی شما سرور گرامی.پس با این شرایط شماره سریال بدنه دوربین نیکون d750 هفت رقمی هست و اون شماره ای که فروشندگان اعلام می کنند و حتما از روی کارتن قرائت می کنند به طور قطع و یقیین باید شماره سریال لنز باشد.با تشکر مجدد
در ضمن بنده اینطور از شماره سریال استنباط نمودم که هر چه شماره اول سریال هفت رقمی بیشتر باشد دوربین جدیدتر هست.
ویرایش توسط studio sima : Sunday 13 March 2016 در ساعت 18:09
با سلام
امروز با کمک و راهنمایی دوست گرامی و ارجمند جناب So heil موفق شدم به صورت تلفنی این دوربین را با سریال تقریبا جدید ( اول سریال 86 اگه اشتباه نکنم) تهیه نمایم که در سایت نیکون هم موردی نداشت. قرار بر این شد که فردا برام ارسال بشه .به محضی که به دستم برسه حسابی مزاحم اساتید و دوستان عزیز می شوم .با تشکر از راهنمایی تمامی سروران گرامی
سلام لطفا یک نفر کمک کنه
میخوام دوربین d750 نیکونم رو ریست فکتوری کنم ولی با دستور عمل خودش نمیشه خواهش میکنم کسی از دوستان اگه میتونه کمکم کنه