درود
واقعا عجیب غریب شده تولیدات اخیر نیکون
از همچین کمپانی ای بعیده همچین مشکلاتی
شاتر های دوربین های نیکون توسط خودش ساخته میشه یا شرکت خاصی این قطعه رو تولید میکنه؟
اکثر تولیدات نیکون مشکل شاتر داشتن
از 600 گرفته تا ..... :|
موفق باشید
درود
واقعا عجیب غریب شده تولیدات اخیر نیکون
از همچین کمپانی ای بعیده همچین مشکلاتی
شاتر های دوربین های نیکون توسط خودش ساخته میشه یا شرکت خاصی این قطعه رو تولید میکنه؟
اکثر تولیدات نیکون مشکل شاتر داشتن
از 600 گرفته تا ..... :|
موفق باشید
Canon 6D + 19-35 + 50 F/1.8 + 150 F/2.8 macroInstagram
با سلام
عذر خواهی ؛ بنده به دلیل تراکم شدید کاری که داشتم تا اکنون در نت هیچ فعالیتی نداشتم .ولی این مدت ماه مبارک که در پیش رو هست قدری از کارم کاسته میشه که قصد مزاحمت دارم و سئوالاتی از اساتید و دوستان پرسیده و از معلومات دوستان فیض ببرم.بابت خرید دوربین که فعلا فقط در آتلیه ازش استفاده نمودم که عالی جواب داده ؛ در مواقع نادر هم ازش در فضای بیرون استفاده نمودم که در زمانی که هوا آفتابی باشه خیلی از نتیجه راضی نبودم ولی هر چه هوا به تاریکی نزدیک شده از تنظیمات دستی بهتر بهره بردم و کار بهتر شده.و در کل تا این لحظه که حدود 3 ماه می گذره از عملکرد دوربین راضی بودم و عکس در مد اتومات آن خیلی جالب نیست.البته این را هم عرض کنم که این اولین تجربه فول فریم بنده بوده و شاید نتوانم درست تشخیص بدهم ولی با معلومات کمی که دارم فعلا راضی هستم.با تشکر
پس من باید یکی از خوش شانس ترین کاربران این بدنه باشم که پس از هشت ماه استفاده و حدودأ 12000 شات، هنوز هیچکدوم از مشکلات مطروحه را تجربه نکردم!
اگر هم خدای نکرده تجربه کنم حتمأ مطرح خواهم کرد.
پس از سالها عکاسی دریافتم هنرمند واقعی خداست. چرا که او خلق میکند و ما ثبت!
آری اوج هنر ما، ثبت هنر اوست! www.tabarpix.ir
پس از سالها عکاسی دریافتم هنرمند واقعی خداست. چرا که او خلق میکند و ما ثبت!
آری اوج هنر ما، ثبت هنر اوست! www.tabarpix.ir
دوستان اینجا کسی با مشکل قفل کردن شاتر دی750 برخورد داشته?
حس میکنم گالیله شده ام! هیچ عکاسی! حاضر نیست بپذیرد زمین به دور خورشید میچرخد!
5000شات بدون مشکل کار کرده فعلا
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام