با سلام و عرض ادب
چند روزی هست که سخت درگیر تحقیق جهت خرید دوربین نیکون d750 هستم.در تهران که به فروشگاهها مراجعه کردم با چندین مورد عجیب برخورد کردم:1) شماره سریال لنز و بدنه کارتن و تجهیزات داخل کارتن با هم هماهنگی نداشتند 2) شماره سریال یک بدنه را اصلا سایت نیکون تایید نمی کرد (چنیین سریالی وجود ندارد) 3) بر روی کارتن سریالی وجود نداشت و فقط روی تجهیزات داخل کارتن سریال بود. و در نهایت اکثر سریالها با سری 5 و 6 شروع می شد و نکته مهم تر اینکه عموما دوربینها آک به نظر نمی رسیدند هر چند که بر چسب پلمپ شرکت بر روی آنها نصب بود ولی داخل پیچ پایه رنگ نداشتند و اثر بسته شدن پایه هم داخل آن مشهود بود ( در 2 مورد) و یا شستی که باعث باز شدن درب باطری میشود در زیر آن اثر خراش وجود داشت که مبنی بر باز و بسته شدن مکرر درب باطری دوربین شده است ؛ وجود داشت.
خلاصه مطلب اینکه پس از بررسی دوربین ها ؛ در بازار تهران نتوانستم یک دوربین مطمئن تهیه کنم و به ناچار دست خالی و نا امید به شهرستان باز گشتم.
یک مورد جدید هم که امروز بهش برخوردم : سریالی را یکی از فروشندگان برایم فرستاده ( از جمله 5201713 یا 5201706) که اینها به گفته فروشنده واردات جدید هست ولی سریال بر روی کارتن نداره - در سایت می زنه که مشکلی وجود نداره و با کمال تعجب بنده هر سریالی که به صورت فرضی و غیر واقعی وارد می کنم جواب می دهد که مشکلی وجود ندارد ( با هر بار ریلود نمودن) که این مورد هم مسئله مهمی هست.
در نهایت دوستان عنایت نموده یک راهنمایی کامل و جامع در این مورد بفرمایید تا یک خرید مطمئن داشته باشم یا کلا از خرید این مدل و برند منصرف بشم.
1) چه سری سریالی ساخت جدید هست و مشکل ندارد 2) عدم وجود سریال بر روی کارتن موردی ندارد 3) آیا عدم وجود رنگ در داخل پیچ پایه موردی ندارد
در ضمن از روی سریال نامبر چگونه پی به سال و ماه ساخت این دوربین ببرم.با تشکر فراوان از سایت خوبتان