پس از سالها عکاسی دریافتم هنرمند واقعی خداست. چرا که او خلق میکند و ما ثبت!
آری اوج هنر ما، ثبت هنر اوست! www.tabarpix.ir
مهدي جان اصلا بحث سياه بازي نيست يا اينكه d750 دوربين بديه... كه اگه انقد خوب نبود با اين همه مشكل درصد فروش به اين بالايرو نداشت
من خودم 4000 شات استفاده كردم هيچ مشكليم نداشتم، بحث سر اينه بعد اين همه مدت و مشكلات پشت سرهم هنوز بايد منتظر اين باشيم كه نكنه اين مشكل جديد پيش بياد،مطمئنا اين مشكل زيربنايي كه هر دفه توي يه قسمت بروز ميكنه و رفعش نكرده نيكون
اون امنيت خاطر بعد از پرداخت اين هزينه وجود نداره... حالا بگذريم كه هزار سريال چك بكن و فروشنده مطمئن گير بيارو باهاش طي كني كه ...
اونم تو ايران كه اصلا گارانتي و خدماتي نداريم
مسلماً از بوجود اومدن این مشکلات برای این بادی ابداً خوشنود نیستم. حداقل 5 نفر از دوستان عزیزم، برای خرید این دوربین هزینه کردن.
منظور من فقط این بود که ما ایرانی ها در اکثر قریب به اتفاق زمینه ها "بدبختیم" ! همین...
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
دوستان عزیز نگران نباشید، شماره سریالهای 7 رقمی بدون مشکل بودند.
واسه اینکه دلگرمتون کنم من خودم همین امروز یه دونه سفارش دادم حقیقتا قبلش میخواستم 610 سفارش بدم ولی بعد کلی تحقیق در سراسر بلاد کفر، دوباره به همین بدنه رسیدم، اون دسته از افرادی هم که مشکل داشتند بسیار محدود بودند.
الانم واسه اینکه نگرانیتون کاملا برطرف بشه میتونید سریالتونو تو فراخوان جدید نیکون آمریکا چک کنید به این آدرس:
https://support.nikonusa.com/app/_D750/sn
شاد و موفق باشید.
عکاسی می تواند وسیله ای برای بیان آیات خداوند باشد، این آیات می تواند در چشم زنبور عسل و یا نمایش کل جهان هستی به مخاطب باشد.
با عرض سلام، خواهش می کنم، نه خیلی جدید، بعضیام 8رقمی بوده که من شنیدم بیشترش مشکلداره شایدم ریفر باشن ولی اطلاعات دقیقی درموردشون ندارم
اینم لینک جدید مهدی جان:
Service Advisory
عکاسی می تواند وسیله ای برای بیان آیات خداوند باشد، این آیات می تواند در چشم زنبور عسل و یا نمایش کل جهان هستی به مخاطب باشد.
سلام دوست عزیز،،بنده حدود یک ساله که از این دوربین دارم استفاده میکنم به هیچ کدوم ازاین مشکلاتی که گفته میشه برنخوردم تقریبا هم حدود 8000هزار شات هم باهاش عکس گرفتم انصافا دوربین ارزنده ای هستش نسبت به پولی که میدی این هم شمارم سوالی بود در خدمتم 09128787397