سلام مجدد،الاجاره بدید اشتباه تایپیم رو در مطلب قبلی که به جای فلر ،فراتایپ شده بود رو اصلاح کنم ،،،دوست عزیز من هم مثل شماواسواس بودم در زمان خرید این دوربین بنده قبل از این دوربین 7Dداشتم و اصلا برند نیکون رو نمی پسندیدم از ارگونومیش گرفته تا رنگ وکیفیت عکسهاش زمانی که خواستم دوربینم رو عوض کنم وبه سمت فول فریم برم مارک 2 رو امانت گرفتم و چند روزی باهاش کار کردم همینطور مارک 3والبته 6Dبین این سه دوربین انتخابم شد مارک 3 یکی از دوستانم که 7100داشت D750خرید که توفیقی شد این دوربین رو دست بگیرم و باهاش چند شات بزنم چیزی که خیلی برام جالب اومد گریپ خوش دستش بود بعد هم واقعا کیفیت و وضوح عکسهاش عالی بود مخصوصا در اون زمان که بنده به شارپ عکس خیلی حساس بودم واقعا بین این چند دوربین زیر 8میلیون نیکون و کانن بخواهید دوربین انتخاب کنید مارک3ودی750واقعا ارزشمندند. صد البته برای کاربری شما چون هر دو دوربین نویز گیری فوقالعاده ای دارن ،بنده باز پیشنهادم نیکون هست ولی حتما فول فریم بنده بعد این یک دوربین فول فریم قدیمی رو با جدیدترین هافریم عوض نمیکنم اگر میخواهید واقعا کیفیت کارهاتون بالا بره حتما فول فریم تهیه کنید وازهافریم فاصله بگیرید حالا هر مدلی که میخواد باشه باهربرندی ،بنده بعد از خرید این دوربین جوری از نیکون خوشم اومد که یه D700هم به عنوان دوربین دوم خریداری کردم که اون هم اعجوبه ایست،، دی750خروجیش خیلی خیلی بامارک3یکیه بعضی ها هم معتقدم درعکاسی بالاتر هم هست ولی در فیلم خیر ،،دی750دینامک رنج بالاتری داره که در عکاسی شب خیلی به کارتون میادخلاصه این که امتیاز 90روازسایت دی پی گرفتن کار هر دوربینی نیست واقعا محشره انشالا بخرید واز عکاسی باهاش لذت ببرید ببخشید دوستان زیاد ی طولانی شد موفق باشید