صفحه 69 از 87 نخستنخست ... 19 59 65 66 67 68 69 70 71 72 73 79 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 681 تا 690 , از مجموع 867
Like Tree3318تشکر

موضوع: Nikon D750

كاربر همراه dppictuer آواتار ها
    تشکر کرده
    37

کدوم سبک من نیازی به عبور از سرعت سینک نداره ؟ توی سالها تجربه من به این نتیجه رسیدم که بهش نیاز هست . ممنونم از لطفتون مشکل در آپدیت نرم افزار تریگر گوداکس بود . بروز رسانیش رو انجام دادم شب مجددا تست میکنم . توی آپدیت رسیورش این موضوع بعنوان یک مشکل آورده شده و براش آپدیت ارائه شده اینقدر خوندیم از اشکالات بدنه دی ۷۵۰ چشم آدم میترسه و هر مشکلی رو ناخودآگاه به بدنه نسبت میده .
    obsidiyan، alirezasabaghi و MEHRDAD.D تشکر می‌کنند.
    Nikon D750 & D7200 - Tamron 24-70 f2.8 di vc - NIKKOR 50mm f/1.8G - Sigma 10-20 f4,5.6 - Nikon Sb800,Sb700,Godox TT685N - Lowepro Inverse 200 AW - Lowepro runner 450 aw - Gopro 4Black - Dji Osmo

كاربر همراه MEHRDAD.D آواتار ها
    تشکر کرده
    3379

سلام دوستان
    من قصد تهیه دوربین D750 رو دارم با لنز ۲۴-۱۲۰
    تمام صفحات این تاپیک رو هم از ابتدا مطالعه کردم.
    سوال اینکه این دوربین رو با لنز کیت تهیه کنم بهتره یا جدا ؟ البته لنز کیتش مناسب تر در میاد تا لنز و بادی رو جدا بگیرم.
    من حضوری به یکی از فروشگاه های معتبر مراجعه میکنم و داخل اون دو سایت بدنه را از نظر مشکل نشت نور و مشکل شاتر چک میکنم. ولی میخوام ببینم که چقدر ممکنه سریال بدنه دستکاری شده باشه که نیاز به چک کردن سریال بدنه با اگزیف عکس داشته باشه و ایا داخل فروشگاهی این اجازه رو میدهند ؟
    سریال های اخیر هم ۷ رقمی هستند ؟ ایا هنوز احتمال مشکل وجود داره واخیرا کسی مشکل داشته ؟؟
    باطری رو چطور میشه چک کرد ؟
    اگر برای خرید جز این موارد به چیز دیگه باید دقت کنم ممنون میشم عنوان کنید و یا اگر تجربه خوبی از فروشگاهی داشتید در خصوصی بهم بگید ممنون میشم.

در مورد این دوربین که فیلتر lowpass داره این مورد حسن هست یا عیب ؟ چون روی بدنه هایی مثل ۷۱۰۰ نیکون نبودش حسن بود در کیفیت عکسها و عیب بود برای اسیب دیدن سنور زمان تمیز کردن . و ایا تاثیر منفی در کیفیت عکسها داره ؟

امیدوارم دیگه قیمتش بالاتر نره! ۸ تومن...
    ویرایش توسط MEHRDAD.D : Saturday 4 February 2017 در ساعت 00:07
    Mehrdad Dehkordi
    Nikon D750+Sigma Art 85mm , Nikkor 24-120G ED

كاربر همراه M-Yousefi آواتار ها
    تشکر کرده
    1794

نقل قول نوشته اصلی توسط MEHRDAD.D نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من قصد تهیه دوربین D750 رو دارم با لنز ۲۴-۱۲۰
    تمام صفحات این تاپیک رو هم از ابتدا مطالعه کردم.
    سوال اینکه این دوربین رو با لنز کیت تهیه کنم بهتره یا جدا ؟ البته لنز کیتش مناسب تر در میاد تا لنز و بادی رو جدا بگیرم.
    من حضوری به یکی از فروشگاه های معتبر مراجعه میکنم و داخل اون دو سایت بدنه را از نظر مشکل نشت نور و مشکل شاتر چک میکنم. ولی میخوام ببینم که چقدر ممکنه سریال بدنه دستکاری شده باشه که نیاز به چک کردن سریال بدنه با اگزیف عکس داشته باشه و ایا داخل فروشگاهی این اجازه رو میدهند ؟
    سریال های اخیر هم ۷ رقمی هستند ؟ ایا هنوز احتمال مشکل وجود داره واخیرا کسی مشکل داشته ؟؟
    باطری رو چطور میشه چک کرد ؟
    اگر برای خرید جز این موارد به چیز دیگه باید دقت کنم ممنون میشم عنوان کنید و یا اگر تجربه خوبی از فروشگاهی داشتید در خصوصی بهم بگید ممنون میشم.

در مورد این دوربین که فیلتر lowpass داره این مورد حسن هست یا عیب ؟ چون روی بدنه هایی مثل ۷۱۰۰ نیکون نبودش حسن بود در کیفیت عکسها و عیب بود برای اسیب دیدن سنور زمان تمیز کردن . و ایا تاثیر منفی در کیفیت عکسها داره ؟

امیدوارم دیگه قیمتش بالاتر نره! ۸ تومن...
    سلام

در مورد سوال اولتون متوجه نشدم امتخاب لنزتون چی هست؟اگه همون 24-120 مد نظرتونه که البته با کیت بخرین قیمت مناسبتره

درمورد سریال همون طور که قبلا به دوستان گفتم ازفروشگاه معتبر خرید بفرمایید درخصوص باطری هم همینطور. هرچند یک تاپیک شناسایی باطری اصل و بدل هست که جستجو بفرمایید

فیلتر lowpass داره . ولی با توجه به فول فریم بودن عکسهای شارپی رو به شما میده
    MEHRDAD.D تشکر می‌کند.

تشکر کرده
    3379

دوستان بنده هم بلاخره به جمع کاربرای نیکون ۷۵۰ پیوستم.
    من قبلا کاربر کنون بودم اکنون با حجم زیادی از تنظیمات تخصصی نیکون مواجه هستم و تعدادیش برام نا آشنا هست .
    میخوام ببینم ایا کسی لینک یا منبعی داره که بتونم کاربرد این تنظیمات نیکون رو بهتر و سریعتر متوجه بشم ؟
    ویرایش توسط MEHRDAD.D : Wednesday 15 February 2017 در ساعت 14:18
    Mehrdad Dehkordi

كاربر فعال peacekeeper آواتار ها
    تشکر کرده
    1716

من قبلا کاربر کنون بودم اکنون با حجم زیادی از تنظیمات تخصصی نیکون مواجه هستم و تعدادیش برام نا آشنا هست .
    میخوام ببینم ایا کسی لینک یا منبعی داره که بتونم کاربرد این تنظیمات نیکون رو بهتر و سریعتر متوجه بشم ؟
    قسمت Custom Setting Menu که پیچیده است در تمامی مدلها کم و بیش مثل هم هستش. برای نمونه لینک زیر می تونه کمکتون کنه.

Nikon D800 and D800E Custom Setting Menu

این فایل اکسل هم اطلاعات جالبی برای موقعیتهای مختلف در اختیارتون قرار می ده.

Nikon D750 Setup Guide by Douglas Klostermann
    obsidiyan، کوروش و MEHRDAD.D تشکر می‌کنند.
    "If Your pictures aren't good enough, you're not close enough"
    ROBERT CAPA
    محمدعلی جعفرزاده

كاربر همراه M-Yousefi آواتار ها
    تشکر کرده
    1794

ضمن تایید فرمایش دوستمون در پست قبلی
    اگه دنبال منبع فارسی می گردید میتونید کتابچه فارسی دوربینی مثل D7000 رو تهیه بفرمائید بیشتر تنظیمات دراون ذکر شده
    MEHRDAD.D تشکر می‌کند.

تشکر کرده
    3379

نقل قول نوشته اصلی توسط kato نمایش پست ها
    i am nikon d750 coming soon
    خیلی عالیه.بدنه بسیار با کیفیتی هستش
    ولی مقداری در بازار کم شده که احتمالا باید موجود بشه مجدد
    kato تشکر می‌کند.
    Mehrdad Dehkordi

كاربر همراه kato آواتار ها
    تشکر کرده
    325

خیلی عالیه.بدنه بسیار با کیفیتی هستش
    ولی مقداری در بازار کم شده که احتمالا باید موجود بشه مجدد
    فقط من میخوام بدونم الان دیگه میشه با خیال راحت خرید کرد؟ از نظر همون مشکلات شاتر و فلر و ......

اخه یه سری از همون بدنه هایی که سریالش از نظر سایت نیکون مشکل نداشت بعدا به مشکل خوردن بعد از چند هزار شات

از طرفی 610 هم بعضی ها مشکل روغن پاشی داشتن از طرف دیگه هم 810 که بدون حاشیه هست خیلی گرونه من نمتونم بخرم . واقعا نمیدونم چی کار کنم
    ویرایش توسط kato : Thursday 16 February 2017 در ساعت 15:40

تشکر کرده
    3379

نقل قول نوشته اصلی توسط kato نمایش پست ها
    فقط من میخوام بدونم الان دیگه میشه با خیال راحت خرید کرد؟ از نظر همون مشکلات شاتر و فلر و ......

اخه یه سری از همون بدنه هایی که سریالش از نظر سایت نیکون مشکل نداشت بعدا به مشکل خوردن بعد از چند هزار شات

از طرفی 610 هم بعضی ها مشکل روغن پاشی داشتن از طرف دیگه هم 810 که بدون حاشیه هست خیلی گرونه من نمتونم بخرم . واقعا نمیدونم چی کار کنم
    فکر نمیکنم مشکلی باشه. به هر حال ایراد در همه بدنه ها کم و بیش وجود داره که خیلی گزارش و بزرگ نمایی نمیشه اما در این مورد کمی روی این دوربین حساس شدن و هر خرابی رو رسانه ای میکنند.و البته فروش بالای این دوربین رو هم باید در نظر بگیریم.
    من داخل فروشگاه هر دو سایت رو چک کردم از نظر ایرادات و سریال اولین عکسمو با بدنه مطابقت دادم و خریدم. مهم لذت بردن از عکاسیه وگرنه هر وسیله الکترونیکی احتمال خراب شدن داره.
    Electro_officer و kato تشکر می‌کنند.
    Mehrdad Dehkordi

كاربر همراه kato آواتار ها
    تشکر کرده
    325

سریال شما 7 رقمی بود ؟ با چه عددی شروع میشه؟

صفحه 69 از 87 نخستنخست ... 19 59 65 66 67 68 69 70 71 72 73 79 ... آخرینآخرین