سلام و عرض ادب . والا هیچکدوم از ایراداتی که فرمودید دوربین من نداشته . سریال رو قبلش چک کردم اما اینو بگم تو هفته اول شبها خواب راحت نداشتم اما هر چی فکر میکردم توهمی بیش نبود و متاسفانه این تنها نکته منفی داستانه که احساس امنیت نمیکنی تا زمانی که کاملا مطمئن میشی دوربینت حرف نداره و سالمه .
در مورد گریپ اورجینالش قیمت بندر ۹۰۰ تومن بود من نمیخواستم اینقدر هزینه کنم و در واقع پول نداشتم که اینقدر هزینه کنم چون من سالهاست به گریپ عادت کردم و نمیتونم بدون گریپ عکاسی کنم . پس یک فیک خریدم به قیمت ۲۹۰ تومن . به نسبت گریپهای فیک که قبلا داشتم این سری بسیار کیفیت عالی و قابل قبولی داشت دیال های جلو و عقب دقیق عمل میکرد (وقتی دیال دیاف رو میچرخونید عددش به نسبت حرکتتون باید عمل کنه ، نباید کم و زیاد بشه بعضی هاشون ایراد دارنداینو حتما تست کنید. ) کیفیت ساخت بهتر شده و رنگش خیلی مشابه اصلش شده . اما یک مشکلی داشت باطری رو خالی میکرد ، من حدود ۳۰ روز انواع تست ها رو باش انجام دادم و سر آخر فهمیدم که گریپ ایراد داره ، به فروشنده گفتم و ایشون هم با اینه یک ماه گذشته بود تعویضش کرد برام پس اینم تست بفرمایید.