درود
امین حان نگاه شما دیگر خیلی سیاه و سفید است . اینچنین بادی قطعا اولویتش بازار حرفه ای ها هستش (در تایید فرمایشات شما) - اما ار زاویه دیگر در آمد کمپانی ها فقط ار راه یوزر های حرفه ای قرار نیست تامین بشه ، شخصا حتی اگر از 90% قابلیت های این دوربین نتوانم استفاده کنم اما باز هم دوست دارم این بادی را داشته باشم (شاید فقط حس خوبی بهم دهد )، اکثر ما کمال گرا هستیم ، به نظر من هر کسی وسع مالی اش اجاره میدهد و حتی عکاس آماتور هم هست چرا حتی یک بادی D5 نخرد ؟ گاهی خرید یک وسیله high end میتونه ماه ها حال آدم رو عوض کنه
"آیدین گیویلی"
www.idingivili.ir
Canon 70D + 100mm macro L , 50mm F1.4 , 10-18mm , Speedlite 600ex-rt
علیرغم همه امکانات جای فلاش بسیار خالیه.
ویرایش توسط Ghahraie : Wednesday 6 January 2016 در ساعت 23:43
ظاهرا ریموت فلاش داخلی داره؟
امکان فیلمبرداری 4K هم به این دروبین اضافه شده؟
درود بر شما
ببین داداش گلم اینایی که فرمودی در مورد همگان صدق نمیکنه. هستند کسانی که میدونن ارتقا بادی نمیتونه کمکی به عکاسیشون کنه و دنبال یادگیری میرن ولی در عین حال دوست دارن از آخرین فناوری ها هم استفاده کنند. (البته حتمأ پولش رو دارن!). پس صرف خرید یک بادی پیشرفته تر نه تنها مذموم نیست بلکه احترام به خواست درونی خود است. (بازم تکرار میکنم در صورتیکه از نظر مالی مشکلی نداشته باشن).
عکاسی از کودکان بازیگوش یا حتی سوژه های متحرک خیابانی کم از حرکات ورزشی و حیات وحش نیست. قطعأ داشتن فوکوس قویتر باعث هدر رفتن تعداد کمتری از عکس ها میشه.
اینو گفتم که روشن بشه داشتن تجهیزات قویتر همه چیز نیست اما یک مزیت بزرگه.
یا حق
پس از سالها عکاسی دریافتم هنرمند واقعی خداست. چرا که او خلق میکند و ما ثبت!
آری اوج هنر ما، ثبت هنر اوست! www.tabarpix.ir
منم که همین حرفو زدم عزیز اما حرف پول مازاد برای تجهیزاتیه که استفاده نمیشه.
کسی که با 7D عکاسی میکنه با همون 19 تای کراس هیچ سوژه ای رو از دست نمیده.این رو از رو تجربه 200هزار شاتی که با این دوربین داشتم دارم میگم.
بسیار هم از سوژه های در حال حرکت عکاسی کردم و مشکلی نداشتم.
حتی یادیم نمیاد یک شات هم به خاطر دیلی در فوکوس از دست داده باشم.
ولی این رو قبول دارم که بخش اعظمی از کار احترام به خواست درونیست و کلا همه ماها دوست داریم بهترین رو داشته باشیم
یا علی.
مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید..............که ز انفاس خوشش بوی کسی می آید
از غم هجر مکــن ناله و فریــاد که دوش..............زده ام فــــالی و فریادرســــــی مـی آید
با معرفی این دوربین یک چیز من را بیشتر از معرفی این دوربین خوشحال کرد (چون من کاربر این دوربین نیستم). آن هم عرضه لنز 80-16 بصورت لنز کیت این بدنه میباشد. که مسلما باعث عرضه زیاد این لنز در بازار و کاهش قیمت آن هست (مثل عرضه لنز 120-24 با D750 و ارزان شدن آن، این لنز 1100 دلاری را در بازار تهران بصورت کیت 2 میلیون تومن میشه خرید). این اتفاق هم مطمئنا برای 80-16 نازنین خواهد افتاد.
Fujifilm X-E3, 18-55mm F2.8-4