سلام من Nikon D70s دارم... باطریش شارژ میشه قشنگ 2Gb عکس میگیره
واقعا ازش راضیم...
سلام من Nikon D70s دارم... باطریش شارژ میشه قشنگ 2Gb عکس میگیره
واقعا ازش راضیم...
باتری دی 80 (EN-EL3e) به دی 70 میخورد اما برعکسش نه.
سها تفرشی
باطري دي80 و دي 200 يكي است... اما با دي هفتاد متفاوت است....
باطري دي هفتاد اصلا داخل دي200 قرار نميگيرد! برعكس رو ديگه امتحان نكردم.
در هواي عادي حداقل بايد بتوانيد 500 شات بزنيد!
نكته آخر؟
موقع خريد دوربين، باطري نو بود؟؟؟؟؟!
دوربين رو از کجا خريدين؟
محسن مظهری
باطری دی 80 و دی 200 در دی 70 قابل استفاده است و هیچ مشکلی ندارد.کد:باطري دي هفتاد اصلا داخل دي200 قرار نميگيرد! برعكس رو ديگه امتحان نكردم
علت اینکه باطری دی70 به اون دوتا نمی خوره اینه که باطری های دی 200 و دی 80 یک شیار اضافه در وسط داره و یک برجستگی در درون جا باطری که اجازه نمی دهد باطری دی 70 را در ان جای دهید.
خب ظاهرش که نو بود. باتری از دیشب تا امروز دیگه شارژ نشد. شاید هم شارژر مشکل داشته باشه؟ قبلا باتری رو که قرار میدادم حدود دو ساعت طول می کشید و چراغ چشمک زن شارژر ثابت میشد الان بعد از چند دقیقه این اتفاق می افته.
از نورنگاردوربين رو از کجا خريدين؟
اول که این اتفاق افتاد Spot Metering بود. وقتی متوجه شدم و عوضش کردم به Matrix همچنان اعداد حاصله عجیب و ناجور اما متفاوت با حالت اول بودند. اما امروز ظاهرا همه چی درست کار میکرد. به نظر شما ممکنه ربطی به خرابی باتری داشته باشه این قضیه؟مطمئمی که الگوی نورپردازی Evaluative (اسم نیکونیش را نمی دانم. قکر کنم Matix باشه) بوده. اگر از Spot Metering استفاده کنی ، این اعداد اصلا بعید نیست.
اگر درست نشد که دیگه فکر کنم باید ببریش دکتر.
سها تفرشی
سلام
اينايي كه شما مي گين نشانه ي مردن باتري است. اگر باتري رو اولين بار به طور كامل شارژ نكني و يك مدت بمونه باتري فاسد مي شه. احتمالن موقع خريد باتري كاملن نو نبوده يا يك بار شارژ ناقص شده بوده و مدت زيادي بلا استفاده مونده بوده.