خوشحالم از اینکه میبینم یک نفر به نظر و عقیده شخصی دیگران احترام گذاشته است و به او اجازه میدهد نظر شخصی خودش را حال هرچه که باشد محترمانه بیان کند......فکر می کنم اولا - هر کسی اجازه داشتن نظر شخصی را دارد.
نمی خوام این مسئله رو باز کنم و به مسائل فنی بکشانم که اینقدر حال دوستمون در این فوروم بهم خورد که آدم احساس بدی بهش دست میدهد......ایا همه تجسمی درست از فرضا تست ارایه شما توسط شما را دارند (ایزوی 1600 یا کراپ فلان) فرد مراجعه کننده
به سایت اگر با برخی مفاهیم اشنا نباشم دو تصویر میبیندبا تفاوت کیفیت و..... و نتیجه گیریهایی میکندکه شاید چندان ارتباطی با بحث ارایه شده ندارند.
اما اگر به سوالات دوستان در فوروم دقت کنید به اولین مسئله ای که بر میخورید نا رضایتی افراد از نویز و اختشاشات تصویر است....اما چون در مورد درصد عکاسی با ایزو های بالا صحبت شد من از شما میپرسم.....
در روز چند بار با دوربین به زیر دوش آب میروید و یا چند بار دوربین خود را در گل لای و شن فرو می برید....؟؟؟؟
چقدر با 5 فریم در ثانیه عکاسی میکنید .....؟؟؟؟
آیا دوربنهای خود را در فریزر میگذارید و سپس آنرا در روی بخاری قرار میدهید که بحث در برابر مقاومت میکنید......؟؟؟؟
اصولا هر دوربینی برای خود دارای معایب و محاسنی است که اگر به آنها هم اشاره شود خوب هست......چون برای من هم خیلی ناراحت کننده است که هنوز بعد از این همه بحث بر سر این موارد ؛ بعضی از دوستان هنوز نتوانند تفاوتهای به این مهمی را در نظر بگیرند و به رویای خوب عکاسی کردن فکر کنند......البته رویا چیز خوبی است!!!!
اما یک لینک در اینجا قرار میدهم ...به پست شماره 53 این لینک مراجعه کنید ......(نقل قول آخر)
http://www.akkasee.com/forum/showthr...p?t=597&page=6در عکاسی به عنوان یه ؟ هنر بگیم ؟ هنر مدرن ؟ چی ؟
حالا هر چی ! هرچی هست به تکنولوژی وابسته است! شما نیاز به دوربین خوب و لنز مناسب برای عکاسی داری... هیچ کسی نیست که بگه با دوربین کامپکت کار انسل آدامز رو میکنم! اینا حرف مفته... ممکنه شما با دوربین کامپکت عکسهای زیبا تری از من بگیری ... ولی این اشکال از منه که عکاسی بلد نیستم.. عکاس خوب نیاز به دوربین و لنزهای خوب داره... اونم نه یکی دوتا! بسته به نوع عکاسیش همه امکانات باید وجود داشته باشه وگرنه از کیفیت کار کاسته میشه...
کسانی هستن که نوعی خاص عکاسی میکنن... عکاسی رو دیدم که با لنز های داغون عکاسی میکرد... کیفیت های خراب کثیف ... گمانم گل میمالید روی لنز! و عکسهای شاهکاری هم داشت... ولی مگه دلیل میشه ؟ 20 تا 40 تا عکس ! یه نمایشگاه یا کتاب ... ولی این عکاسی نیست... یه مدل از عکاسیه که با اون روش انجام شده... این رو نمیشه در مورد عکاسی گفت... بسته به نوع کار و ایده ای که در ذهن دارید امکانات نیاز دارید.
ما همیشه دو بحث داریم یکی عاسی کردن و یکی ابزار عکاسی کردن و همیشه هم این دوبحث با هم در تداخل هستند.....
ما هر زمانی که گفتیم مثلا فلان برند از .....بهتر است ....دوستی در مورد خوب عکاسی کردن صحبت کرد......
اما توجه کنید که بحث ابزر کار ما با بحث روش عکاسی کردن متفاوت است......مثل این هست که من بگویم باطری دوربین من زود به زود تمام میشود اما مثلا آقای x بگه ول کن این حرفها را و به عکاسی کردن خوب بچسب!!!!!
چطور میتوان با دوربینی که توانایی نداره عکاسی کرد.....؟؟؟؟؟
همه دوربینها توانایی گرفتن عکس خوب را دارند اما در شاریطی که برای آنها تعریف شده......
چطور میتوان با دی 70 یک عکس را 50 دقیقه نور داد در حال که در فورومهای خارجی از مشکلات سنسور این دوربین در نوردهی های طولانی صحبت شده و ما هم خوشبختانه این مشکل را در فیروزکوه به چشم دیدیم.....
میشه یک سایت به من معرفی کنید که با دوربین نیکون...(هر مدل دیجیتال) از آسمان شب عکس برداری کرده باشده.....
بله میشه...اما چطور ؟؟؟؟در عکسهای چند دهم ثانیه متوجه نویز ایزوی 1600 شدید....حالا در 30 ثانیه و یا 50 ثانیه چه اتفاثی خواهد افتاد.......؟؟؟؟
آیا همیشه این گونه از عکسها را در سایز 10×15 چاپ میکنید؟؟؟؟
من فقط در مورد این مبحث از عکاسی سخنی گفتم و نه در مورد دیگه که امیدوارم باز اشتباه نشود....در این مورد چون من به آن علاقه دارم و این سبک از عکاسی را میپسندم ....
اما در هزار نفر چند نفر به این شکل عکاسی میکنند؟؟؟؟شاید 1 نفر!!
اصلا ربط این بحث با نیکون دی 80 در چیست؟؟؟
در آخر هم سهم بازار با این حرفها تغییر نمی کند و فقط ما جیب فروشندگان و تولید کنندگان را پر میکنیم.....
اما همیشه بحث بر سر جیب من و شما و کنن و نیکون نیست......