O.k Christ!
We Will Cut It Here And Will Delete Past Related Posts!
Be Cool
O.k Christ!
We Will Cut It Here And Will Delete Past Related Posts!
Be Cool
سلام به همه ي دوستان عزيز
من يك ماهي ميشه كه D80 گرفتم و ازش كاملا راضيم و به نظر من به مراتب از 400d بهتره و نبايد با هم مقايسه بشن . در مورد باتري هم من كه اصلا مشكلي ندارم و خيلي هم از مصرف باتريش راضيم .
با سلام
من با نظر آقا مسیح موافقم.یا دوربین خریده ایم و یا نخریدیم.اگر خریدیم که خب خریدیم و سعی کنیم به بهترین نحو استفاده کنیم و تجربیات خود در فروم مطرح کنیم .اگر هم نخریدیم که با استفاده از تجربه دیگران در این فروم و فروم های خارجی و دیگر سایت ها و با توجه به جیب خود و نیاز خود یک برند را انتخاب کنیم و بخریم
به قول قدیمی ها خرید بر اساس نیاز و نیاز بر اساس توان
من با استفاده از تجربیات دوستان در این فروم و تحقیق و تفحس فراوان در اینترنت دوربین نیکون دی 80 را خریدم و از این انتخاب بسیار خشنودم.در ضمن دوستان این قسمت از فروم مختص نیکون دی 80 است پس بهتر است در این مورد بحث و تبادل اطلاعات انجام دهیم
Electronics Engr.
NIKON D80 With 18-135mm Lens67mm UV filter
اينها فقط شوخيه اينجا ديگه همه ميدونند كه انتخاب بين نيكون و كنون دلايل غير فني داره ( سابقه ذهني و سليقه
و ... )
:)
فرزام
شاید این مسئله در خریدهای دوم و سوم و پس از مدتی استفاده از یک برند تا اندازه ای صحت داشته باشد اما بسیاری از دوستان را در فروم می بینیم که در خرید یکی از دو برند مردد هستند.کد:اينها فقط شوخيه اينجا ديگه همه ميدونند كه انتخاب بين نيكون و كنون دلايل غير فني داره ( سابقه ذهني و سليقه و ... )
خود من مدتها میان خرید 350 دی کنون و دی 70 کلنجار رفتم.
من در کنار دی 70 دوربین فیلمی کنون و ای 540 را هم دارم و دچار هیچ تعارضی نشدم.
تعلقات برندی معمولا پس از خرید پیش می اید چون برخی یا تعدادی از دارندگان یک برند به جای علاقه به عکاسی علاقه مند به ابزار ان میشوند.
سلام به همگي
ببخشيد ميشه منو راهنمايي كنيد كه چطوري ميتونم كاري كنم كه تعداد عكسهايي كه ميگيرم مثه كنتور ، شماره بيفته و صفر نشه . مثلا اگه 100 تا عكس ميگيرم عكسام به ترتيب از Dsc_0001 شروع ميشه تا Dsc_0100 و وقتي عكسها رو ميريزم روي كامپيوتر و از روي مموري پاك ميكنم بازم سري بعد از Dsc_0001 شروع ميكنه . چجوري ميشه كاري كرد كه ديگه صفر نشه .
پيشاپيش از راهنماييتون ممنونم .
تو منو يه قسمتي هست به نام File No seq اون رو از حالت off به on تبديل كنيد