با سلام ..
دیروز من دی 80 گرفتم.....
خیلی سخته ولی یه جورایی پشیمونم....من الان 2 تا آتلیه دارم ....
دوربین دیگم سونی 717 f
كه خیلی بهتر از نیكون دی 80عكس می ندازه.....
كیفیت عكس های سونی مخصوصا پرتره عالیه ولی نیكون هم پونز می زنه هم آب رنگیه هم بی كیفیت......
آیا امكان داره.........؟
اگه اینطوری باشه می فروشمش 717 سونی می گیرم....
لطفا یكی منو راهنمایی كنه...........
سلام
منظور شما رو از پونز میزنه متوجه نشدم.
در خصوص آب رنگی بودن، حق با شماست بسیاری دوربینهای SLR عکسشان با ته رنگ همراه است که باید طی پروسس حذف شود.
بدون اجرای مرحله پروسس(که خود من تازه و به لطف کارگاه تاریکخانه دیجیتال فهمیدم چی هست) حرف شما کاملاً درسته و نتیجه یک SLR Like امیدوار کننده تر است . ولی با اضافه شدن مرحله پروسس قضیه کاملاً بر عکس میشود و ارزش فرمت Raw و دوربین خود را درک خواهید کرد.
درست مثل اینکه برای کسی که آشنائی چندانی با فتوشاپ نداره نتایج ACD See خیلی بهتر به نظر میرسه یا کسی که با پرمیر آشنائی نداره ، نرم افزار لیکوئید حرفه ای ترین نرم افزار دنیا خواهد شد.
فرزام
یقینا دی ۸۰ کیفیت بسیار بالاتری نسبت به ۷۱۷ سونی داره...
البته کیفیت چیست؟ خودش بحث جداگانهای داره...
دقت کنید به تنظیمات دوربینتان و یادتان باشد در SLR like ها در ایزوهای پایین تا حد ممکن تصاویر شارپ شدهاند.
لنزی كه استفاده می كنم 18-135 فرمتی هم كه استفاده می كنم jpeg
تازه تو فضای باز هم جواب خوبی نمی گیرم!
در هر مرحله دوربین 717 بهتر عمل میكنه.....ولی از حق نگذریم نیكون رنگ بهتری داره.......
در ضمن این مرحله پروسس چی هست؟تنظیمات منویی خود دوربین هست؟ توضیح بیشتری می دهید...........
سلام
الان دهها عکس روی هارد دارم که توسط عکاس مجالس گرفته شده و توسط 2 دوربین f 717 و نیکون D70 (و نه D80!!!)
با وجودیکه f 717 واقعا دوربین شایسته ای هست ولی خروجی dslr یه چیز دیگه ای هست.
بنظرم مشکل از تنظیمات شماست
پونز!!!! ایییییی که گفتید یعنی چه؟ :::big grin:::
ببخشید یه پیشنهاد دارم. لطفا دیافراگم رو ببندید (مثلا عدد 8 بذارید) و عکاسی کنید.
منم وقتی از slrlike به dslr کوچ کردم ، در اولین شات هام یکمی ناامید شدم!!! چون به عمق میدان dslr ها عادت نداشتم و عکسها برام خوشایند نبودن.
منظورم از پونز نویزهایی هست که دور هر چیزی ایجاد میشه....
شایدم من بلد نیستم.......ولی واقعا مفت نمی ارزه
......تازه من با فلاش های قوی عکس برداری مکنم ولی
چنین نتیجه گیری بسیار تند است.در خصوص آب رنگی بودن، حق با شماست بسیاری دوربینهای slr عکسشان با ته رنگ همراه است که باید طی پروسس حذف شود.
ابزار وایت بالانس برای همین منظور ساخته شده. حالا یا استفاده از مد اتوماتیک و یا مد های پیشفرض و یا عدد کلوین و یا تنظیم دستی تراز سفیدی.
مرحله پست پروسس برای بسیاری کارهاست.. اصلاح وایت بالانس هم جزئی از آنها...
دوست عزیز... اینجا جالیز نیست.شایدم من بلد نیستم.......ولی واقعا مفت نمی ارزه
یقینا شما بلد نیستید. میتوانید با آرامش، و اندکی مطالعه در این سایت و منابع دیگر مشکلات خودرا حل کنید.
اگر کماکان معتقد هستید که دی ۸۰ مفت نمیارزد. بسیاری از دوستان اینجا هستند که دوربین را از شما قبول میکنند تا از شر این مصیبت رها شوید.
دوست گرامی :
شما با دوربین SLR Like عکاسی میکنید و حال دوربین حرفه ای دست گرفته اید و ادعا میکنید مفت نمی ارزد . به احتمال قوی و البته با عرض شرمندگی یا شما عکاسی بلد نیستید و یا دوربینتان را درست تنظیم نکرده اید . بنده پیشنهاد میکنم برای شروع با مود اتوماتیک و یا مود P عکس بگیرید و ببینید ایا باز هم عکس های شما خراب است یا خیر ؟ ممکن است شما از مود M استفاده مینمایید و تنظیمات را به درستی بلد نیستید . این مساله غیر ممکن است که خروجی دی 80 بدتر از دوربین شما باشد . محال ممکن مگر آنکه تنظیمات اشتباه ست شده باشند .
شما در جایی ذکر کردید که آتلیه دارید و در جایی نوشتید دوربین 717 سونی دارید و در جایی هم نوشتید که اگر دی 80 من عکس هایش همینطور باشد میفروشم و 717 را میگیرم . به کدام صحبت شما باید توجه کرد نمیدانم اما این را میدانم کسانی که آتلیه دارند , عکاس حرفه ای هستند و روی دی 80 اینطور اسم نمیگذارند . حتی اگر شما با فرمت RAW هم عکس بگیرید تا این حد خراب نمیشود .
با پوزش فراوان .