فرزام عزیز سلام: متاسفانه حامل خبرهای خوشی نیستم به این لینکها یک نگاهی بیاندازید
1
2
ظاهرا این عمده مشکلی است که دارندگان این لنز با دی80 باهاش برخورد داشتند اکثرا هم قبل از این مشکل صدایی هنگام اتوفکوس میشنیدند
This 18-135mm Nikor lens auto focus failure appears to be a common problem with this model.
در سایتی یوزری سوالی رو مثل سوال شما پرسیده بود پاسخ برگزیده اون سایت این بود
hello guys..i am a camera technician, and i know that every one who has 18-135 ...suffering from af problems..actually this problem accurs du to fialure of
"af encoding sensor" it self in side lens..so there is no solution from out side.I think that nikon r&d labs invents new experiments on our pocket....&....this is a proof.so it is adviced to not to buy any nikon lens based on "SWM" TECHNOLOGY....for peace of mind...
Thanks...
جایی دیگه فردی اشاره ای داشت که ممکنه مموری کارت مشکل داشته باشه البته مشکل در اونجا با مشکل شما فرق داشت دوربین اتوفکوس که نمیکرد هیچ عکس رو هم نمیتونست save کنه باطری هم سریع خالی میشده توصیه در اون حالت این بود که از مموری کارت های ریکامند شده توسط نیکون استفاده بشه چون در منو دوربین تعداد عکسهایی رو که میشه گرفت نشون میده و اگر مموری کامپتیبل نباشه با دوربین چی میشه و از این دست......
حالا ضرر که نداره اگر تونستید با مموری دوستانی دیگر امتحان کنید(ترجیحا مموری نخرید چون احتمال اینکه از این مورد باشه خیلی ضعیفه) ولی تجربه تو مواردی دیگه رو داشتم که مموری هایی که استاندارد نبودند بعد از مدتی باعث یک Malfunction تو سیستم اتفاق می افتاده
آخر اینکه بنظر من دوربین شما مشکلی نباید داشته باشه با لنز دیگری تست کنید اسد خان هم اشاره ای داشتند و اینکه مطالبی رو که عرض کردم الزاما درست نیست تجربه های استفاده کنندهای این لنز است و اینکه بعضی موارد ریوویو های لنزها رو که میخونم هر کدوم از لنزها از موردی رنج میبره من خودم لنزی یک میلیونی رو دارم که " داست" میگیره قبل از اینکه اونرو بخرم به موضوع واقف بودم و نباید نگران بود واسه همین به شما پیشنهاد میدم نگران نباشید امیدوارم مشل شما حل بشه هر لنزی رو که بخرید با مواردی از اون باید کنار بیاید این مواردی بود که دیدم دوستانی دیگه که این دوربین رو دارند بهتر از من میتونند کمک کنند یا احیانا اگر مطالبی دیگر بود
این لینک آخر هم باشه واسه دوستانی دیگر یک بحث های کلی است در مورد مشکلات فکوس و روشهای برخورد با آن البته لینک بیشتر بدرد دوستانی میخوره که از دوربین نیکون استفاده میکنند مطالبی دیگر هم در این سایت هست که من نخواندم اما باشد برای دوستان
Nikon
ارادتمندتان افشین