صفحه 8 از 16 نخستنخست ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 71 تا 80 , از مجموع 159
Like Tree111تشکر

موضوع: دوستان نظر شما در مورد D40/D40x چیه ؟

كاربر ويژه Arash آواتار ها
    تشکر کرده
    4010

پیش فرض پاسخ: دوستان نظر شما در مورد D40/D40x چیه ؟

کاربر به دلیل کوچکترین موضوع مارک 2 را با مارک 3 عوض میکند و یا برعکس....
    کاوه جان عزیز...
    اونجا فرمودین عوض می‌کند...
    عوض می‌کند با انتخاب می‌کند به گمان من تفاوت داره....
    نکته دیگه اینه که دی ۴۰ دیگه تولید نمیشه...
    تمام شد و رفت...
    هرچه در بازار باشد مصرف میشه و تمام.
    و این باعث میشه قیمت دی۴۰ ایکس کمتر شود...و جذابتر...

به هرحال... نیکون بعد از مدتها تونسته از نظر فروش dslr با کانن محکم رقابت کنه... و این مساله رو مدیون d40 و d80 خودش هست... همون دوربینهایی که عموما اینجا کسی تحویلشون نمی‌گیره...
    Kaveh Ghobadi و towfigh تشکر می‌کنند.
    آرش عاشوری‌نیا
    www.arashnia.com/blog
    www.kosuf.com

كاربر ويژه Persian آواتار ها
    تشکر کرده
    6066

ارش جان لینک جالبی بود.
    برای اونها که حال خوندن لینک را ندارند به طور مختصر باید بگم در مورد سهم بازار فروش دوربینهای دیجیتال اس ال ار در ژاپن است این سهم بازار نسبت به سال گذشته تغییرات زیادی کرده و اخرین امار به شرح زیر است

در جایگاه اول بازار ژاپن نیکون با 48 در صد
    کنون 35 درصد
    پنتاکس 7 درصد
    المپوس 6.1 درصد
    و سونی 2.6 درصد

مسعود را باید برای اصلاح وضع موجود به ژاپن فرستاد
    Kaveh Ghobadi، towfigh و AliMohammadi تشکر می‌کنند.
    علیرضا غفاری
    لینک مقالات سایت
    "Travel is the graduate school of life" Joe McNally

كاربر ويژه Kaveh Ghobadi آواتار ها
    تشکر کرده
    14101

من هم کلی خوشحال شدم از این سهم بازار....( مرسی آرش بابت لینک )

در مورد تحویل نگرفتن دی40 و دی 80 والله آرش جان از بی سلیقگی مردم ما است......:)

اما هر بازاری به یک سمت جذب میشه دیگه..

اما توی اینکه این دو تا بدنه ی خوب و ارزان قیمت نیکون باعث این برتری شدند با شما موافقم....

بعد اینکه در اونجا عوض کردن ، منظور انتخاب کردن است ( با پوزش از شما و دوستان )

بعد اینکه سونی هم ایشالله یک 10% ازبازار را خواهد گرفت به زودی ( من خواب های خوبی دیده ام )

خلاصه از این دوربین ها قافل نشوید....

اما آرش به نظرم این که یک بدنه رو عرضه کنی و بعد ا زمدت کوتاهی خط تولید اون رو متوقف کنی یک کمی نا خوشاینده ( هرچند بازار بچه بازی نیست که من بخوام اظهار نظر کنم )

اما یک چیز عجیب رو میبینم ، هنوز هم در بسیاری از سایت ها تبلیغات دی 40 وجود دارد ( بنر های فلش ) و به نظمر باید با دی40 ایکس عوض بشه و هنوز نشده ، علت چیه ؟

اما نیکون به راحتی از ابتدا با عرضه ی دی 40 با 10 مگاپیکسل این جنجال ها رو هم ایجاد نمیکرد و شاید بازرا بیشتری هم بدست میاورد ( شاید بالای 50% )

مسعود یه سفر برو ژاپن یاران در تنگنا هستند...( Help Me)
    کاوه قبادی
    Exposure.ir
    I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson

تشکر کرده
    4010

اما آرش به نظرم این که یک بدنه رو عرضه کنی و بعد ا زمدت کوتاهی خط تولید اون رو متوقف کنی یک کمی نا خوشاینده ( هرچند بازار بچه بازی نیست که من بخوام اظهار نظر کنم )

اما یک چیز عجیب رو میبینم ، هنوز هم در بسیاری از سایت ها تبلیغات دی 40 وجود دارد ( بنر های فلش ) و به نظمر باید با دی40 ایکس عوض بشه و هنوز نشده ، علت چیه ؟

اما نیکون به راحتی از ابتدا با عرضه ی دی 40 با 10 مگاپیکسل این جنجال ها رو هم ایجاد نمیکرد و شاید بازرا بیشتری هم بدست میاورد ( شاید بالای 50% )
    دی ۴۰ یقینا خط تولید کوچکی داره و در کوتاه مدت تعداد بسیار زیادی تولید شده....

من متوجه نمیشم!
    جنجال کدومه!
    ۲ تا حق انتخاب دارید... با قیمت مختلف و سنسور متفاوت...
    اصلا متوجه نمیشم! اگر دی۴۰ ایکس رو اون موقع میداد چجوری میتونست سهم بازار خودش رو بیشتر کنه؟
    اینکه دی۴۰ ایکس رو ۴۰۰ دلار بده؟ شاید خیلی هم فروش کنه! ولی هر چیزی یه حساب کتابی داره... که احتمالا حساب کتاب نیکون درست بوده.

البته اینا همش در حال تغییر و تحول هست...
    اصولا تغییر این نمودار در ۶ ماه آینده کاملا قابل انتظار خواهد بود...
    کافیه هزینه تبلیغات شرکتها تغییر کنه...
    چندتا دوربین جدید بیاد...
    و یا مثلا کسی هوس کنه بره جاپون!
    Amir Mohebi، Kaveh Ghobadi و sshhiiva تشکر می‌کنند.
    آرش عاشوری‌نیا
    www.arashnia.com/blog
    www.kosuf.com

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    15

اول از همه اینو بگم که خیلی بدجنس هستین ! حالا که من رفتم دی 40 خریدم آقایون صداشون در میاد که چند وقت دیگه قیمت دی 40 اکس کم میشه ! :(
    بعد هم اینکه من وقتی این دوربینو خریدم تو عمرم دستم یه اس ال آر نگرفته بودم ولی چند تا نکته رو متوجه شدم :
    - وقتی میخوای چیزی رو بخری از کسی سوال نکن و خودت امتحان کن مگه اینکه از عکاسی هیچی ندونی و تا حالا عکس نگرفته باشی با دیحیتال !
    - جاهایی مثل فروم آدمو گیج میکنه چون اینقدر ضد و نقیض میگن که گیج میشی . من وقتی اینو فهمیدم که این دوربین رو خریدم و متوجه شدم دقیقن همه چیزهایی که به من گفتن برعکس بوده ! حالا برای اینکه خودکشی نکنین اسم هم میارم :
    این آقای روشن به من گفت : این دوربین رو بخری حتا نمیتونی یه دونه عکس بگیری و اصلن نرو سراغش ! " متنش موجوده "
    این آقای صابر به من برگشت گفت : اصلن فرقی نمیکنه این دوربین با اس تری کنون خودت ! نخر بیخودی !
    یکی دیگه که یادم نیست برگشت گفت : برو کنون بخر و نیکون اصلن به درد نمیخوره و کیفیت نداره !
    یکی دیگه گفت کار کردن با نیکون خیلی سخته و کنون خیلی ساده تره !

خیلی حرفها هم زدن و یادم نیست ولی نکته اینجاست که :
    روزی که خریدم و تو دستم گرفتم واقعن فهمیدم لذت عکاسی یعنی چه !
    دفترچه که نداشت , زبون اجق وجق ژاپنی داشت و سی دی هاش هم حتا ژاپنی بود ولی فقط نیم ساعت طول کشید تا تونستم همه چیزشو یاد بگیرم و کار کردن باهاش دستم اومد !
    فرداش اولین عکسم رو گرفتم توی شب از یه منظره آب نما با سرعت کم بدون 3 پایه و ... که محشر شد در حد خودم البته .
    پس فرداش 60 تا عکس گرفتم که 34 تاش عالی شد باقیش بخاطر مبتدی بودنم خراب .
    پس اون یکی فرداش 12 تا عکس گرفتم که 9 تاش عالی در اومد و خلاصه امروز که مینویسم تسلط کامل دارم به کار با این دوربین و فقط هم با درجه M عکس میگیرم و تنها مشکلم سنگین بودنشه و بس !!!!!
    h++p://farm2.static.flickr.com/1368/795668143_faf662a5f9.jpg?v=0
    اینا رو نوشتم که بهتون بگم : قربون شکل ماه تک تکتون ! تا وقتی که دوربینی رو دستتون نگرفتین و باهاش کار نکردین لطف کنین کارشناس بازی در نیارین و نظر ندین چون هر دوربینی با دوربین دیگه فرق داره و دلیل نمیشه چون چند تا مطلب خوندین یا دست فلان کس دیدین یا خودتون یه مارک دیگه دوربین دارین , ادعا کنین اینم همونه !!!!!!! 15 مورد اضافه تر از مطالبی که اینجا خوندم و اینور و اونور تحقیق کردم توی این دوربین پیدا کردم که جزو کارآیی برتر این دوربین نسبت به 350 دی و 400 دی کنون هست . خوب شد نرفتم کنون بخرم . از کیفیت تصویرش هم بینهایت راضی هستم و شفافیت بالا و بدون نویز بودنش حتا در تاریکی مطلق محشره ! حتا با ایزو 1600 هم عکس گرفتم ولی یک ذره نویز نداره !

نکته بعد اینکه لطفن کسانی که میخوان این دوربین رو بخرن به یک نکته توجه کنن ! پول بیشتر بدین در عوض صاحب دفترچه انگلیسی و سی دی های انگلیسی اون بشین و موقع خرید حتمن این نکته رو در نظر داشته باشین !!!!!! 4 روز از خریدش میگذره و فروشنده دوربین داره همچنان به من کپی دفترچه ش رو میده !!!!!! من نظرم اینه که این دوربین میتونه برای مبتدی ها هم خیلی خوب باشه چون با درجه اتو اون چنان عکس هایی میشه گرفت که بقول آرش طعم باقلوا داره شدیدن !!!!!!!! خیلی هم واید تره و خیلی راحت تصاویر بزرگ مثل ساختمون ها توش جا میشه . من عقیده دارم واسه افرادی که سفر زیاد میرن و عکس خانوادگی میگیرن و کارهایی از این دست خیلی مناسبه چون کیفیت خیلی عالی داره ولی برای کارهای حرفه ای همون باید رفت سراع دی 80 و دی 200 و ...
    زومش هم با اینکه 3 هست اما قابل تحمله و دیگه فکر کنم با یه لنز دی 80 18 - 135 آدمهای زومی رو راضی کنه ! کار باهاش به نظرم از کنون خیلی ساده تره و دنگ و فنگ اونو نداره حتا از کنون اس تری آی اس خودم که حدود یکساله دارمش , اما با این نیکون ارتباط ساده تر و بهتری برقرار کردم و با همون دانش محدودم عکس هام به مراتب از کنون بهتره . در ضمن دوستانی که اینقدر سنگ نقاط فوکوس رو به سینه میزدن , من اونو یک نقطه کردم و خیلی بهتر از 3 نقطه کار کرد پس عملن هم 3 و 5 و 11 نقطه فوکوس کارایی نداره برای بیشتر ما ! در مورد مگا پیکسل هم به نظر من اگه بخاطر 10 مگ با 6 مگ میخوایین پول بیشتر بدین بازم ارزش نداره ! من همین حالا با درجه مدیوم عکس میگیرم یعنی 3 مگا پیکسل . نمیخوام که کاغذ دیواری چاپ کنم . آخه عکس با حجم 6 تا 10 مگ به چه درد میخوره ؟ هم ذخیره کردنش مشکله و جا زیاد میگیره و رم زود پر میشه و هم ویرایش اون کنده و ... ! والا .. انگار میخوایین پوستر چاپ کنی ! به هر حال ممنونم واقعن لذت میبرم مخصوصن از آرش عزیز :rolleyes:
    ویرایش توسط sshhiiva : Sunday 15 July 2007 در ساعت 14:42

كاربر ويژه Kaveh Ghobadi آواتار ها
    تشکر کرده
    14101

نقل قول نوشته اصلی توسط Arash نمایش پست ها
    دی ۴۰ یقینا خط تولید کوچکی داره و در کوتاه مدت تعداد بسیار زیادی تولید شده....

من متوجه نمیشم!
    جنجال کدومه!
    ۲ تا حق انتخاب دارید... با قیمت مختلف و سنسور متفاوت...
    اصلا متوجه نمیشم! اگر دی۴۰ ایکس رو اون موقع میداد چجوری میتونست سهم بازار خودش رو بیشتر کنه؟
    اینکه دی۴۰ ایکس رو ۴۰۰ دلار بده؟ شاید خیلی هم فروش کنه! ولی هر چیزی یه حساب کتابی داره... که احتمالا حساب کتاب نیکون درست بوده.

البته اینا همش در حال تغییر و تحول هست...
    اصولا تغییر این نمودار در ۶ ماه آینده کاملا قابل انتظار خواهد بود...
    کافیه هزینه تبلیغات شرکتها تغییر کنه...
    چندتا دوربین جدید بیاد...
    و یا مثلا کسی هوس کنه بره جاپون!
    بله...

السوال....؟

اما یک چیز عجیب رو میبینم ، هنوز هم در بسیاری از سایت ها تبلیغات دی 40 وجود دارد ( بنر های فلش ) و به نظرم باید با دی40 ایکس عوض بشه و هنوز نشده ، علت چیه ؟
    کاوه قبادی
    Exposure.ir
    I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson

تشکر کرده
    4010

برای اینکه جنس موجود!
    Kaveh Ghobadi و sshhiiva تشکر می‌کنند.
    آرش عاشوری‌نیا
    www.arashnia.com/blog
    www.kosuf.com

Hwt
    Hwt آنلاین نیست
    كاربر همراه Hwt آواتار ها
    تشکر کرده
    115

البته من تعجب میکنم راجب اظهار نظر شما در مورد ISO .
    به هر صورت این تست ساده و کارگاهی خودم از 2 دوربین با شرایط یکسانه . :دی
    .....

Moderator nmroshan آواتار ها
    تشکر کرده
    11580

حاجی عزیز
    عکسها از لحاظ اکسپوژر با یکدیگر تفاوت دارند و همین یک دلیل کافیست که نتایج چنین تستی را از واقعیت دور کند.
    نعما م. روشن
    مقالات سایت عکاسی |وبلاگ (از عکاسی) | اینستاگرام : Nemaroshan

تشکر کرده
    4010

و آفتابی که در تصویری وجود دارد و در دیگری نیست!
    sshhiiva تشکر می‌کند.
    آرش عاشوری‌نیا
    www.arashnia.com/blog
    www.kosuf.com

صفحه 8 از 16 نخستنخست ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... آخرینآخرین