ابتدا پوزش میخوام برای شماره گذاری مطالب شما...1- کلا نویز فقط به جنسیت سنسور بستگی نداره...
2- اینکه دیودها با چه فاصله ای نسبت به یکدیگر قرار داشته باشند...
3- اینکه خازنها در زمان شارژ و دشارژ شدن چقدر بر عملکرد ترانزیستورها تاثیر گذاشته باشند.
4- اینکه در قسمت A/D چه تغییراتی بر روی دیتا داده میشه و این الگوریتمهای تعریف شده برای پردازنده به چه شکل نوشته شده باشه.
5- اینکه سنسور به چه صورت نسبت به اطرف شیلد شده باشه.
6- اینکه فاصله سنسور با ال سی دی چقدر باشه.
7- اینکه از چه باسی برای ارسال دیتا استفاده شده باشه.
8- اینکه چه مقداری از دیتا در داخل سنسور پردازش بشه و چه مقداری به پردازنده منتقل بشه.
9- اینکه مسیر پردازش به چه صورت طراحی شده باشه.
10- اینکه فاصله پردازنده با سنسور به چه اندازه باشه.
11- اینکه فلت کیبل انتقال دهنده دیتا از چه مسیری عبور کرده باشه و به چه شکلی نسبت به اطراف ایزوله باشه.
و کلی از از این اینکه ها!!!
مسعود جان طوری ارائه مطلب کنید که بیسواد هایی مثل بنده بیش از پیش اطلاعات ذهنی شان قاطی پاطی نشود!
من تا بحال اینطور بلد بودم که چیزی که ماهیت آنالوگ دارد و وارد سیستمی الکترونیکی می شود، نامش سیگنال یا جریان است مگر آنکه از مدارهای پردازنده Analog To Digital Converter عبور کند و به صفر و یک تبدیل شود تا بتوان آنرا Data نامید. و این بنظرم با 4 و 8 و 11 متناقضه. با 4 به این دلیل که قبل از ADC دیتایی نداریم و با 8 و 11 به این دلیل که هنوز در مرحله سیگنال هستیم نه دیتا. اگر در تعاریف یا نتیجه گیری ها اشتباه می کنم راهنمایی بفرمایید.
Data Bus طراحی شده چه ربطی به کیفیت و کمیت نویز دارد؟ مگر در فاز دیجیتال هم تولید نویز داریم؟ می دانیم که میادین الکترومغناطیس می توانند در جریان یا موج حامل دیتا اختلال ایجاد کنند ولی نه آنقدر که صفری را یک یا یکی را صفر کنند. حتی اگر چنین شود نیز الگوریتمهای رفع خطا بیت تغییر یافته را کشف و اصلاح خواهند کرد. یا تمام این پاراگراف خطاست یا بند 7 فرمایشات شما که می گوید نوع طراحی باس انتقال دیتا بر نویز تاثیر گذار است.
ابهامی نیز در بند 3 دارم که منظور دقیق شما را از خازن و ترانزیستور نمی فهمم. کدام خازن ها و کدام ترانزیستورها ؟
می دانیم که در دید ویفرهای سیلیکونی فقط یک چیز داریم. و آن ترانزیستورهای میکروسکوپی است. که با طراحی دیجیتالی مدارهای منطقی می توانند نقش مقاومت، خازن، دیود و ترانزیستور را بازی کنند. آیا منظور شما این ترانزیستورها و خازن ها است؟ در فاز سیگنال یا دیتا ؟
5 و 6 و 9 و 10 و 11 را یکی می بینم. ایزولاسیون سیگنال برای به سلامت رساندنش به ADC . اگر اشتباه می کنم راهنمایی بفرمایید.
بنظرم می رسد (فقط گمانی است غیر علمی) عمده کنترل نویز به نحوه طراحی امپلی فایر سیگنال برمی گردد. یعنی می توان محیط سیگنال را تا حدی قابل قبول ایزوله کرد و با طراحی بد امپلی فایر، خروارها نویز آفرید.
با سپاس