در مورد براکتینگ، بنده نیز براکتینگ را با ماسماسک EV +/- انجام میدهم، دلیلش هم تنبلی نیست. خیلی از اوقات بسیار متغیر در مورد براکتینگ عملمیکنم، ممکن است عکس اول را -1.5 Ev ، عکس دوم را پیشنهاد نورسنج و عکس سوم را +1 EV بگیرم. عملاً این قابلیت انعطاف در براکتینگ اتوماتیک وجود ندارد.
در مورد نظر فرهاد عزیز نیز موافقم که ممکن است کادر بهم بخورد، اما اگر چشمتان به ویزور باشد و ماسماسک را جابهجا کنید، این اتفاق اصلاً نمیافتد و انطباق و اجرایش هم بدون مشکل انجام خواهد شد.
اما در مورد فایلهای RAW، اصلاً توصیه نمیکنم با تغییر اکسپوژر فایل RAW براکتینگ را انجام دهید، چه کسی باور دارد اگر دوربینتان اتوبراکتینگ نداشت، قادر به انجام براکتینگ نیستید؟ بسیار کار سادهایست!
نمیخواهم نداشتن براکتینگ را توجیه کنم، قصدم این است که بگویم اصلاً نمیتوان نداشتن براکتینگ را ضعف اساسی یک دوربین، تا حدی که تنها به این دلیل از خریدش منصرف شوید، قلمداد کرد.
اتفاقاً D60 آنچنان بنده را جذب نکرده است. دوربین محبوب من، که اوایل در فورم بسیار از آن دفاع کردم، D40 بود که اتفاقاً جایگاهی که باید را پیدا کرد و اکنون یک انتخاب بسیار شیرین است.
همین D60 هم با وجود این که خیلی فوقالعاده نیست، وقتی در کنار بدنه 400D مقایسه میشود و با توجه به کیفیت تقریباً مشابه تصویری که دارند، بدنه 400D خیلی توی ذوق میزند. درثانی، مشکل بسیار بزرگ خریداران کانون، هنوز انتخاب لنز اول (ارزان - قابل قبول)باقیمانده و از هلوهایی مثل 18-70، 18-135 و لنز فوقالعاده 18-200 آنجا خبری نیست. اشکال اساسی میتواند چنین چیزی باشد، نه براکتینگ.
در مورد نویزهم، دیگر این بحث نویز فقط به این درد میخورد تا خوشحال باشیم که نیکون کمی خودش رو تکون داد تا این بحث تنها یک خاطره باشد که با بهیاد آوردنش لبخند بزنیم.
گرچه دوربین بینوای معروف به نویز! بنده نیز تا کنون هیچرقم آسیب نویزی به من نرسانده است.