:confused: (یه آف تاپیک)
ظاهرا یک منطق جدید در ریاضیات، بنا نهاده شده. به این ترتیب که اگر a>b آنگاه b>a.هر چه مخرج يك كسر عدد بزرگتري باشد حاصل آن كوچكتر خواهد بود و اين يعني 200/1 كوچكتر است از 125/1 .
پ.ن:
بسته به اینکه این اعداد، مربوط به زمان یا سرعت باشند، جمله میتواند درست یا غلط باشد. جملهی فوق در صورتی درست است که مبنا، زمان باشد. ولی سرعت 1/200 به مراتب بیش از سرعت 1/125 است.
ویرایش توسط Sama01 : Monday 7 April 2008 در ساعت 03:26
جناب آهنگرها سلام
يعني شما كسر 200/1 را بزرگتر از 125/1 ميدانيد؟
در 200/1 ،شما ثانيه را به 200 قسمت تقسيم ميكنيد و يك قسمت آن را انتخاب ميكنيد اما در 125/1 ،ثانيه را به 125 قسمت تقسيم ميكنيد. اگر يك جسم به 200 قسمت و يك جسم مشابه به 125 قسمت تقسيم شوند كدام يك قطعات بزرگتري دارند؟ حتما به قول شما آنكه به دويست قسمت تقسيم شده!!! به اين علت كه عدد 200 بزرگتر است؟؟!
جناب قديري اين دو عكس را هم ضميمه ميكنم.يكي در ايزوي 400 با نيم ثانيه نور دهي و دومي با ايزوي 1600 و 8/1 ثانيه نوردهي(جهت مقايسه) . اگزيف را هم نگاه نكردم و با عجله آپلود كردم.
امير عباس ولي
samsung GX-10
حالا اگزيف داره؟ لطفا راهنمايي بفرماييد.
ویرایش توسط avang777 : Monday 7 April 2008 در ساعت 03:26
امير عباس ولي
samsung GX-10
عکسها را در فوتوشاپ و از طریق save as و نه save for web ذخیره کنید تا exif از بین نرود.
--------------
دیر جنبیدم.
بله exif دارند. ولی ظاهرا exif غیر استاندارده و توسط همهی برنامهها (از جمله opanda) خواهنده نمیشود.
دوستان عکسها را روی سیستمشان ذخیره کنند و exif را مشاهده کنند.
حالا این عکسها چه وجه اشتراکی با هم دارند که بخواهیم با هم مقایسه کنیم؟
در سایت زیر عکسها را اپلود کنید و لینک ان را به عنوان image در متن بگذارید تا به طور مستقیم قابل مشاهده باشد.
http://www.freeimagehosting.net/upload.php
جناب آهنگرها سلام
اين فقط يك آزمايش و اعلام نتيجه در رابطه با فرمايش آقاي مشهدي وحيد عزيز بود. اين عكسها را در زمان يك هشتم ثانيه و ايزوي 1600و زمان نيم ثانيه و ايزوي 400 گرفتم تا مشخص شود با بيشتر شدن زمان نور ديدن سنسور، نويز بيشتر ميشود يا كمتر؟
ممنون از توجه شما
===
البته بهتر است در يك ايزوي ثابت زمان نوردهي را تغيير داد و نتيجه را نگاه كرد .اين هم براي امشب
ویرایش توسط avang777 : Monday 7 April 2008 در ساعت 09:17
امير عباس ولي
samsung GX-10
سلام
جناب ولي
حالا كه جنابعالي بنده را با مدرك مهندسي و 20 سال تجربه ي طراحي پيچيده ترين سازه هاي صنعتي اين مرز و بوم متهم به ندانستن فرق دو كسر ساده مي كنيد، بنده هم با ديدن اين آزمايش جنابعالي را متهم مي كنم كه اصول ابتدايي نورسنجي و مفاهيم پايه ي عكاسي را متوجه نشده ايد.
پيشنهاد مي كنم آزمايش خود را در دو حالت زير تكرار كنيد :
1- ايزوي ثابت و سرعت متفاوت ( با تغيير ديافراگم)
2- ايزوي ثابت و سرعت ثابت ( باز هم با تغيير ديافراگم)
فرهاد حسيني
سه فاکتور در میزان نوردهی اثر میگذارند سرعت شاتر - دیافراگم - حساسیت سنسور یا ایزوکد:.يعني سنسور دوربين نيكون در آن عكس كذايي فرصت كمتري براي ثبت نور داشته و بنابراين نويز آن عكس بيشتر شده است
حساسیت ایزوی دوربینها دارای یک استاندارد است و گرچه به طور صد در صد ایزوی مشابه دوربینها حساسیت مشابه ندارد اما اینگونه هم نیست که ایزوی 100 یک دوربین معادل ایزوی 400 دیگری باشد.
در شرایطی که دو عامل دیگر ثابت باشد
سرعت کمتر یعنی نوردهی بیشتر
دیافراگم بازتر یعنی نوردهی بیشتر
ایزوی بالاتر یعنی نوردهی بیشتر
پس این مسئله که ایزوی دو دوربین مشابه باشد - دیافراگم هم یکسان باشد دوربینی که سرعت کمتر داشته باشد نوردهی بیشتری دارد. این مسئله که بگوییم دوربین با سرعت بیشتر نوردهی بیشتر داشته کاملا متناقض است.
شما میفرمایید نیکون فرصت کمتری برای ثبت نور داشته یعنی چی یعنی برای نوردهی تقریبا یکسان باید یا ایزوی یکی بالاتر باشد یا دیاف بازتر.
اگر غیر از سه عامل قید شده نکته دیگری در نوردهی وجود دارد بنده بی خبرم.
اگر از استعاره پر شده یک سطل با استفاده از شیر اب استفاده کنیم دیاف بازتر یعنی شیر اب بیشتر باز باشد یعنی بزرگتر باشد. سرعت شاتر یعنی شیر اب مدت زمان بیشتری باز باشد و ایزوی بالاتر مثل این است که سطل کوچکتر باشد حالا نمیشود گفت که شیر اب قطر ثابت دارد - سطل ها هم هم اندازه است و تنها زمان باز بودن شیر اب متفاوت است حرف شما مثل این است که بگوییم در حالتی که شیر اب برای یک دویستم ثانیه باز است سطل زودتر پر میشود تا زمان یک صد و بیست و پنجم یا اینکه سطل در هر دو سرعت یکسان پر شده است.
ویرایش توسط Persian : Monday 7 April 2008 در ساعت 12:15