اول ازهمه دوربين نو مبارك .دوست عزیز من خودمم بین 400d و d60 خیلی تردید داشتم. و فاکتورهای مختلفی همش به ذهنم میومد:
- تایلندی بودن d60 و ژاپنی بودن 400d
- بدنه بهتر و لنزهای ارزونتز نیکون نسبت به کانن
- ویوفایندر روشنتر و بزرگتر d60 نسبت به 400d
و .......
و بعدشم چند تا سوال ديگه ؟ (البته جناب دكتر روشن هم سوالشون بيشتر شبيه يه تذكر بود تا سوال:::big grin:::)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
قضيه تايلند و ژاپن رو من نفهميدم اگه توضيح بدين ممنون ميشم.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
و اما بحث بدنه بهتر:
جنس بدنه 400 دي از چيه ؟ جنس بدنه دي 60 چي؟ چه تفاوتي بين جنس بدنه اين دو دوربين هست ؟ منظورتون از بدنه بهتر نيكون نسبت به CANON دقيقا چيه ؟ آيا اين برتري مربوط ميشه به خوشدستي دوربين اونهم مربوط ميشه به دستهاي شما ، يا اون حالت ناصاف سطح بدنه دوربينهايي از اين رده در برند نيكون (D40,D40X, D60) كه در مقايسه با دوربينهايي در همين سطح كه Canonتوليد ميكنه كه اين حالتو ندارن و يه حس زمخت بودن يا خشن تر بودن براي User ايجاد ميكنه ؟ (در حقيقت تلقين ميكنه) كدومش ؟ آيا تو ساختار دوربينايي در اين سطح از هر دوبرند (400D, D60 , 350D ، D40 ) آلياژي از منيزيم يا فلز ديگه اي وجود داره ؟؟؟!!! يا اينكه من زيادي روي جنس دارم تاكيد ميكنم و در مورد بدنه چيزهاي ديگه اي هم مهم هست؟؟؟
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
و قضيه Viewfinder :
اين اطلاعات مربوط ميشه به viewfinder دوربين 400 دي canon
• Pentamirror
• 95% frame coverage
• Magnification: 0.8x (-1 diopter with 50 mm lens at infinity)
• Eyepoint: 21 mm
• Dioptric adjustment: -3.0 to +1.0 diopter
• Fixed precision matte
• Proximity sensor disables LCD shooting mode information *
Viewfinder info
• AF points
• AF/FE lock
• AEB
• Shutter Speed
• Aperture
• Exposure Level / Compensation
• Max. burst
• AF/MF focus confirmation
• CF warning
اينم اطلاعات مربوط به viewfinder دي 60 nikon
• Optical fixed eye-level
• Penta-mirror type
• Built-in dioptre adjustment (-1.7 to +0.5 m-1)
• Eye point: 18 mm (at -1.0 m-1)
• Frame coverage 95% (approx.)
• Viewfinder magnification approx. 0.8x with 50mm lens at infinity; -1.0 m-1
• Focusing screen: Type B BriteView clear matte screen Mark V with superimposed focus brackets
Viewfinder information
Focus indications, AE/FV lock indicator, Shutter speed, Aperture value, Exposure/Exposure compensation indicator, Exposure mode, Flash output level compensation, Exposure compensation, Number of remaining exposures, Flash-ready indicator
اين اطلاعات مربوط به سايت dpreview هست .
Viewfinder دو دوربين رو چطور با هم مقايسه ميكنن ؟ با توجه به اين اطلاعات ميشه ويوفايندر اين دو دوربينو با هم مقايسه كنين ؟ و بگين چه ويژگي viewfinder دوربين d60 داره كه 400 دي نداره ؟
شرمنده كه سوالام زياد شد
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
آها كار درست رو شما كردي ، اين درسته چون از لحاظ بدنه اونقدري تنوع داريم كه علاوه بر عقلمون به حرف دلمون هم بتونيم گوش بديم و چيزي رو هم دست نديم :cool:ولی در آخر بدون توجه به مزایا و معایب ، اون چیزی رو خریدم که دلم میخواست و نیازهامو رفع میکرد.