جایگزین دی ۷۰۰ احتمالا دوربینی با خروجی دی ۳ اس خواهد بود.دوستان آیا اطلاعی در مورد زمان و ارایه جایگزین D700 دارند؟
شما احتمالا نیازمند دوربینی با خروجی دی ۳ ایکس هستید که معرفی چنین دوربینی باعث خواهد شد یک رده به دوربینهای فول فریم نیکون اضافه شود.
فعلا کانن هم دوربین سبکی با مشخصات 1d Iv معرفی نکرده.
یه جور توافق ناگفته!
به هرحال امیدوارم به زودی دوربینهایی مانند دی ۷۰۰ اس و دی ۷۰۰ ایکس و یا هر اسمی که لازمه داشته باشند با مشخصات برادران بزرگترشون داشته باشیم.
جالبه محبي جان دوستاني رو ميشناسم که از عملکرد 24-105 کنون روي 5DII راضي نبودن و اکثرا لنزهاشون رو رد کردن رفت نتيجه اي که شما گرفتيد اونا هم با اين لنز و بدنه گرفتن و تقريبا همه اونا انتخابي بجز 24-70 با F2.8 نداشتن
در تاييد حرف شما ظاهرا لنز 24-105 روي 5D خيلي خوب جواب داده بود اما روي ورژن II خوب جواب نداده
با سلام دوست عزیز میشه یه توضیح بدین مشکل این لنز روی مارک 2 چیه؟من بیشتر فروم های خارجی رو هر روز میخونم و نظری متفاوت با این نظر در بیشتر موارد دیدم خودمم این ترکیبو بیش از یک ساله دارم و هیچ مشکلی ندیدم این نظریه بر اساس مدارک مستدله یا نه؟جالبه محبي جان دوستاني رو ميشناسم که از عملکرد 24-105 کنون روي 5DII راضي نبودن و اکثرا لنزهاشون رو رد کردن رفت نتيجه اي که شما گرفتيد اونا هم با اين لنز و بدنه گرفتن و تقريبا همه اونا انتخابي بجز 24-70 با F2.8 نداشتن
در تاييد حرف شما ظاهرا لنز 24-105 روي 5D خيلي خوب جواب داده بود اما روي ورژن II خوب جواب نداده
جناب دیناروند من از صداقت شما در پاسخ ممنونم ولی کاش جناب محبی که حق استادی بر ما دارند یه کم بیشتر در مورد مشکل لنزهای با اف4 روی فول فریمها توضیح میدادن با سپاس
آریو عزیز،بیشتر از این که مشکل این لنزها باشد، تفکیک بالای سنسور 5DII باعث میشود که مشکلات این لنزها خود را بیشتر نمایان کنند.
من اصراری بر درست بودن گفته خودم ندارم. این عقیده من است که با خواندن نظرات افراد بسیار زیاد در فورمها و دیدن عکسهای بسیار حاصل شده است. الان هم اصلاً دوست ندارم دوتا کراپ 100٪ الکی اینجا بگدارم و هزار نتیجه غیر علمی از آن بگیرم.
در مورد 200-70 f4.0 مشکل خاصی وجود ندارد، فقط فقدان 2.8، که برای یک لنز تله مورد استفاده یک فولفریمر کم نیست. (البته این کاش این لنز درخشان در مجموعه لنزهای نیکون موجود بود تا انتخاب ارزانی برای بدنههای کراپدار یا فولفریم ارزان در آینده باشد)
اما لنزهای 40-17 و 105-24 کسی را که 2500 خرج بدنه میکند تا "تفاوت" ایجاد کند متفاوت نمیکند.
اما مطمئن باشید یکی دوسال دیگر با ظهور بدنههای فولفریم 1000 و خردهای دلاری، این لنزها حکم طلا را پیدا میکنند.
بازهم تاکید میکنم که مطالب فوق تنها عقیده مرا به نمایش میگذارند و باور ندارم که یک مطلب 100٪ علمی باشد و با تعصب مدافعش نیستم.
ویرایش توسط Amir Mohebi : Thursday 4 February 2010 در ساعت 17:06
دوستانی که D700 دارند لطفا نظر بدن
اینکه گفته میشه اتوفوکوس این دوربین در جاهاییکه کنتراست خیلی پایینه گیج میزنه درسته؟
و اینکه 5 دی II جزییات بیشتری نسبت به D700 ثبت میکند؟
سیستم فوکوس D700 همان سیستم فوکوس D3 است. فوکوس سریع و دقیق حتی در نور کم جزو مشخصات این دوربین است. در شرایط عملی فوکوس این دوربین را زیاد به چالش کشیدهام و خوشبختانه همواره موفق بوده است. به طور مثال، چند بار عکاسی در شبهای برفی در مورد فوکوس استاتیک نور کم و یکبار هم عکاسی در میدان اسبسواری در شرایط نوری نامناسب در مورد فوکوس دینامیک، نتایج بدون مشکلی به همراه داشت.
البته باید توجه داشته باشید که فوکوس مسالهای است که به لنز نیز مرتبط بوده و این مساله را باید در نظر داشت.
رزولوشن سنسور D700 نسبت به 5D MKII پایینتر است. تست رزولوشن ( که وابسته به رزولوشن سنسور است) در چارتهای استاندارد که بر حسب واحد LPH انجام می گیرد در این دو به ترتیب 2200 و 2800 است ( مقایسه در مورد فایلهای JPEG بوده است):
مقایسه Detail ( که چیزی جدای رزولوشن است) اما براحتی رزولوشن چارت نیست. عوامل مختلفی در Detail نهایی عکس موثرند که کنترل و یکسانسازی آنها ساده نیست.کد:http://www.dpreview.com/reviews/canoneos5dmarkii/page39.asp