آف تاپیک!
سلام
خاطرم هست لنز 85 نسخه دو کانن با دوربین 40D باطری به سرعت خالی میشد. حدود 30 الی 40 شات. من دنبال این موضوع در اینترنت گشتم بطور کل لنزهایی از این دست تجربه استفاده کنندگان مخصوصا با این بادی زیاد نبود. در یک فروم فردی به این مشکل اشاره کرده بود و مدتی هم از آن پست گذشته بود. من در همان تاپیک مجدد این موضوع رو مطرح کردم در چند فوروم دیگر هم مطرح کردم بحث های زیادی شد خیلی ها که این لنز رو نداشتن با بدنه های دیگر چک کردند یا مجدد بررسی کردند و این موضوع مدتی بحث شد. من تو سایت کانن امریکا در قسمت بررسی ها دقیقا به ایراد این لنز در ترکیب با 40D اشاره کردم که حدودا چند ساعتی رو سایت بود و حذف شد :)
نتیجه نهایی. شرکت کانن در یکی از آپدیت های خود مشکل این لنز رو در ترکیب با دوربین 40D حل کرد. تست کردم و نتیجه کار درست بود. قصد من این نیست بگویم من این کار رو انجام دادم صحبت روی این موضوع است که اشاره به ایرادات یا نکاتی از این دست در اینترنت مسلما مفید خواهد بود و شرکت های معتبر قطعا پیگیر رفع ایرادات خود. اشاره به ایرادات مخصوصا اگر آن ایراد بین چند استفاده کننده مشترک باشد کار درستی است. آنچیزی که نادرست هست اینست که کدورتی این میان بین دوستان باشد
موفق باشید
سلام
بعضی مواقع ناخواسته شرایطی بین دوستان پیش میاد که سایر کاربران از اینکه پست زدن یاموضوعی رو مطرح کردن پشیمون میشن.
دیشب بعد از پست آقای قدوسی عزیز با علاقه فراوان شروع به تست کردم با اطلاعاتی که قبلا توی همین فروم و بعضی جاهای دیگه راجع به کنترل مشکل فوکوس کسب کرده بودم.
با مطرح کردن نتیجه موضوع امیدوار بودم سایرین نیز تجربه خود رو بیان کنن که پس دیدن چند پست اخیر علاقه ام رو به ادامه بحث از دست دادم.
چیزی گه باعث شد این پست رو ارسال کنم فرمایشات شیرین آقای قشقایی بود.
با تشکر از ایشان و همگی دوستان که به هر نحو در این فروم برای یاد دادن و یاد گرفتن تلاش می کنن
دوستان من فکر می کنم این بحث ها بسیار مفید باشه و در آینده مرجع برای بسیاری از دوستان.
من هم در گذشته با فوکوس این دوربین مشکل داشتم و این باعث شد من بارها به تعمیرگاه مرکزی مراجعه کنم .من یه تستی با d90 انجام می دادم که در نهایت front focus داشتم . و از تو سایت خودمون مطلبی را پیدا کردم و فهمیدم که تست من از پایه اشتباه بوده و زاویه دوربین کلید کار بوده مثل عکس زیر .
به هر حال هر کس نظری داره و من فکر می کنم منظور دوست خوب ما جناب آنوش این بوده یه جوری این موضوع بیان نشود که کسانی که این دوربین را دارند یا می خواهند این دوربین را تهیه کنند دچار استرس بشوند و یا فکر کنند این موضوع شایع است و یا لاینحل.
NikonD700&D3200*Nikkor24-70*Nikkor70-200VRII*Tokina11-16*2sb800+2Sb600*Slik 500
زاویه ای انتخابی شما 45 درجه بوده؟
بنده با زاویه 30 درج تست کردم عکاسی از خط کش مدرج فلزی .
مشکلی از لحاظ فوکوس دقیق روی درجه انتخابی وجود نداشت یعنی در فوکوس کامل بود.
فقط در برنامه ViewNX وقتی گزینه Focus point رو فعال می کنم منطقه فوکوس نمایش داده شد در این نرم افزار به اندازه خیلی جزئی با نقطه ای که من فوکوس را رویی اون انجام داده بودم تفاوت داشت.
با لنز 105-18 در فوکال 105
لنز با تله بیشتر برای تست در دسترس نبود.
زاویه تست 45 با 30 (15 درجه اختلاف) میتونه روی نتیجه خیلی موثر باشه؟
مشکل front focus دوربنتون رو چه جوری حل کردین؟
بعد از اصلاح تفاوت چشمگیر بود؟
عذر میخواهم که دیر جواب دادم.منهم رو فوکال 200 چک کردم.آقای قاسمی گفتند که مشکلی نداره و وقتی این pdf رو خواندم فهمیدم کلا تست من اشتباه بوده.تا بعد از ظهر متن کامل رو برای شما قرار می دهم که اساتید هم نگاهی بکنن و نظر خودشون رو به ما هم بگن.
NikonD700&D3200*Nikkor24-70*Nikkor70-200VRII*Tokina11-16*2sb800+2Sb600*Slik 500
سلام.حمید جان این مسئله front focus که یادت باشه تو ماشین بهش اشاره کردی و تست کردی!ایراد از
تست شما نبود,دوربین باید بتونه تو هر زاویه ای فوکوس درست رو انجام بده.درسته که تست باید با زاویه 45
درجه انجام بشه اما اگه شما از یک سوژه با زاویه تندتر از 45 (تا جایی که یادم هست) عکس بگیری باز هم
نباید مشکلی باشه...من بعد از ادجاست بادی این مشکل را ندارم(البته باز باید خودت تست کنی مطمئن
بشی;))
6D | Canon 35 f2 IS | Canon 70-200 f2.8 IS II | Canon 100 f2.8 macro
درود
من تازه عضو شدم
به شدت نياز به منوال nikon d90 البته فارسيشو دارم!
من فعلا سفر هستم و موقع خريد هم فروشنده نداشت كه بخرم!!!
اگه كسي داره لطف كنه در اختيار من قرار بده
با تشكر
میفرمائید فارسیش رو دارید پس دنبال منوال انگلیسی میگردید ؟به شدت نياز به منوال nikon d90 البته فارسيشو دارم!
من فعلا سفر هستم و موقع خريد هم فروشنده نداشت كه بخرم!!!
اگه كسي داره لطف كنه در اختيار من قرار بده
اگه انگلیسی نیازتون هستش که توی سایت نیکون باید موجود باشه و یا با یه سرچ کوچک توی نت میتونید پیدا کنید.
NIKON D810- FUJI X-A1 nikon 14-24 + fotodiox wonder pana66 filters - nikon 24-70 nikon 70-200 f2.8 vrII-nikon 50 mm f 1.8- - - cokin z GND kit
http://www.omidmohebbi.com/